merhaba. 23 yaşında bi gencim henüz. zor zamanlar geçirdim biraz. çok üzüldüğüm şeyler oldu. sonrasında bende garip bi haller belirdi. eskiden de saçma sapan takıntılarım olurdu ama bu sefer dini boyutu da var. bazı şeyleri tekrar tekrar yapma dürtüsü duyuyorum. sipariş verip iptal edip vermek gibi. bunu yapmazsam başıma kötü bişey geleceğini hissediyorum bi rahatsızlık duyuyorum. bunlardan kurban adayarak kurtulabileceğimi düşünerek o davranışları tekrarlamamak için şunu yaparsan kurban kesicem diyorum sesli biçimde kendime. o şekilde davranışı yapmaya engel oluyorum ama kaç defa bozdum bilmiyorum. ben bunu anlatmaya utanıyorum arkadaşlar. çok saçma bi yöntem farkındayım. üstümde vebal hissediyorum nasıl öderim bu geçerli mi oluyor bilmiyorum. vesveseyle mi adadım bilinçli mi diye düşnüp allah katında mahçup hissediyorum. işlerim ters gider ölürsem vebalini ödeyemem diye korkuyorum. maddi durumum yok çalışmıyorum. devlet hastanesinde psikoloğa gitmeyi düşündüm ama ne kadar yardımı olur bilmiyorum. ben günahkar mıyım şimdi.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 4 Temmuz 2016
- 2.344
- 4.294
- 133
Bunu anlayamadım nasıl yanisipariş verip iptal edip vermek gibi.
- 8 Mart 2020
- 6.981
- 15.848
- 198
Dr. Değilim ama takıntılı ,vesveseli tıpta ise obsesif kompulsif bozukluğu tanısı konmuş biriyim ve maalesef sizinki de benimki gibi aynı yaşlarda oluşmuş gibi bende o zamanlar öyle idim "şunu yapmaz isem,söyle olur böyle olur" vb. ve şuan 32 yaşında halen bununla hayatımda cebellestigim anlar oluyor simdi öyle olur değilde daha vesveseli hallerim var örnek sevdiklerime aşırı derecede düşkün ,titreyen ah başına su gelirse bu gelirse diye kafayı yemek üzereyim ,daha da kötüsü olmaya da devam ediyor tedavi edilmez ise . Bu yüzden kesinlikle psikiyatriste gitmeniz gerekiyor .merhaba. 23 yaşında bi gencim henüz. zor zamanlar geçirdim biraz. çok üzüldüğüm şeyler oldu. sonrasında bende garip bi haller belirdi. eskiden de saçma sapan takıntılarım olurdu ama bu sefer dini boyutu da var. bazı şeyleri tekrar tekrar yapma dürtüsü duyuyorum. sipariş verip iptal edip vermek gibi. bunu yapmazsam başıma kötü bişey geleceğini hissediyorum bi rahatsızlık duyuyorum. bunlardan kurban adayarak kurtulabileceğimi düşünerek o davranışları tekrarlamamak için şunu yaparsan kurban kesicem diyorum sesli biçimde kendime. o şekilde davranışı yapmaya engel oluyorum ama kaç defa bozdum bilmiyorum. ben bunu anlatmaya utanıyorum arkadaşlar. çok saçma bi yöntem farkındayım. üstümde vebal hissediyorum nasıl öderim bu geçerli mi oluyor bilmiyorum. vesveseyle mi adadım bilinçli mi diye düşnüp allah katında mahçup hissediyorum. işlerim ters gider ölürsem vebalini ödeyemem diye korkuyorum. maddi durumum yok çalışmıyorum. devlet hastanesinde psikoloğa gitmeyi düşündüm ama ne kadar yardımı olur bilmiyorum. ben günahkar mıyım şimdi.
- 11 Aralık 2018
- 40.362
- 250.736
- 598
- 14 Temmuz 2011
- 2.912
- 10.009
- 408
- 39
iptal edip tekrar sipariş etmeyi kastettimBunu anlayamadım nasıl yani
ondan da korkuyorumDevlet hastanesinde bir psikiyatriye gidin verilen ilacı duzenli kullanin.
Günahkar olup olmadığınızı burada kimse bilemez alacağınız cevaplar takintınız artabilir.
geçer mi tedaviyle pekiAcil psikiyatri polikliniği...
