- 16 Ekim 2015
- 2.860
- 2.429
- 133
- 43
- Konu Sahibi mermaid2608
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öncelikle geçmiş olsunKürtaj sonrası doktorum bugüne tahlil istedi. Ama operasyon sonrası adet oldum. Hem de aşırı kanamalı. Bugün sonuçlarda resimdeki gibi. Bu değerlere internetten baktım ama türlü hastalık çıktı. Bilen var mı?
Aslında ben birşey çıkarmadım. Sadece bu konuda bilgim olmadığı için İnternete baktımÖncelikle geçmiş olsun
Kan sayımından nasıl türlü bir hastalık çıkardınız anlayamadım bi iki yükseklik ve düşüklük var ayrıca tek başına kan sayımı hastalık teşhisi için yeterli değildir
Korkmanıza gerek yok benimde böyle bi iki yükseklik düşüklük vardı bende netten baktım dediginz hastalık çıkıyordu Dr baktı herşey normal demiştiAslında ben birşey çıkarmadım. Sadece bu konuda bilgim olmadığı için İnternete baktım
Yükseklik ve düşüklükle ilgili kanserden ülsere bin türlü hastalık belirtisi yazıyor. Tabii bilgim olmadığı için korktım
Resmi daha geniş yükler misiniz olması gereken Aralık yazmıyo ama pek ciddi bişey yok gibi temiz görünüyo sanki 2 düşük değeriniz bi yüksek değeriniz var aralıkları görmemiz gerek
Aynen gerçekten moralim bozuldu. Teşekkür ederimKorkmanıza gerek yok benimde böyle bi iki yükseklik düşüklük vardı bende netten baktım dediginz hastalık çıkıyordu Dr baktı herşey normal demişti
Aynen gerçekten moralim bozuldu. Teşekkür ederim
Evet, çok abartılı şeyler yazıyorInternete bakarsanin basit bir sivilceye bile 3 gun ömür bicersiniz.
Bir sürü tahlil yaptı, üstelik tam mesai bitmek üzereydi kan verdiğimde. Sonuçlar çıkınca görüşürüz dedi, ne tahlili yaptı bilmiyorum ki tam olarak. Çok sıkışıklığı denk geldi. Ben de merak ettim online bakıyorum daSadece kan tahlilinden nasıl hastalık bulabildiniz? Doktorunuzu arayıp sormak en sağlıklısı. İnternetten baş ağrısına bakınca bile tümörden tut beyin kanamasına kadar gidiyor iş. Sonrada 3 günlük ömrüm kaldı diye tribe giriyoruz. Bakmamak en doğrusu. En azından ruhsal sağlığımız için. Çok geçmiş olsun bu arada. Umarım kötü bir şey yoktur.
Bir hafta 10 gün sonra ancak belli olur hepsi.Degerlerin tek başına bir anlamk olmuyor genel olarak değerlendiriliyor doktorunuza sorun
Kürtaj sonrası üç beş gün hafif lekenme oldu. Kürtajdan sonra 28.gün yani normal adet döngümde adet oldum. Ama aşırı bir adet kanaması oldu. Lisedeyken böyle olurdu. Sancılı falan. Ama normal süresinde bitti.Sanırım normal adet döngüme kavuştımtahlil sonuçlarında bir şey yok sadece doğal olarak kan değerlerinizde oynama var.hastalıklı bir sonuç yok.kürtajdan sonra kanama normal, hatta parçacık halinde sökülmesi şeklinde de olabilir.regl değil kanama deniyor kürtajdan hemen sonra başlayana.kürtaj günün son adet kanamasının ilk günü kabul edilir.bu kanama miktarı kişiden kişiye değişir.kanama 3 haftadan uzun sürerse doktor gerekli tedaviye başlar.
Size doktor birşey dedi mi? Sebepleri neler olabilirmişAnlamlı bir düşüklük yükseklik yok. Benim de aylardır lenfosit yüksek çıkıyor nötrofil düşük çıkıyor ama o kadar çok sebep var ki ama iyi düşün iyi olsun.
Doktoruma sormam diğer sonuçlar çıkınca mümkün o da 15 günü bulur. Çok merak ettim. KaygılandımL düşük H yüksek, bir doktora sorsan iyi olabilir![]()