%99.9 erkekHer cinsiyet başlığına yorum attığım için bundan da geride kalmayayım dedim heyecanıma verinbebişimin şimdiye kadar karından çekilen tüm ultrasonları. Tahminleri alayım
E anliyoruz, meslek sirriAaaa nasıl bu kadar eminsiniz
Nub tan falan mıııE anliyoruz, meslek sirri
Daha çok küçücüğüz eveeet. 11 haftalıkAma çok belirgin değil gibi ben hala çözemedim ya
Evet, ben annelerden önce hissediyorum, daha hic sasmadi. Siz ne istiyordunuz? Kiz mi?Nub tan falan mıııiçime hep kız gibi doğuyordu hani anneler hissederdi
İlk bebişim zaten . Sağlıklı olsun yeter. Ama tabiii böyle bi kızı süsleyeyim falan hevesim vardıEvet, ben annelerden önce hissediyorum, daha hic sasmadi. Siz ne istiyordunuz? Kiz mi?
İkincisi kiz olur artıkİlk bebişim zaten . Sağlıklı olsun yeter. Ama tabiii böyle bi kızı süsleyeyim falan hevesim vardı
Daha çok küçücüğüz eveeet. 11 haftalıksadece bi tahmin alayım istedim
Amin inşallah. Yorum için teşekkürlerErkek gibi hissettim yahayırlısını ve gönlüne göre versin canım
Benim oğlumun udrason resimlerine benziyor aynı duruşu kese şekli filan ama 2 3 haftaya kadar bir tahminde bulunur doktor ya herhalde tabi bazen söylemiyor gördüğü halde beni gördü söylemediEvet, ben annelerden önce hissediyorum, daha hic sasmadi. Siz ne istiyordunuz? Kiz mi?
Nub tan filan mı anlaşılıyor :)Valla belli
AMİN canım benim Allah razı olsunSizler her zaman dualarımdasınız allahım en yakın zamanda sana da güzel haberler almayı nasip etsin kucağını boş evini neşesiz koymasın allahım
Bana da bakar mısınız rica etsem? 9+6Evet, ben annelerden önce hissediyorum, daha hic sasmadi. Siz ne istiyordunuz? Kiz mi?
KizBana da bakar mısınız rica etsem? 9+6
Yarın benim de kontrolum var belli olacak cinsiyet yani bakacak doktor tekrar gösterir ise öğrenirsem yazıcam size :)
Bir de buna bakar mısınız
Arkadaşımın 12+3Bir de buna bakar mısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?