Tahlil sonucu yorum yaparmisiniz?

Bi sıkıntı olmuyor diye biliyorum eşim hiç hastaneye gitmemiş bu 2.ci kan verişi diyebilirim ikisi de sağlık raporu için değeri diğerinde 18di bunda 17 doktor hiç bisi dememiş ben sadece sağlık açısından kan versen iyi olur demistim eşime sigara ilaç kullanmıyor bi sıkıntısı da yok hem ihtiyaç sahibine ulaşır açısından
Sonucu dr a gostermeden kan vermesinde gecmis olsun

Merhaba, eşiminde kanı 18 lerde oluyordu.Düzenli kan veriyor. Ama kalp dr muayenesinde kalp duvarında kalınlaşma başladığını söyledi dr. Tansiyonuda yükselirdi arada. Dr 18 çok yüksek olduğunu, bunun tansiyonun yükselmesine ve bununda kalp duvarının kalınlaşmasına sebep olacağını söyledi. Düzenli kan ver takip edelim dedi. Yani 18 biraz yüksek erkek için bile.
Cok sasirdim ilk kez duyuyorum hemen eski tahlillerimi karistiracagim

Bende hepatit b den şüphelendim biraz araştırınca onun dışında bi sıkıntı yok çok şükür hayırlısıyla yarın belli olacak
İyi olur umarım. Biz ancak yardım edebilirsek bir doktora raporu gösterir ve yorumunu buraya yazarız. Burada sağlık konularında bölüm var oraya yazabilirsiniz. Hepatip b için ben aşı oluyorum. Nolur Nolmaz diyerek.Ben tetanoz içinde belli yıl aralıklarında mutlaka yaptırıyorum mesela. Yani bunun öncesinde korunma yolları var eğer oysa. Tabi umarım iyi çıkar 🙏

İyi olur umarım. Biz ancak yardım edebilirsek bir doktora raporu gösterir ve yorumunu buraya yazarız. Burada sağlık konularında bölüm var oraya yazabilirsiniz. Hepatip b için ben aşı oluyorum. Nolur Nolmaz diyerek.Ben tetanoz içinde belli yıl aralıklarında mutlaka yaptırıyorum mesela. Yani bunun öncesinde korunma yolları var eğer oysa. Tabi umarım iyi çıkar 🙏
Hepatit b değilmiş dün bakarken testlerin içinde o testi normalmis

Merhaba, eşiminde kanı 18 lerde oluyordu.Düzenli kan veriyor. Ama kalp dr muayenesinde kalp duvarında kalınlaşma başladığını söyledi dr. Tansiyonuda yükselirdi arada. Dr 18 çok yüksek olduğunu, bunun tansiyonun yükselmesine ve bununda kalp duvarının kalınlaşmasına sebep olacağını söyledi. Düzenli kan ver takip edelim dedi. Yani 18 biraz yüksek erkek için bile.
Kalp doktoruna da baktirmis orda da bi problem.cikmamis çok şükür tansiyon sıkıntısı da yok ama bunu dikkate alırım tesekkurler

X