Bebek İkinci El takas-ile chicco liveway, salıncak, playschol ilk adım arabası arıyorum

kbrismt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2013
385
96
34
Öncelik 0 olması veya çok az kullanılmış olması. Chicco kırmızı renk arıyorum. Salıncak 7 ay ve üzeri kullanılabilecek olmalı. Takas için konularıma bakabilirsiniz. Ayrıca elimde sunny baby hummer 777 kırmızı renk travel sistem bebek arabası da mevcut. Oda takasa açıktır.

Cnm bende fisher price ilk adim arabasi fiyat fecen sene 120ydi sanirim e bebekten aldim kutusuyla beraber 70 e verioeum playkol hafif oldugu icin cocuk itse hizli gidio hizina yetisemio

Cnm bende fisher price ilk adim arabasi fiyat fecen sene 120ydi sanirim e bebekten aldim kutusuyla beraber 70 e verioeum playkol hafif oldugu icin cocuk itse hizli gidio hizina yetisemio
bahsettiğiniz ürünün sıfırı e-bebekte 59.90 tl zaten ucuza değil daha pahalıya veriyorsunuz

Mrhba bnm bahsettiğim arabaymış daha farklı bir araba ilk arabam gibii kusura bakmayın. ürün ne kadar kullanıldı kullanım durumu nedir.? takas düşünürseniz almak istiyorum

Cnm takas sadece oto koltuguna ve egitici kopekcik ihtiyacim var urun sifir ayarinda oglum sadece ters cevirip tekerini cevirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…