Öss nedeniyle nerdeyse sürekli dışarda okulda, dersanedeyim. stres nedeniyle sürekli kendimi yemeğe içmeye verdim ve dolayısıyla dışarda wc kullanmak zorunda kaldım. zaten çocukluğumdan beri idrar yolları iltihabım vardı. bide o pis yerlerde wc girince olan oldu.. aylardır tahrişlerle dolaşıyorum. canım çok yanıyor. adet olduğumda biraz acısı geçiyor ama dayanılcak gibi değil. sıcak su torbasına oturuyorum akşamları. bazen kanıyor.. ne yapmam lazım lütfen yardım..
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tahriş yardım..
- Konu Sahibi yesil8
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Öss nedeniyle nerdeyse sürekli dışarda okulda, dersanedeyim. stres nedeniyle sürekli kendimi yemeğe içmeye verdim ve dolayısıyla dışarda wc kullanmak zorunda kaldım. zaten çocukluğumdan beri idrar yolları iltihabım vardı. bide o pis yerlerde wc girince olan oldu.. aylardır tahrişlerle dolaşıyorum. canım çok yanıyor. adet olduğumda biraz acısı geçiyor ama dayanılcak gibi değil. sıcak su torbasına oturuyorum akşamları. bazen kanıyor.. ne yapmam lazım lütfen yardım..
canım çok geçmiş olsun bence sen su torbasını falan bırak en kısa zamanda bir hekimle görüş böyle su torbasıyla olacak bişey değil bu ve bazı hastalıklara da sıcak su iyi gelmez belki o an seni rahatlatır ama sonra tedavisi çok güç olacak yollara sokar seni bence en kısa zamanda işinin ehli bir üroloğa ve ardından kadın doğum doktoruna başvur canım çok geçmiş olsun ve üniversite sınavında da başarılar canım
- 9 Ekim 2008
- 3.386
- 13
- 73
sakin sicak su torbasina oturma, hatta onu yumrutalik bölgene yakin hicbiryere yaklastirma..cok zararli yumrutaliklarin sicaktan pisebilir..kendini isitmak istiosan ayaklarini isit..
sinavi bile beklemeden doktora git belki senin tahris sandigin sey baska biseydir.allah korusun tedaviye nekadar erken baslarsan sen karli cikarsin
sinavi bile beklemeden doktora git belki senin tahris sandigin sey baska biseydir.allah korusun tedaviye nekadar erken baslarsan sen karli cikarsin
sana tavsiyem bol ılık su iç, soğuk suyla kesinlikle taharatlanma, ılık suyla yıkan, önden arkaya temizlen, mutlaka hijyene çok önem vermelisin, sık sık çamaşır değiştir, kesinlikle günlük ped kullanma, günlük olarak mesela her akşam ılık su ve sabunla genital bölgeni yıka. kesinlikle hijyenik genital bölge mendili vb kozmetik kullanma, ayaklarını mutlaka sıcak tut. su torbasına oturman geçici kaslarda gevşeme yapar ama geçirmez. en önemlisi de mutlaka doktora gidip bu dediklerimi ilaç tedavisine destek olarak yapmalısın. ve bu tedaviye yılmadan iltihap tamamen yokolana kadar devam etmelisin. bu yukarda anlattıklarımda sadece senin için değil bütün bayanlar için önemlidir. ama senin ekstra özen göstermen gerek.
- 9 Ekim 2008
- 3.386
- 13
- 73
angel_ada ilik su ve sabundan bahsetmissin bence cok yanlis bilgilendiriyorsun
doktorlar genitel bölgeye kesinlikle hicbir kimyasal maddeyi(bu is icin özel üretilmis sabunsuz vajinal temizliyicilerde dahil olmak üzere) yaklastirmayin temizliginizi sadece duru su ile yapin diye uyariyorlar...
kimyasallar o bölgede yasayan yararli bakterileride öldürüyo ve problem gecmke yerine artarak devam ediyo...önden arkaya dogru temizlenmek konusunda haklisin..cinsel bölge yikandiktan sonra kurubir kagitla önden arkaya dogru kurulanmali...
