Tae-Bo

bugün ikinci kez denedim tae bo yapmayı. yavaş hareketler tamam ama hızlı hareketlerde o hıza yetişemiyorum bir türlü ya:KK43: ama inanılmaz ter attırıyor ve kollarımla bacaklarımda hala hafif bir ağrı var. Ancak yarım saat yapabildim o da dışarı çıkmam gerektiği için. gerçekten çok eğlenceli. Özellikle yumruk atarken kendimi boksörler gibi hissediyorum.:)

Ben de sinirlendiğim birine yumrukları geçiriyorum gibi hissediyorum :KK1:
Bu arada hızlı hareketlere zamanla alışırsın.

insan gerçekten stress atıyormuş farkediyorum yaparken. ama hala alışamadım tempoya ya napıcam ben?:KK43:

Eğer çok zorlanıyorsan bir anda zorlama kendini derim ben.
Ne kadar süre yapıyorsun ve tempoya alışamadım derken nefes nefese mi kalıyorsun ?
Ağrı mı giriyor nasıl bir etki oluyor ?
Daha önceden ufak tefek olsada spor yapıyor muydun ?
Soruların cevaplarına göre cevap vereyim ben de.

Eğer çok zorlanıyorsan bir anda zorlama kendini derim ben.
Ne kadar süre yapıyorsun ve tempoya alışamadım derken nefes nefese mi kalıyorsun ?
Ağrı mı giriyor nasıl bir etki oluyor ?
Daha önceden ufak tefek olsada spor yapıyor muydun ?
Soruların cevaplarına göre cevap vereyim ben de.

Ancak gördüm mesajı şimdi cevap veriyorum. Kusura bakma:KK43:

Billy Blanks'in elli dakikalık videosu var. onun ancak yarım saatine dayanabiliyorum. daha önceden leslie'den devam ediyordum ama yalnızca zayıflama olmasın istedim. en son leslie'nin kıık yedi dakikalık programını yapmıştım. ondan sonra tae bo'ya geçtim.

ağrı dediğim kaslarımın çalışmasından dolayı sanırım. özellikle omuz kısımlarımın yarım saatin sonunda ağrımaya başladığını hissediyorum. tempoya alışamadım derken hızlı hareketlerde yetişemiyorum. hızlı yapıcam derken karıştırıyorum. karıştırmıyim derken hızlarına yetişemiyorum. ağır ağır yaparken tamam ama hızlanınca yetişemeyince pes edesim geliyor ama etmiyorum:)

Ancak gördüm mesajı şimdi cevap veriyorum. Kusura bakma:KK43:

Billy Blanks'in elli dakikalık videosu var. onun ancak yarım saatine dayanabiliyorum. daha önceden leslie'den devam ediyordum ama yalnızca zayıflama olmasın istedim. en son leslie'nin kıık yedi dakikalık programını yapmıştım. ondan sonra tae bo'ya geçtim.

ağrı dediğim kaslarımın çalışmasından dolayı sanırım. özellikle omuz kısımlarımın yarım saatin sonunda ağrımaya başladığını hissediyorum. tempoya alışamadım derken hızlı hareketlerde yetişemiyorum. hızlı yapıcam derken karıştırıyorum. karıştırmıyim derken hızlarına yetişemiyorum. ağır ağır yaparken tamam ama hızlanınca yetişemeyince pes edesim geliyor ama etmiyorum:)

Öncelikle leslie ile kesinlikle bir olmuyor.
Ben leslie'nin 66 dakikalık videosunu çok rahat yapabiliyorum.
Dışarıda 1 saat koşabiliyorum problem yok.
Ama buna ilk başladığımda ölüyorum zannetmiştim :KK1:

Öncelikle bence 1 saati tamamlayana kadar o hızlı hareketleri yavaş yap sen.
İlk gösterdiği şekli ile.
1 kaç seans o şekilde yaptıktan sonra hızlandırmaya başlarsan daha iyi olur gibi geliyor.

ya benımde 15 gun zamanım var nasıl ındırıcez vıdeoları napıcazz ayy heyecanlandım cokkkk ... 15 gunde az da olsa ıse yarar mı kı...

billy blanks gerçekten harika bendede 2 cd si var
biri kardiyo
diğeri abs (karın kasları için)
hem eğlenceli hemde billy blanks çok motive ediyor
yabancı dilim yok dediklerinden birşey anlamıyorum ama :))
ifadesi hırsı motivasyonu süper

İndiriyorum videosunu şimdi. Express olanı indiriyorum; bakalım, yapabilecek miyim..
Aslında callanetics yapıyorum ve pilates,cal gibi daha durağan sporları daha çok seviyorum ama bunu da deneyeceğim...,
Yapan yok mu düzenli?

Yandim Allah 20 dakika dayanabildim sakir sakir ter akiyo heryerimden.Callenetics karin egzersizlerimide yaptim. Insallah bir gun su 40 dakikalik Billy banks i bitirmeyi basarabilirim. Oldum bittim valla

arkadaslar tae bo yapan varmi baska
benim 9.gunum, diyet yapmiyorm simdilik, karin bolgemde sorun var ozellikle ve cok iyi geldi diyebilirim
benimle birlikte tae bo yapicak arkadas yokmu? burayi tekrar canlandiraim

arkadaslar tae bo yapan varmi baska
benim 9.gunum, diyet yapmiyorm simdilik, karin bolgemde sorun var ozellikle ve cok iyi geldi diyebilirim
benimle birlikte tae bo yapicak arkadas yokmu? burayi tekrar canlandiraim

Sevgili amerikadan ben leslie ile dönüsümlü yaparim diye bugün biraz denedim ama ancak 15dk dayanabildim. Belki alisirsam daha keyifli olur bilemiyorum.

bende bugün araştırdım çok eski bir egzersiz programıymış blmiyordum :)
bende zumba dansı yapıyordum beni çok mutlu ediyor ama sanırım biraz da taebo yapmam lazım . karın egzersizleri her zaman sıkıcı gelmiştir ama bu adamın çalışma sistemi benide hareketlendirdi heyacanlandırdı hafanın belirli günleride yapmaya karar aldım. deniycem bakalım.

Dün yaptım Tae Bo .

Bugün çömelemiyorum o derece üst bacaklarım acıyorrrr :KK43:

İlk günlerde 20 dakikadan fazla yapılmaması önerilir demiş. Zaten yapamadım ki :KK1:

20. dakika da ölecektim neredeyse bıraktım . Tekme hareketleri aşırı yorucu. 78 kilo olduğum için zorlandığımı düşünüyorum. Daha az kiloda olmalıyım sanırım.

Ben de yarın abs olan 2 videosu var, 35 dk.'lık olanı yapmayı planlıyorum. Haftaya pazartesi gününe kadar. Sonra Jillian Michaels rippedda geçeceğim. Bakalım yapabilecekmiyim. :KK1:

X