Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sende ona bakıp fıslayıp gülmek yerine elinle göstererek kahkaha atıcan kapak olur oturur.Gelip bi şey dersede sana ne dersin
seni degil arkandakini gösterdim derim
Hani bir yerlerde ne bileyim kasada işlem yaptırırken mağazada yada market kasasında, gelir dibine girer, teni sana değer amaç sapıklık değil haaa, sadece seni itince veya yakın durunca kasiyer sanki daha hızlı geçirecek yada sıra ona daha çabuk gelecek, kaç defa tartışmışlığım var ama neye yarar.Gebertesim geliyor onlarıda, ıyy yapış yapış değerler koluna sırtına sıcakta terli terli
Kanunen her insanın bedeni kutsal ve ona isteği dışında ellemek suç bunu biliyorum, işte bu gibi konularda kamuya bilgi verilse ve sigara içmenin cezası şu kadar diye heryere asılıyor ya kamu alanlarında zaman zaman bu kanunlar ve yaptırımları yazılsa o kırolar yada o insanlara dokunup pardon bile demeyenler bi silkelenir gibime geliyor.Sonuçta bi halt olmaz deyip, insanlara fordçuluk yapan sapıklara da bu yüzden gün doğmuyor mu.
Ben tahammülsüzlüğü geçtim ama bendeki daha fena bir şeye sinirlenince saatler bazen günlerce sinirim geçmiyor, düşünmemeye çalışıyorum gene aklıma geliyor ve sağlam kafayı yiycem sanıyorum bazen.Eşimde hemen unutur ya nasıl yapıyorsun diyorum- düşünmüyorum diyor, sende düşünme unutursun.Ah zaten düşünmemeyi başarabilsem zaten sorun kalmayacak sorunda o aklımdan atamamak.Kayınvalidelerle çok can sıkıcı durumlar oluyor yada apartmanda çözülmesi gereken şeyler ve maalesef eşimin çözmesi gereken ama başını ağrıtmak istemediği için eşimin günü birlik çözümleri yüzünden sinirlendiysem daha sık oluyor bu durum.Psikolojik yardım almayı bile düşündüm ama faydası olacağına kanaatim yok