Sana bir sürü şey sayasım var ama neyse yorum yapmayacağım. Sinirlerim kaldırmıyor çünki.rahmetli tahir elçi pkk terör örgütü değil siyasi bir harekettir demişti. o siyasi hareketin mi kurbanı oldu acaba..
Yanlış bisey mi yazmış hayırdır ? Doğru söylüyor ortaya da çıktı zaten öldürenin daha önce polisimizi yaralayan ve aranan bir pkkli olduğu ama siz burdan direk zaten suçlamışsınız hedef gösterildi falan diye alenen sizde pkk örgüt değil deyin de tam olsun ..Sana bir sürü şey sayasım var ama neyse yorum yapmayacağım. Sinirlerim kaldırmıyor çünki.
Tabiki pkk yaptı diyecekler. Ne zamandan beri tehdit alıyordu suikast düzenlendi arada 2 genc polisimizide öldürdüler ki olay başka boyut kazansın. Hem size noluyor sizemi yazdımYanlış bisey mi yazmış hayırdır ? Doğru söylüyor ortaya da çıktı zaten öldürenin daha önce polisimizi yaralayan ve aranan bir pkkli olduğu ama siz burdan direk zaten suçlamışsınız hedef gösterildi falan diye alenen sizde pkk örgüt değil deyin de tam olsun ..
herkes istediğini yazar kimse karışamaz saygı çerçevesinde tabi ama bende size yazmamıştım niye alıntıladınız o zaman?Tabiki pkk yaptı diyecekler. Ne zamandan beri tehdit alıyordu suikast düzenlendi arada 2 genc polisimizide öldürdüler ki olay başka boyut kazansın. Hem size noluyor sizemi yazdım
Burası forum bana yazmasanız da rahatsız olduğum yoruma cevap veririrm tıpkı sizin de size yazmadığı halde arkadaşa cevap yazdığınız gibi .. Nerden geliyor bu pkk savunuculuğu hayırdır , ne demek pkk diyecekler tabii daha önce de polis yaralamaktan aranan bir şahıs Tahir Elçi yi öldüren balistik rapor bile bunu derken siz nerden biliyorsunuz bunu devletin yaptığını .. Ciddiyim açıkça yazın şuraya pkk terör değil diye ..Tabiki pkk yaptı diyecekler. Ne zamandan beri tehdit alıyordu suikast düzenlendi arada 2 genc polisimizide öldürdüler ki olay başka boyut kazansın. Hem size noluyor sizemi yazdım
Ne satıyorsun ? Ben kimseyi savunmuyorum birilerinin üstüne atacaklar illaki onu diyorum. Herşey kurgulandı oyun çok güzel oynandıBurası forum bana yazmasanız da rahatsız olduğum yoruma cevap veririrm tıpkı sizin de size yazmadığı halde arkadaşa cevap yazdığınız gibi .. Nerden geliyor bu pkk savunuculuğu hayırdır , ne demek pkk diyecekler tabii daha önce de polis yaralamaktan aranan bir şahıs Tahir Elçi yi öldüren balistik rapor bile bunu derken siz nerden biliyorsunuz bunu devletin yaptığını .. Ciddiyim açıkça yazın şuraya pkk terör değil diye ..
üzgünüm, demirtaşın arabası kurşunlanmadı. sert bi cisim değmiş, kurşun gelen cam öyle olmaz.suruç ankara selahattin demirtaş (arabası kurşunlanmıştı) tahir elçi hepsini pkk yaptı bizde buna inanmış gibi yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?