ilik su ise üsstteki arkadasin yazdigi gibi enfeksiyon durumlarinda dahada artmasina neden oluyo..
doktorlar genitel bölgeye kesinlikle hicbir kimyasal maddeyi(bu is icin özel üretilmis sabunsuz vajinal temizliyicilerde dahil olmak üzere) yaklastirmayin temizliginizi sadece duru su ile yapin diye uyariyorlar...
kimyasallar o bölgede yasayan yararli bakterileride öldürüyo ve problem gecmke yerine artarak devam ediyo...önden arkaya dogru temizlenmek konusunda haklisin..cinsel bölge yikandiktan sonra kurubir kagitla önden arkaya dogru kurulanmali...
ilik su ise üsstteki arkadasin yazdigi gibi enfeksiyon durumlarinda dahada artmasina neden oluyo..
ben bu cümleyi anlayamadım ben sık olmasada arada bir ılıcalara falan giderim ve oradaki havuzdaki sular çok sıcaktır ve kaç saat içinde durup yüzerim bunun ne sakıncası var anlamadım yumurtalıklar pişermi hayret doğrusu ilk defa duydum.cadıarzusakin sicak su torbasina oturma, hatta onu yumrutalik bölgene yakin hicbiryere yaklastirma..cok zararli yumrutaliklarin sicaktan pisebilir..kendini isitmak istiosan ayaklarini isit..
Sinavi bile beklemeden doktora git belki senin tahris sandigin sey baska biseydir.allah korusun tedaviye nekadar erken baslarsan sen karli cikarsin
ben evlendikten sonra 6 ay kadar bu işle uğraştım.defalarca iğne vuruldum. her tertipte 20 şer tane olarak. doktor bu yazdığım tavsiyeleri söyledi. öle uyguladım. şuanda çok şükür hiçbir rahatsızlığım yok. ama öle zor geçti ki kronikleşme ihtimali bile vardı. o nedenle orda yazılan tavsiyeler. şahsi tavsiye değil, yaşamış biri olarak doktor tavsiyeleridir. ayrıca bu sabunla yıkanma rahatsızlık geçene kadar olan süreçte yapılması gereken. hastalık geçince dediğin uygulamanın yapılması daha doğru. zaten o zamanda her banyo yapılışında liflenirken sabunlanıyor. (bahsettiğim sabun kesinlikle kozmeik amaçlı sabun değildir, bildiğimiz beyaz banyo sabunu). ayrıca bölgenin aşırı kıllanmasına da izin verilmemlidir.angel_ada ilik su ve sabundan bahsetmissin bence cok yanlis bilgilendiriyorsun
Son düzenleme:
- 9 Ekim 2008
- 3.386
- 13
- 73
ben bu cümleyi anlayamadım ben sık olmasada arada bir ılıcalara falan giderim ve oradaki havuzdaki sular çok sıcaktır ve kaç saat içinde durup yüzerim bunun ne sakıncası var anlamadım yumurtalıklar pişermi hayret doğrusu ilk defa duydum.cadıarzu
burda pisen sey yemek degil herhalde...mecazi bir deyim bu anlayana tabiki-tatlicadiarzu-
bunu yasadim ben benzer sikayetlerle doktora basvurdugumda ayni bende konu sahibi arkadas gibi bilmedigim icin karin bölgeme sicak su torbasi koyup bekletiyodum isinsin diye...doktor yaptigim hareketin cok yanlis oldugunu yumurtalik bölgesinin ve yumurtalarin cok hassas oldugunu isidan zarar görebilecegini böyle anlatmisti.kendi uydurdugum bisey degil..zaten cümlenin devami kendini isitmak istiyorsan diye devam ediyo dikkatli okusaniz eger..
sizin kaplicalara gitme konunuza bisey diyemem herkesin kendi fikridir..ayrica kaplica kimine iyi gelirken kimini hastanelik edebilir..bünyeden büyneye fark var