tahammül marjım çok azaldı insanlara ayar olmaya başladım diyenler dertleşelim mi

Sende ona bakıp fıslayıp gülmek yerine elinle göstererek kahkaha atıcan kapak olur oturur.Gelip bi şey dersede sana ne dersin :KK52:

Hani bir yerlerde ne bileyim kasada işlem yaptırırken mağazada yada market kasasında, gelir dibine girer, teni sana değer amaç sapıklık değil haaa, sadece seni itince veya yakın durunca kasiyer sanki daha hızlı geçirecek yada sıra ona daha çabuk gelecek, kaç defa tartışmışlığım var ama neye yarar.Gebertesim geliyor onlarıda, ıyy yapış yapış değerler koluna sırtına sıcakta terli terli

Hani bir yerlerde ne bileyim kasada işlem yaptırırken mağazada yada market kasasında, gelir dibine girer, teni sana değer amaç sapıklık değil haaa, sadece seni itince veya yakın durunca kasiyer sanki daha hızlı geçirecek yada sıra ona daha çabuk gelecek, kaç defa tartışmışlığım var ama neye yarar.Gebertesim geliyor onlarıda, ıyy yapış yapış değerler koluna sırtına sıcakta terli terli

aynen yaaaaa, bak buda bana cok oluyor..
nasil sinir oluyorum allahimmm :KK47:
ben herkese aralik birakiyorum o kadar yapismamak icin..
onlarsa, dibimdeler, hatta öyleki daha ben bitmeden geciyorlar.. :KK53:

Kanunen her insanın bedeni kutsal ve ona isteği dışında ellemek suç bunu biliyorum, işte bu gibi konularda kamuya bilgi verilse ve sigara içmenin cezası şu kadar diye heryere asılıyor ya kamu alanlarında zaman zaman bu kanunlar ve yaptırımları yazılsa o kırolar yada o insanlara dokunup pardon bile demeyenler bi silkelenir gibime geliyor.Sonuçta bi halt olmaz deyip, insanlara fordçuluk yapan sapıklara da bu yüzden gün doğmuyor mu.

Kanunen her insanın bedeni kutsal ve ona isteği dışında ellemek suç bunu biliyorum, işte bu gibi konularda kamuya bilgi verilse ve sigara içmenin cezası şu kadar diye heryere asılıyor ya kamu alanlarında zaman zaman bu kanunlar ve yaptırımları yazılsa o kırolar yada o insanlara dokunup pardon bile demeyenler bi silkelenir gibime geliyor.Sonuçta bi halt olmaz deyip, insanlara fordçuluk yapan sapıklara da bu yüzden gün doğmuyor mu.

sigara cezasina uyan varmiki, onuda bilip uygulayan olsun :KK19:

Bazıları kanka oldukları tiplerin arkasından atar tutar illaer geç ortaya çıkar demedikleri laf kalmaz bir birlerine ve sonra sen ikisi ile de görüşmeyi seyrekleştirirsin çünkü mide bulandırıcı olmuştur, bu gün ona yarın bana derim ben hep, aaa sonra bi bakarsın kankalık devam sen kötüsün onlar iyi< gene haydaaaaa.Gerçi kötü derken sen kaçmışsın onlardan kendin isteğinle ki ben öyle yaparım.Uyuz oluyorum soruncada noldu gene barış falan hemen amaan diye başlar cünle ve ondan bi çıkarı oldu için devam ettiğini ima eder daha iğrenç yaaa, keşke eski dost dayanamadım affettim dese saygı duyarım en masumu amaaan yüz yüzebakıyoruz.Bakmayı efendim yüz yüze kaç kişiyle yüz yüzeyken yolun ayrıldı, yoksa 2 yaşından beri herkesle yüz yüze bakmaya devammı:KK52::KK52::KK52::KK52:

o canimli cicimli aman ölüyorumlu arkadasliklarin cogu yalan..
hep cikar amacli..
veya mutlaka icten ice kiskanclik
veya asagilama vardir..
samimi gelmiyor bana öyleleri..

Ben tahammülsüzlüğü geçtim ama bendeki daha fena bir şeye sinirlenince saatler bazen günlerce sinirim geçmiyor, düşünmemeye çalışıyorum gene aklıma geliyor ve sağlam kafayı yiycem sanıyorum bazen.Eşimde hemen unutur ya nasıl yapıyorsun diyorum- düşünmüyorum diyor, sende düşünme unutursun.Ah zaten düşünmemeyi başarabilsem zaten sorun kalmayacak sorunda o aklımdan atamamak.Kayınvalidelerle çok can sıkıcı durumlar oluyor yada apartmanda çözülmesi gereken şeyler ve maalesef eşimin çözmesi gereken ama başını ağrıtmak istemediği için eşimin günü birlik çözümleri yüzünden sinirlendiysem daha sık oluyor bu durum.Psikolojik yardım almayı bile düşündüm ama faydası olacağına kanaatim yok

