• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tahir Elçi öldürüldü

Elif

Onur Üyesi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
35.054
30.502
1.123
61
Konya
Diyarbakır Barosu'nun Tarihi 4 Ayaklı Minarenin çatışmalarda zarar görmesine ilişkin basın açıklaması yaptığı sırada uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Polisle saldırganlar arasında çıkan çatışmada Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi öldürüldü.
fft2mm7413506.jpg

Diyarbakır BARO Başkanı Tahir Elçi'nin basın açıklaması yaptığı sırada çatışma çıktı.Çıkan çatışmada gazeteciler ve polisler yaralandı. 1 kişi de başından vurularak yere düştü.
Diyarbakır Barosu'nun kentteki tarihi Dört Ayaklı Minare'ye yapılan saldırıyı protesto için basın açıklaması yaptığı sırada bölgedeki polisle YDG-H'liler arasında silahlı çatışma çıktı.

Çatışmada yaralananlar arasında bir gazetecinin ve Baro yöneticilerinin de olduğu belirtiliyor. Gazetecilerin olay yerinde mahsur kaldığı çatışma sürüyor.

BİR KİŞİ BAŞINDAN VURULARAK ÖLDÜ

Çatışma sırasında 1 kişi başından vurularak yere düştü. 3 polis memuru da yaralandı. Başından vurulan kişinin öldüğü belirtilirken, yaralı polisler hastaneye kaldırıldı.

TARİHİ MİNARE ÇATIŞMALARDA ZARAR GÖRMÜŞTÜ

Diyarbakır’ın UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi’ne giren merkez Sur İlçesi’ndeki Saraykapı Semti’nde bulunan tarihi Kurşunlu Camii’nden sonra bir zamanlar din ve dillerin hoşgörü içinde bir arada yaşadığı "Gavur Mahallesi" adıyla kitaplara konu olan Fatihpaşa Mahallesi’ndeki Şeyh Mutahhar Camii’nin dört Ayaklı Minaresi, güvenlik güçleri ile YDG-H’liler arasında yaşanan çatışmalarda hasar görmüştü.
fft31_mf7413478.jpg

http://www.posta.com.tr/turkiye/HaberDetay/Tahir-Elci-ye-saldiri.htm?ArticleID=314106

http://www.dha.com.tr/dhavideogaleri.asp?vid=1083233
linkte video var, nasıl yükleyeceğimi bilemedim.
profesyonel bir saldırı gibi duruyor, polisler başka bir yere ateş ederken Tahir Elçi'nin olduğu taraftan silah sesleri yükseliyor ve polisler o tarafa dönüyor.
altından muhtemelen IŞİD, Hizbullah gibi bir örgüt çıkacak.
kendisinin fikirlerinden pek hoşlanmazdım ama Baro Başkanının ülkem sınırları içinde suikasta uğraması çok endişe verici.

pkk olamaz. çünkü pkk terör örgütü değildir dedi 1 ay önce.

Sana bir sürü şey sayasım var ama neyse yorum yapmayacağım. Sinirlerim kaldırmıyor çünki.
Yanlış bisey mi yazmış hayırdır ? Doğru söylüyor ortaya da çıktı zaten öldürenin daha önce polisimizi yaralayan ve aranan bir pkkli olduğu ama siz burdan direk zaten suçlamışsınız hedef gösterildi falan diye alenen sizde pkk örgüt değil deyin de tam olsun ..

Yanlış bisey mi yazmış hayırdır ? Doğru söylüyor ortaya da çıktı zaten öldürenin daha önce polisimizi yaralayan ve aranan bir pkkli olduğu ama siz burdan direk zaten suçlamışsınız hedef gösterildi falan diye alenen sizde pkk örgüt değil deyin de tam olsun ..
Tabiki pkk yaptı diyecekler. Ne zamandan beri tehdit alıyordu suikast düzenlendi arada 2 genc polisimizide öldürdüler ki olay başka boyut kazansın. Hem size noluyor sizemi yazdım

Tabiki pkk yaptı diyecekler. Ne zamandan beri tehdit alıyordu suikast düzenlendi arada 2 genc polisimizide öldürdüler ki olay başka boyut kazansın. Hem size noluyor sizemi yazdım
herkes istediğini yazar kimse karışamaz saygı çerçevesinde tabi ama bende size yazmamıştım niye alıntıladınız o zaman?

Burası forum bana yazmasanız da rahatsız olduğum yoruma cevap veririrm tıpkı sizin de size yazmadığı halde arkadaşa cevap yazdığınız gibi .. Nerden geliyor bu pkk savunuculuğu hayırdır , ne demek pkk diyecekler tabii daha önce de polis yaralamaktan aranan bir şahıs Tahir Elçi yi öldüren balistik rapor bile bunu derken siz nerden biliyorsunuz bunu devletin yaptığını .. Ciddiyim açıkça yazın şuraya pkk terör değil diye ..

YA bu adam o konuşmayı yaptığı zaman bende çok kızmıştım. haberi duyunca çok şaşırdım. şimdi bu görüntüleri izleyince de çok kötü oldum. Bir insanın ölmeden önceki son halini görmek de çok kötü hissettirdi bana. Ölüm ne kadar apansız.

Burası forum bana yazmasanız da rahatsız olduğum yoruma cevap veririrm tıpkı sizin de size yazmadığı halde arkadaşa cevap yazdığınız gibi .. Nerden geliyor bu pkk savunuculuğu hayırdır , ne demek pkk diyecekler tabii daha önce de polis yaralamaktan aranan bir şahıs Tahir Elçi yi öldüren balistik rapor bile bunu derken siz nerden biliyorsunuz bunu devletin yaptığını .. Ciddiyim açıkça yazın şuraya pkk terör değil diye ..
Ne satıyorsun ? Ben kimseyi savunmuyorum birilerinin üstüne atacaklar illaki onu diyorum. Herşey kurgulandı oyun çok güzel oynandı

Back
X