Eşim üroloji ye gitti doktor muayne etmiş bi sorun görünmüyor ama burda tahlil yapılmıyor bilecikteym ben eskişehire özele gitmemiz gerekiyormuş ama bizim maddi durum olmadığı için gitme imkanım yok malesefRica ederim 4.gun olmasi sorun degil ama mutlaka gidin tekrar. Biz de uğrasıyoruz 4 senedir evliyim 2 senedir yok bebek. Eşinizi de kontrol ettirin. Belki onun da takviyeye ihtiyaci olabilir.
Başka bir sorun yok ama burda fakülte falanda yok sdce 1 devlet hastanesi var başka hastane yok ondada tahlil yapılmıyor inşallah ikimizde en kısa zamanda güzel haberler alırızFakülte hastanelerinin varsa tüp bebek-infertilite bölümlerine başvurabilirsiniz ücretsiz, biz öyle yaptık, ilk basta devlet hastanesi esimin sperm sayisina bakip gonderdi iyi dedi. Meger hareketi yavas ve morfolojisi yuzde 1'miş. Bosuna ugrasmisiz. Fakulte hastanesinde cok detayli bakip tedavisini yapiyorlar. Aşılama bile ücretsiz yapiliyor. Baska bir sorun yoksa bence kisa bi tedaviyle hamile kalirsiniz merak etmeyin.
Inşallah kalırız bizdeBenimde prolaktin hormonum yüksek çıktı ilaç kullanıyorum hemen düşürüyomuş. Hatta ilacı bırakınca çok hamile kalan var
İnşallah Rabbim hepimize şifa versin isteyen herkese nasip etsinInşallah kalırız bizde
Evet malesef yarın sonuçlarımı doktora göstercem öğlen tekrar haber veririmTshınız yüksek olduğu için prolaktin değerinin yükselmesine sebep olmuş. Benim de aynı şekilde çıkmıştı sonuçlarım dahiliye doktorum tiroid hapı verdi düzenli içince ikisi birden düştü. Bunlar gebeliğe engel olabiliyor maalesef
Evet ama pko varmı bilmiyorm yani şimdiye kadar hiç öyle bisey olduğunu söylemediler bana doktorlarTsh yuksek.
Prolaktin hafif yuksek ama riskli deger degil
Bu hormon kendi kendine düser genelde.
Pko zaten mevcut.
Benim sadece prolaktinim yüksek çıkmıştı diğer hormonlarım normaldi . Prolaktin yüksekliği de pko oluyo mu acaba yüksek olduğu için adet görememiştim doktor Pko falan da demedi ama bilmiyorumTsh yuksek.
Prolaktin hafif yuksek ama riskli deger degil
Bu hormon kendi kendine düser genelde.
Pko zaten mevcut.
Prolaktin cok yuksekse adeti kesebilir bazen leke seklinde bazi durumda hic gelmez.Benim sadece prolaktinim yüksek çıkmıştı diğer hormonlarım normaldi . Prolaktin yüksekliği de pko oluyo mu acaba yüksek olduğu için adet görememiştim doktor Pko falan da demedi ama bilmiyorum
52 çıkmıştı düzenli olan adetim ilk defa gelmemişti bir aydır kullanıyorum ilacı bakalım adet olabilirim inşAllah . Çok sinir bozucu bi durum . Adet olduğumda gidip test yaptırıcam inşallah düşmüştürProlaktin cok yuksekse adeti kesebilir bazen leke seklinde bazi durumda hic gelmez.
Zaten adetim hep gecikmeli oluyor ve hamile kalamadım o yüzden göründüm doktora yarın öğlen sonuçları göstercem bakalım nediyecekProlaktin cok yuksekse adeti kesebilir bazen leke seklinde bazi durumda hic gelmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?