Allah şifa versin canim.Bugun tahlil sonucumu aldim haşimato oldugumu ogrendimanti-tpo 0-34 araliginda olmasi gerekirken benim degerim 105. doktor ilac kullanmana gerek yok simdilik ama 3 aydan 3 aya kontrole geleceksin dedi. hormonlar bozulursa omur boyu ilac alirmisim. hasimato olup iyilesen var mi? doktor oyle diyetle olacak bisey degil, kontrole geleceksin gerekirse ilac alacaksin dedi. Kilo alimina sebep olurmus bu hastalik. cok moralim bozuk. (((
Tesekkurler Allah sifa versin annenize de. gecmiyormus bugun doktor da oyle soylediAnnem haşimato. Ömür boyu kullanması gereken bir hapı var, her sabah alır.
Kilo yapar mı bilmem ama kilo vermesi güç olur, neticede hormonlar çalışmıyor.
Annem de kilolu değildir zaten. Ama veremez de, almaz da mesela .
Bu rahatsızlık geçmiyor bildiğim kadarıyla. .
Çok geçmiş olsun , Allah beterinden saklasın , üzülmeyin, herşey insanlar için . Bir hapa mahkum olmak zor da gelse,daha kötüsü olmadığı için şükretmek gerekir.
Yaşınız kaç, evli misiniz
Amin tesekkur ederimAllah şifa versin canim.
Ben de asiri yorgunluk halsizlik ve sac dokulmesi oluyordu ama bunlardan suphelenipte doktora gitmedim. 4 yil once degerlerim anormal cikmisti yogun bi uzuntu yasamistim o zamanlarda. degerler anormal cikinca uzerine de gitmemistim. anneme randevu alirken kendime de alayim diye aldim ve gittim doktora. face de hasimato gruplari buldum. orda bi bayan hasimatoyu atlattigini soylemis iyilesmis. onu gorunce umitlendim belki burda da vardir diye actim konuyu. o gruplarda hep gluten kullanilmamasi gerektiginden ve dereotu tuketilmesi gerektiginden bahsetmisler.Hasimatoyum. tedavi edilemez. ancak ömür boyu üretilmeyen hormon sentetik olarak alinir. yani hergun ilac kullaniyorum. berbat bir hastalik. herkesi farkli etkiliyor ama benim hayatimin icine s..... neyse yapacak birsey yok dunyanin sonu degil, elden gelen birsey de yok. ne yapsaniz boş oluruna birakin, takipleri ihmal etmeyin
YaaKuzenim hasimato ve ömür boyu ilaç kullancakms aşırı kilolu ve veremiyor maalesef gecms olsn
Ben de asiri yorgunluk halsizlik ve sac dokulmesi oluyordu ama bunlardan suphelenipte doktora gitmedim. 4 yil once degerlerim anormal cikmisti yogun bi uzuntu yasamistim o zamanlarda. degerler anormal cikinca uzerine de gitmemistim. anneme randevu alirken kendime de alayim diye aldim ve gittim doktora. face de hasimato gruplari buldum. orda bi bayan hasimatoyu atlattigini soylemis iyilesmis. onu gorunce umitlendim belki burda da vardir diye actim konuyu. o gruplarda hep gluten kullanilmamasi gerektiginden ve dereotu tuketilmesi gerektiginden bahsetmisler.
ne gibi bir etkisi oldu sanki kardesimde çok etkisi yok gibi ama bize mi söylemiyor acaba.ayri şehirlerdeyiz tatillerde falan gorusuyoruz acaba sıkıntıları var da bize mi belli etmiyor diye uzuldum simdiHasimatoyum. tedavi edilemez. ancak ömür boyu üretilmeyen hormon sentetik olarak alinir. yani hergun ilac kullaniyorum. berbat bir hastalik. herkesi farkli etkiliyor ama benim hayatimin icine s..... neyse yapacak birsey yok dunyanin sonu degil, elden gelen birsey de yok. ne yapsaniz boş oluruna birakin, takipleri ihmal etmeyin
bende var cnm. değerler katlıyor bende şuan için ilaç vermedi ama kendin dikkat etmelisin fazla tuzu hayatından çıkart kırmızı lahana içeriğinde tuz hapsediyor sakın yeme.Bugun tahlil sonucumu aldim haşimato oldugumu ogrendimanti-tpo 0-34 araliginda olmasi gerekirken benim degerim 105. doktor ilac kullanmana gerek yok simdilik ama 3 aydan 3 aya kontrole geleceksin dedi. hormonlar bozulursa omur boyu ilac alirmisim. hasimato olup iyilesen var mi? doktor oyle diyetle olacak bisey degil, kontrole geleceksin gerekirse ilac alacaksin dedi. Kilo alimina sebep olurmus bu hastalik. cok moralim bozuk. (((
Üzülmeyin kuzenim 15 yaşından itibaren kilo almaya basldi yedi yedi aldı yani hastalgni 20 yasnda öğrendi şuan veremiyor bi arkadaşta bahsetmiş annesinden ne verio ne alio die zayfsanz sorun yapmayn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?