Takma ya takarsan düsmez.52 çıkmıştı düzenli olan adetim ilk defa gelmemişti bir aydır kullanıyorum ilacı bakalım adet olabilirim inşAllah . Çok sinir bozucu bi durum . Adet olduğumda gidip test yaptırıcam inşallah düşmüştür
Benimde prolaktin hormonum yüksek çıktı ilaç kullanıyorum hemen düşürüyomuş. Hatta ilacı bırakınca çok hamile kalan var
Ufak problemler çözülüyor ilac tedavisiyle, allah isteyen herkese nasip etsin. Bize de insallah nasip ederInşallah kalırız bizde
Genel olarak iyi tahlilleriniz sadece prolatik yani süt hormonunuz ve tsh tiroyit hormonlarınız düşük prolatiginiz strese baglı azala bilir tsh içinde tekrar dahiliye gidip tiroyitlerinize baktırmanızı tavsiye ederim bunun gebelige bi etkisi olmaz ama gebelikte stresli olursa dogumdan sonra prolatiginiz yani süt hormonunuz daha da düşer ver memeleriniz de ki süt oranı düşük olur tsh yani tiroyit hormonunuzun düşüklügü gebelige engel degil ama sadece gebelikte fazla kilo almanıza sebeb olur onu da verirsiniz sorun olaz dikkat edin kendinize ve tiroyidiniz için tekrar gitmeyi ihmal etmeyin
[/QUOT=Çok çok pardon gözlüksüz baktım degerlere meger şimdi fark ettim düşük degil yüksek miş riroyit etkiler evet onun için dahiliyeye gidin tekrar
InşallahUfak problemler çözülüyor ilac tedavisiyle, allah isteyen herkese nasip etsin. Bize de insallah nasip eder
Ben bu tahlilleri kadın doğumda verdim yarın sonucu gösterecem belki ilaç verir doktorm düşürmek içinGenel olarak iyi tahlilleriniz sadece prolatik yani süt hormonunuz ve tsh tiroyit hormonlarınız düşük prolatiginiz strese baglı azala bilir tsh içinde tekrar dahiliye gidip tiroyitlerinize baktırmanızı tavsiye ederim bunun gebelige bi etkisi olmaz ama gebelikte stresli olursa dogumdan sonra prolatiginiz yani süt hormonunuz daha da düşer ver memeleriniz de ki süt oranı düşük olur tsh yani tiroyit hormonunuzun düşüklügü gebelige engel degil ama sadece gebelikte fazla kilo almanıza sebeb olur onu da verirsiniz sorun olaz dikkat edin kendinize ve tiroyidiniz için tekrar gitmeyi ihmal etmeyin
Evet teşekkürederim canım yarın sonucu gösterecem bakalım gelişmeleri aktarırımcsnım Gebelik düşünüyorsan eğer prolaktin hormonunda yükseklik var belli.
Tsh de çok önemli tiroidin yüksek hamilelik istiyorsan düşürmen gerek
Ben gözlksüz baktım düşük gördüm sonradan fark ettim yüksek oldugunu. Düzeltemedim de 10 dakika geçmişti çok pardonBen bu tahlilleri kadın doğumda verdim yarın sonucu gösterecem belki ilaç verir doktorm düşürmek için
Önemli değil canım teşekkürler cevapların içinBen gözlksüz baktım düşük gördüm sonradan fark ettim yüksek oldugunu. Düzeltemedim de 10 dakika geçmişti çok pardon
Inşallah nasip olur hepimize isteyen herkeseÇünkü eşimle bizde düşünüyoruz bebek nasipse
Benimde tsh m yüksekti düşürdüm çok şükür
Euthyrox ben de kullaniyorum 2 sene oldu hic birakmiycaksin onu ölene kadar malesefKızlar bana sadce iki hormonun yüksek olduğu söyledi ve dahiliyeye sevketti oraya gittim dahiliye prolaktin şuan gebeliğe engel değil aşırı yüksek değil sdce tsh için euthyrox die bi ilaç verdi 1 ay sonra kontrole gidcem 3 kutuda yasmin doğum kontrol hapı verdi ilk defa kullancam doğum k. Hapı inşallah zarar vermez normalde ıyi değil diyolar amabilmiyorm hayırlısı artik
Evet söyledim doktor biliyor canım euthyrox u dahiliye verdi bu ay kullanacam önümüzdeki ay kontrole gidceem k.dogum doktorm hormonlarını dahiliye düşürdükten sonra iki ay takipte kalalim kendiliğinden kalırsın belki kalmazsan öyle tedaviye başlıcaz dedi yani hormonlar duzeldikten sonra bu ilacı kullanacakmıym bilmiyorm onun için Bisey demedi iki doktorda canımEuthyrox ben de kullaniyorum 2 sene oldu hic birakmiycaksin onu ölene kadar malesefdogum kontrol hapini da heralde duzenlemek icin verdi insallah duzelir de hemen olur bebeginiz. Bebek istediginizi doktora soylemis miydiniz?
Kusura bakmayın geç yazıyorum bildirim gelmiyor bana. Tiroid bir kez yükseldi mi bir daha kendiliğinden düşmüyormuş, hatta gebelikte ilacin dozunu arttirarak kullanacağız, doktorum bana hamile kaldigin gibi gel dedi bunun icin. Bebek tiroid hormonlarini bizden alacagi icin eksilenin yerine koymamiz gerekiyormus. Bence de kendiliginden hamile kalacaksin sen duzenlenmis olacak cunku hormonlarin :) iyi haberlerini bekliyorumEvet söyledim doktor biliyor canım euthyrox u dahiliye verdi bu ay kullanacam önümüzdeki ay kontrole gidceem k.dogum doktorm hormonlarını dahiliye düşürdükten sonra iki ay takipte kalalim kendiliğinden kalırsın belki kalmazsan öyle tedaviye başlıcaz dedi yani hormonlar duzeldikten sonra bu ilacı kullanacakmıym bilmiyorm onun için Bisey demedi iki doktorda canım
Inşallah ikimizde güzel haberler alırız canımKusura bakmayın geç yazıyorum bildirim gelmiyor bana. Tiroid bir kez yükseldi mi bir daha kendiliğinden düşmüyormuş, hatta gebelikte ilacin dozunu arttirarak kullanacağız, doktorum bana hamile kaldigin gibi gel dedi bunun icin. Bebek tiroid hormonlarini bizden alacagi icin eksilenin yerine koymamiz gerekiyormus. Bence de kendiliginden hamile kalacaksin sen duzenlenmis olacak cunku hormonlarin :) iyi haberlerini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?