Tahlil sonuçlarıma bakar mısınız

Mylove

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2018
506
140
103
25
Anlayanlar bakabilir mi

Eklentiler

• Screenshot_20191223-161003_e-Nabz.jpg
    60,5 KB · Görüntüleme: 108
  • Screenshot_20191223-160946_e-Nabz.jpg
    59,2 KB · Görüntüleme: 101
  • Screenshot_20191223-160940_e-Nabz.jpg
    56,6 KB · Görüntüleme: 96
  • Screenshot_20191223-160953_e-Nabz.jpg
    59,5 KB · Görüntüleme: 95
Kimse yokmu anlayan iki değerim yüksek ve adet düzensizliğim var bunlar gebeliği engelliyor mu

Adetinizin 2 veya 3.günü yapildiysa eger prolaktin yani süt hormonunuz yüksek cıkmış. Bunun icin doktor ilaç verecektir. Bir de tsh yuksek cikmis hafif. Hipotiroid var onun icinde tiroit hapi kullanmanız gerekecek. Hamile kalmak isterseniz 2,5 altinda olmasi gerek.

Tesekkur ederim yorumunuz icin Doktor adetin 3.günü gel demişti ama hafta sonu araya girdiği için bugün yani 4.günü gittim 3 yıldır evliyim 1 kürtajım oldu bidaha hamile kalamadım

Rica ederim 4.gun olmasi sorun degil ama mutlaka gidin tekrar. Biz de uğrasıyoruz 4 senedir evliyim 2 senedir yok bebek. Eşinizi de kontrol ettirin. Belki onun da takviyeye ihtiyaci olabilir.

Rica ederim 4.gun olmasi sorun degil ama mutlaka gidin tekrar. Biz de uğrasıyoruz 4 senedir evliyim 2 senedir yok bebek. Eşinizi de kontrol ettirin. Belki onun da takviyeye ihtiyaci olabilir.
Eşim üroloji ye gitti doktor muayne etmiş bi sorun görünmüyor ama burda tahlil yapılmıyor bilecikteym ben eskişehire özele gitmemiz gerekiyormuş ama bizim maddi durum olmadığı için gitme imkanım yok malesef

Fakülte hastanelerinin varsa tüp bebek-infertilite bölümlerine başvurabilirsiniz ücretsiz, biz öyle yaptık, ilk basta devlet hastanesi esimin sperm sayisina bakip gonderdi iyi dedi. Meger hareketi yavas ve morfolojisi yuzde 1'miş. Bosuna ugrasmisiz. Fakulte hastanesinde cok detayli bakip tedavisini yapiyorlar. Aşılama bile ücretsiz yapiliyor. Baska bir sorun yoksa bence kisa bi tedaviyle hamile kalirsiniz merak etmeyin.

Başka bir sorun yok ama burda fakülte falanda yok sdce 1 devlet hastanesi var başka hastane yok ondada tahlil yapılmıyor inşallah ikimizde en kısa zamanda güzel haberler alırız

Tshınız yüksek olduğu için prolaktin değerinin yükselmesine sebep olmuş. Benim de aynı şekilde çıkmıştı sonuçlarım dahiliye doktorum tiroid hapı verdi düzenli içince ikisi birden düştü. Bunlar gebeliğe engel olabiliyor maalesef

Evet malesef yarın sonuçlarımı doktora göstercem öğlen tekrar haber veririm

Tsh yuksek.
Prolaktin hafif yuksek ama riskli deger degil
Bu hormon kendi kendine düser genelde.
Pko zaten mevcut.
Benim sadece prolaktinim yüksek çıkmıştı diğer hormonlarım normaldi . Prolaktin yüksekliği de pko oluyo mu acaba yüksek olduğu için adet görememiştim doktor Pko falan da demedi ama bilmiyorum

Var pko cunkü fsh hormonundan lh hormonu 2 kat fazla. Buda polikistliği gösterir
Hafiftir belki ama yatkinliģin vardir cunku lh in dusük olmasi lazm.

Benim sadece prolaktinim yüksek çıkmıştı diğer hormonlarım normaldi . Prolaktin yüksekliği de pko oluyo mu acaba yüksek olduğu için adet görememiştim doktor Pko falan da demedi ama bilmiyorum
Prolaktin cok yuksekse adeti kesebilir bazen leke seklinde bazi durumda hic gelmez.

Prolaktin cok yuksekse adeti kesebilir bazen leke seklinde bazi durumda hic gelmez.
52 çıkmıştı düzenli olan adetim ilk defa gelmemişti bir aydır kullanıyorum ilacı bakalım adet olabilirim inşAllah . Çok sinir bozucu bi durum . Adet olduğumda gidip test yaptırıcam inşallah düşmüştür

Zaten adetim hep gecikmeli oluyor ve hamile kalamadım o yüzden göründüm doktora yarın öğlen sonuçları göstercem bakalım nediyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…