- 9 Kasım 2024
- 369
- 94
- 13
- 23
- Konu Sahibi meryem2132
-
Eğer karından ultrason ise erkek olabilir bence.Merhabalar arkadaşlar ilk bebeğim cinsiyeti asla önemli değil ama yinede merak ediyorum yorumlarınızı alabilir miyimÇok teşekkür ediyorum
Evet karından ultrason nasıl anladınızEğer karından ultrason ise erkek olabilir bence.
Kac haftalik?Merhabalar arkadaşlar ilk bebeğim cinsiyeti asla önemli değil ama yinede merak ediyorum yorumlarınızı alabilir miyimÇok teşekkür ediyorum
Yaa bende ilk başta öyle hissetmiştim ama benim dışımda herkes erkek diyor ondan mı bilmiyorum rüyamda da 4 defa erkek gördümKız hissettim
Resimde 8+5Kac haftalik?
Yolk sac'i atmasanizda olurdu yahu
Ben de rüyamda erkek gördüm ismi bile vardı hissiyatım erkekti kalbimden geçen kızdı. Kızım olacak. Sağlıkla büyüsünlerYaa bende ilk başta öyle hissetmiştim ama benim dışımda herkes erkek diyor ondan mı bilmiyorum rüyamda da 4 defa erkek gördüm
Yaa hayırlı olsun inşallah bende çok merak ediyorum benim içinde kız bi tık önde sanırımBen de rüyamda erkek gördüm ismi bile vardı hissiyatım erkekti kalbimden geçen kızdı. Kızım olacak. Sağlıkla büyüsünler
Evet biliyorum tabiiki doktorun 1 ay sonrası için randevu almamızı rica etti 13.haftada gösterirse öğreneceğiz inşallah8+5'te cinsiyet belli olmaz ama rahme tutunus acisi kiz bebek gibi duruyor.
Ikili test sirasinda belli olur zaten olmadi 16.haftayi beklersiniz. Saglikla kolaylikla buyutun insallahEvet biliyorum tabiiki doktorun 1 ay sonrası için randevu almamızı rica etti 13.haftada gösterirse öğreneceğiz inşallahTeşekkür ederim yorumlarınız için
Rami teorisine göre değerlendirdim.Ufak çaplı internet araştırmalarından okuduğum kadarıyla.Bebeğin ve plasentanın yönüne göre bakılıyor sizin bebeğiniz sağda duruyor gibi gördüm.Evet karından ultrason nasıl anladınız
Tabii sağlıklı olsunda hiç önemli değil insan merak ediyor işteIkili test sirasinda belli olur zaten olmadi 16.haftayi beklersiniz.
Çok teşekkür ederim yorumunuz içinRami teorisine göre değerlendirdim.Ufak çaplı internet araştırmalarından okuduğum kadarıyla.Bebeğin ve plasentanın yönüne göre bakılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?