Toplu taşımada gidiyorsunuz yanınızdaki yada arkanızda oturan kişi belli aralıklarla cık, cık, cık şeklinde tik halinde yapıyorsa , yolun karşısından gelen kıro (niyeti taciz adamın belli) suratına dik dik baktığınıza aldırmadan niyeti açık ve net suratından okunurken, aman o şeyi yapmasa bari derken tam o anda cık yaparsa...O an birden, hani bir dizi var dı zeyna diye bir hatun heriflerin ağzını burnunu kırıyordu ahhhhh bir zeyna olup,direk o dişlerini dökerdim ki bir daha cık sesi çıkaramasın hiç bir kadına ohhhh içim soğudu yazarken.
trene bakar gibi bakan
kadına da erkege de uyuzum
o anda gözümde canlandırıyorum ve kadının saçını yolarken, erkeğin gözlerini oyarken buluyorum kendımı
bir ayrıntı daha var
bakıyorlar ve pis pis gülüşüyorlar
bıraksan ortadan ıkıye yarılcaklar kıskanclıktan
aynen yaa
heleki bazi kizlar var, benden yasca kücükler, ama ben onlarla yasit duruyorum efenim
tabi onlari bunu bilmiyorlar, ama böyle mesela carsida yürürken karsidan 2li 3lü kizlar geliyor,
kizlarin hepside gözünü dikip bastan asagiya bakiyorlar,
bide bazen bakarken bazilari, saclarini alip öne arkaya savurup, hava atmiyormu,
hem gözünü üstümden ayirmiyor hemde hava atiyor
allahim bu nasil kiskanclik ve salakliktir
kız arkadasımla yolda yürüyoruz daha 18 li yaşlarımdayım ve o an felaket sinirli bir durumdaydık kız arkadasımla.4 kişilik kıskançlık grubu ucubelerınden oluşan kikirikler pis pis gülüşüp kulaktan kulaga gözümüzün içine içine baka baka konusmaya başladılar, zaten sinirliyim yer arıyordum kavgaya
çirkinlik ağacından teker teker düşmüş kız kurularına ne var nıye gülüyorsunuz kızlar dedım ve bırbırımıze gırdık
sonuç karakolluk
bide bazi tanidik teyzeler vardir,
karsilarsin annenle,
sen nasilsin kizim der,
iyim teyze sen nasilsin dersin,
kadin direkt annemle sohbete gecer, eee calisiyomusun napiyosun..
sorum havada kaliyor ya, böyle bu soruyu gecistiren insanlari hala cözebilmis degilim
Durup duruken çemkiren kadın ve erkeklere uyuz oluyorum.2 örnek verceğim 1- yer antalya zara mağazası, eşim elindeki fotoğraf makinesiyle bebek arabasında oturan ve yeni uyanmış oğlumun sirke satan sevimli suratını fotoğraflamış, arkasından çantaya bakan beni çekti ve hemen ekledi oğlum büyüyünce mağazalarda bize yaptığın işkemceleri göstereceğim.Bende güldün ve bende seni yapı market el aletler, hırdavatta çekip aynısını yapıcamdedim ce o nebi kadın viyaklayarak bakarmısınız fotoğraf çekmek yasak burda dedi.Pardon da niye dedim cevap yok, kıymetli totosunu gördük sadece arkadan tas gibi.Yahu dedim kıyafetleriniz tasarım mucizesi de yerel terziler ajan gönderip çalıyormu bu ne saçmalık internet sitenizde etiket fiyatları tüm renkleriyle herbiri mevcut zaten niye millet kendini yorsun mağazaya kadar.Cevap bile vermedi çemkiren uyuz.
2- Antalya yine mango mağazası, kasadaki feminen erkek yanındaki kızla kırıtık kırıtık konuşuyor.Kıs bu ne böle ayol, gündüz şifti gündüz şifti felan.Bi an kendimi eski devlet dairesi veyya bankasında gibi hissettim hep yan masayla muhabbet eden çayıma yavaş yavaş şeker atıp karıştıran ve asla seninle göz temesı kurmayan tek kelimeyle konuşan memurlar vardı ya tam o modda, Kartımdaki puanı kullanabilirmiyim dedim- kaç puanınız vardı dedi.Ne bileyi kardeşim bak işte değilmi neyse bilmiyorum dedim bi zahmet baktı ve cevap--EEE burda 5 tl var! gel de bi döv bari