Ben tahammülsüzlüğü geçtim ama bendeki daha fena bir şeye sinirlenince saatler bazen günlerce sinirim geçmiyor, düşünmemeye çalışıyorum gene aklıma geliyor ve sağlam kafayı yiycem sanıyorum bazen.Eşimde hemen unutur ya nasıl yapıyorsun diyorum- düşünmüyorum diyor, sende düşünme unutursun.Ah zaten düşünmemeyi başarabilsem zaten sorun kalmayacak sorunda o aklımdan atamamak.Kayınvalidelerle çok can sıkıcı durumlar oluyor yada apartmanda çözülmesi gereken şeyler ve maalesef eşimin çözmesi gereken ama başını ağrıtmak istemediği için eşimin günü birlik çözümleri yüzünden sinirlendiysem daha sık oluyor bu durum.Psikolojik yardım almayı bile düşündüm ama faydası olacağına kanaatim yok

evet var biraz asirilik.. ve bu seni cok yipratan bisey farkindasinda..
bende kafama bazen cok takan biriyim..
eskiden asiriydi.. yavas yavas zamanla törpüledim bu durumumu..
simdi bazen bazi seylere cok sinir olurum sonra gecer..
bazen kendime unut derim sonra unuturumda..
ama psikolojik yardim neden ise yaramasinki,
mesela tv'de denk geldin mi bilmiyorum ama
emel acar'in hafta sonlari bir programi var,
kadinlari giydiriyor süsleyip püslüyor , psikologlada konusuyorlar,
o an o psikologun anlattigi seyleri bile dinleyince,
insanin gercekten düsünceleri degisiyor :KK49:

Neden mi platonik aşk yıllar önce anneannemi kaybetmek dahil daha gerçekten zor olaylar üst üste gelmiş ve depresyona girmiştim, terapide sana hep aynı şeyi söylüyor, bunun sana faydası yok, öfkeni mantıkla yen falan filan psikologlarda hal böyle psikiatristlerde anti depresan ve yeşil reçeteli ilacı dayıyor ve uyuyorsun pelte gibi oluyorsun, evet kızmıyorsun fazla ama beynin uyuşuyor, mutluluk, sevinç, duygulanmada olmuyor iğrenç bi şey, bulanık lık bi suda sürüklenmek gibi oluyor.
Mesela ev aldık alırken maganda insanlardan bıktığımız için dubleks aldık çatı dubleks ve kendimizi zorlayarak kredilerle aldık tabi alırkende mütahide sorduk çatı ortak mı diye adam hayır biz yer sahibi ile anlaştık ortak alan var diğerleri orayı kullancak çatı sizin dedi.Çünkü çatıdan direkt benim balkona atlandığı için tehlikelide güvenlik açısından.Sonra 2 yıl geçti bir baktık bizim çatıda bir güneş enerjisi hemde ortaya yerleşmiş benim kollektörleri kapamış tamamen.İzin almadan kuaran arsa sahibi, güya yönetici eşime ulaşamamış alt katımda oturduğunu ve karısında cep numaram olduğunu belirtmeliyim.Eşim cebinden para verip ortak alana büyük demir yaptırdı ve parayı gelecek ayların aidatindan kestirecek ve çatıma bu demir profillerin ayağı basıyor 20 ton ve çatıda tadilat yapılırken müteahhit uyardı yığma fazla yüklenmeyin diye.Eşim peşin para çıktı arsa sahibi çemkirdi bize,evimin statiğineaykırı bir şey var tepemde eşimse napalım diyor.Oysa yapılacak şey apartmanda bir toplantı istemek, müteahhittten yazılı bir belge almak ve bunu apartmandaki mülk sahiplerinede izah edip imzalı bir kağıt alıp gelecekte yaşanacak hak ihlallaerinin önünü kesmek olmalıydı.Bu 10 yıl yüklü kredi ödediğim dairede huzurla oturmamı sağlardı ama şimdi psikolojik yardım alması gereken benmiyim diye düşünüyorum.

Yıllar önce gittiğim psikiatrla konuşurkende benmiyim a normal yoksa onlar mı dedim adam güldü, maalesef onlar dedi ama, sen çok fazla yıprandığın ve bu anormal tipler tedavi olmadığı için senin gibi insanları hırpaladıkları için sağlığın elden gitmesin diye seni koruyorum, yoksa samimiyetimle söylüyorum sen gayet normalsin dedi.Gülüştük ne yapalım, anlattıı insanlar sıyırmış geziyor elden başkası gelmez dedi, ince ruhlu senin gibi insanlar zarar görüyor onlar odun gibi yaşmaya, yakıp yıkmaya devam edecekler dedi.

tabiki normal olan sensin benim biziz..
belki birazcikta takintili gibi olsakta,
yasadigimiz bir cok sey insani bir süreden sonra cileden cikariyor..
o diger insanlarsa, rahat ve umursamazlar.. göremezler körler..
düsüncesizdirler ve bencildirler.. böyle bu kadar vurdumduymaz ve gamsiz olursan, hic bir zaman
yipranmazsin diye düsünüyorum...
belkide gittigin doktorlar iyi psikolog ve psikaytr'da degillerdi..
onlarin cok yardimi dokunmasada, biz kendi kendimizede, iyilestirebiliriz kirginliklarimizi, üzüntülerimizi..
dinlendirici bir müzik bile bazen o kadar iyi geliyorki insanin ruhuna..
ve aslinda biliyoruz biz sunu, hemde hepimiz cok iyi biliyoruz fakat hep unutuyoruz..
daha gecen gün bir bayan konu acmisti " derdim var demeyin bide buraya bakin" gibisinden yazmisti..
kadinda tümör var ve en fazla 1 yillik ömrü varmis.. ne zaman ölecegimizi nerden bilebiliriz ki ??
bunuda birak, ne kadar kötü sartlarda yasayan insanlar var,
görmeyen duymayan konusamayan, yürüyemeyen, aclik ve sefalet icinde..
her gün sükrederek uyuyup uyanmaliyiz, ve dua etmeliyiz allah'a .. bilindik seyleri söyledigiiminde farkindayim..
fakat unutuyoruz hep yalan mi ? hatirlamak ve hatirlatmak her zaman iyidir..

X