- 18 Nisan 2021
- 14.885
- 1
- 46.383
- 548
Mutlaka psikiyatriye görünün.merhaba. 23 yaşında bi gencim henüz. zor zamanlar geçirdim biraz. çok üzüldüğüm şeyler oldu. sonrasında bende garip bi haller belirdi. eskiden de saçma sapan takıntılarım olurdu ama bu sefer dini boyutu da var. bazı şeyleri tekrar tekrar yapma dürtüsü duyuyorum. sipariş verip iptal edip vermek gibi. bunu yapmazsam başıma kötü bişey geleceğini hissediyorum bi rahatsızlık duyuyorum. bunlardan kurban adayarak kurtulabileceğimi düşünerek o davranışları tekrarlamamak için şunu yaparsan kurban kesicem diyorum sesli biçimde kendime. o şekilde davranışı yapmaya engel oluyorum ama kaç defa bozdum bilmiyorum. ben bunu anlatmaya utanıyorum arkadaşlar. çok saçma bi yöntem farkındayım. üstümde vebal hissediyorum nasıl öderim bu geçerli mi oluyor bilmiyorum. vesveseyle mi adadım bilinçli mi diye düşnüp allah katında mahçup hissediyorum. işlerim ters gider ölürsem vebalini ödeyemem diye korkuyorum. maddi durumum yok çalışmıyorum. devlet hastanesinde psikoloğa gitmeyi düşündüm ama ne kadar yardımı olur bilmiyorum. ben günahkar mıyım şimdi.
- 4 Temmuz 2016
- 2.344
- 4.294
- 133
Tedaviyle tabiki geçeriptal edip tekrar sipariş etmeyi kastettim
ondan da korkuyorum
geçer mi tedaviyle peki
- 9 Temmuz 2015
- 3.616
- 9.694
- 158
iptal edip tekrar sipariş etmeyi kastettim
ondan da korkuyorum
geçer mi tedaviyle peki
Doktorlara güvenin tedavinize sadık kalirsaniz geçer.
- 24 Ocak 2021
- 417
- 600
- 23
- 28
obsesif kompülsif bozukluk var büyük ihtimalle belli sayılarda bir şeyler yapma takıntınız var mı? psikiyatriste gitmeniz lazım ilaç verir büyük ihtimal geçmiş olsunmerhaba. 23 yaşında bi gencim henüz. zor zamanlar geçirdim biraz. çok üzüldüğüm şeyler oldu. sonrasında bende garip bi haller belirdi. eskiden de saçma sapan takıntılarım olurdu ama bu sefer dini boyutu da var. bazı şeyleri tekrar tekrar yapma dürtüsü duyuyorum. sipariş verip iptal edip vermek gibi. bunu yapmazsam başıma kötü bişey geleceğini hissediyorum bi rahatsızlık duyuyorum. bunlardan kurban adayarak kurtulabileceğimi düşünerek o davranışları tekrarlamamak için şunu yaparsan kurban kesicem diyorum sesli biçimde kendime. o şekilde davranışı yapmaya engel oluyorum ama kaç defa bozdum bilmiyorum. ben bunu anlatmaya utanıyorum arkadaşlar. çok saçma bi yöntem farkındayım. üstümde vebal hissediyorum nasıl öderim bu geçerli mi oluyor bilmiyorum. vesveseyle mi adadım bilinçli mi diye düşnüp allah katında mahçup hissediyorum. işlerim ters gider ölürsem vebalini ödeyemem diye korkuyorum. maddi durumum yok çalışmıyorum. devlet hastanesinde psikoloğa gitmeyi düşündüm ama ne kadar yardımı olur bilmiyorum. ben günahkar mıyım şimdi.
- 22 Mayıs 2018
- 3.500
- 5.711
- 158
- 8 Mart 2020
- 6.981
- 15.848
- 198
Sipariş veriyor ardından defaten iptal ediyor . Bende aynı hali yaşıyorum yani surekli bir kararsizlikta var .Bunu anlayamadım nasıl yani
- 11 Aralık 2018
- 40.362
- 250.736
- 598
Tedavi için gerekenleri yapar, doktorunuzun tavsiyelerini dinler, ilaçlarınızı düzenli kullanırsanız tabi ki geçer.iptal edip tekrar sipariş etmeyi kastettim
ondan da korkuyorum
geçer mi tedaviyle peki
- 24 Ocak 2021
- 417
- 600
- 23
- 28
geçer tabii ki de mutlaka psikiyatriste gidin. devlete gitseniz de olur ihmal etmeyiniptal edip tekrar sipariş etmeyi kastettim
ondan da korkuyorum
geçer mi tedaviyle peki
- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.183
- 598
- 4 Temmuz 2016
- 2.344
- 4.294
- 133
TeşekkürlerSipariş veriyor ardından defaten iptal ediyor . Bende aynı hali yaşıyorum yani surekli bir kararsizlikta var .
- 8 Mart 2020
- 6.981
- 15.848
- 198
Şu duayı etmez isem eksik kalırım vs diye düşünüyor musunuz ? Kesinlikle bunlar obsesif kompulsif bozukluğu olan insanın halleri ,gidin tedavi olun öyle ilaçları veya seanslar düzelmiş görünüp bırakıyor insan ama olmuyor kendimden biliyorum . İleride daha da evhamlı ,panikli halleriniz yer alır bu yüzden tedavi sart.
adak sayılıyor mu bu beni çok endişelendiriyor. size yazmadan önce artık düşünmekten ağlıyordum.Dini boyutu düşünüp sakın hoca arayışına filan girmeyin devlet hastanesinde ki doktor tabi ki faydası olur