Tahlil sonuçlarım için doktorla görüştüm. Bakar mısınız.

Canım o bölge ilk ilişkide dar olacağı için yine kanayacaktir. Bı tanıdık ilk gece kız değilim demiş. Doktora götürmüşler falan doktor demis niye dedinki anlamazlardi zaten... Ayrıca doktorun işi çok yokuşa sürmüş. Karından yumurta toplayan çok kişi var. Hep olumsuz şeylerden bahsetmiş. Teknoloji gelişiyor bence değerlendirmek lazım. Biliyorsun düşüncemi zaten yine yazmak istedim

Biliyorum abla. Şu tedavimin bitmesini bekliyorum belki bir mucize olur. C life kullancam sonra incir havuç falan en sonda artık dondurucam ama bi 5-6 ay tedavi görücem.

Amh inip çıkabilen bir değer kabul ediyorum ama bir kere düştü mü tehlike çanları çalıyor demek. Kürler vitaminler yumurta kaliteni arttırır ama sayın bitiyorsa bitiyordur. Üzgünüm aynı derdi yaşadığım için rahat konuşuyorum sadece anne olma ihtimalini sırf bir zar için yok etmeni istemem. Yoksa Allah vermeyeceksen hiç vermez verecekse kum fenyekun. Doğru adım atıp tevekkül etmek lazım. İnşallah en doğruyu sana gösterir

İnşallah canım ben de bunu çok istiyorum en doğru yol ne ise inşallah gösterir.

Ne zarmış arkadaş! İnanamıyorum bi kadının kendini bukadar aşağılamasına inanamıyorum!
Bence de toplatma yumurta falan, üremesin bu zihniyet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…