- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
-
- Konu Sahibi Limonlu Su
Aynen eşime aynısını söyledim bu rapor işlemi hallolsa ilk iş kızılay kan verme merkezi olacakHGB 18 mitahlil yorumlayamam ama kan vermesini tavsiye ederim
Sorun yoktu muayeneden geçtikaracigerinizle alakali bir probleminiz mi var ?
karaciger fonksiyonlari bozuk gibi hatta billirubin seviyesi yuksek baya.Sorun yoktu muayeneden geçti
benimde hgb 17 kusurHGB 18 mitahlil yorumlayamam ama kan vermesini tavsiye ederim
Bende hepatit b den şüphelendim biraz araştırınca onun dışında bi sıkıntı yok çok şükür hayırlısıyla yarın belli olacakkaraciger fonksiyonlari bozuk gibi hatta billirubin seviyesi yuksek baya.
hepatit mi atlatiyor acaba buyuzden mi bozuk cikti billirubin genelde bundan yukselir ama tabi dr degilim belki baska seylerde olabilir
Bi sıkıntı olmuyor diye biliyorum eşim hiç hastaneye gitmemiş bu 2.ci kan verişi diyebilirim ikisi de sağlık raporu için değeri diğerinde 18di bunda 17 doktor hiç bisi dememiş ben sadece sağlık açısından kan versen iyi olur demistim eşime sigara ilaç kullanmıyor bi sıkıntısı da yok hem ihtiyaç sahibine ulaşır açısındanHgb yuksek olunca kan fazlaligi zararmi veriyor hic duymadim,erkeklerde kadinlardan daha fazla kan olmasi normal kabul edilir diye biliyorum.Kizimin bile 19du yani dr cok iyi demisti
Merhaba, eşiminde kanı 18 lerde oluyordu.Düzenli kan veriyor. Ama kalp dr muayenesinde kalp duvarında kalınlaşma başladığını söyledi dr. Tansiyonuda yükselirdi arada. Dr 18 çok yüksek olduğunu, bunun tansiyonun yükselmesine ve bununda kalp duvarının kalınlaşmasına sebep olacağını söyledi. Düzenli kan ver takip edelim dedi. Yani 18 biraz yüksek erkek için bile.Hgb yuksek olunca kan fazlaligi zararmi veriyor hic duymadim,erkeklerde kadinlardan daha fazla kan olmasi normal kabul edilir diye biliyorum.Kizimin bile 19du yani dr cok iyi demisti