- 21 Kasım 2015
- 489
- 274
- 33
- 29
- Konu Sahibi MorbidAngell
-
Hoşgeldin :)Merhaba arkadaşlarburaya yeni üye oldum ve hemen kararsız kaldığım konuyu size de sormak istedim
kısmetse bu yaz nişanım var ve ben çeyiz hazırlığına yavaş yavaş girişmek üzereyim şimdi sorum şu taç mı yoksa tefalin ürünlerini mi almalıyım aslında ben ta.tan yanayım ama annem korkmaz diyor sizce hangisi iyi şimdiden cevap verdiğiniz için teşekkür ederim
merhaba hayırlı olsun şimdidenMerhaba arkadaşlarburaya yeni üye oldum ve hemen kararsız kaldığım konuyu size de sormak istedim
kısmetse bu yaz nişanım var ve ben çeyiz hazırlığına yavaş yavaş girişmek üzereyim şimdi sorum şu taç mı yoksa tefalin ürünlerini mi almalıyım aslında ben ta.tan yanayım ama annem korkmaz diyor sizce hangisi iyi şimdiden cevap verdiğiniz için teşekkür ederim
Saol balım :) herkes korkmazı öneriyor bende korkmaz almaya karar verdm sadece granit tencere almada kararsızımmerhaba hayırlı olsun şimdiden
öncelikle şunu belirteyim taçında iyi olduğu alanlar var korkmazında misal günlük teflon tencere alıcaksan taç diyebilirim ama diğer geri kalan bütün mutfak ürünlerinde ben şahsen korkmazı tercih ederim
kesinlikle korkmaz ya da hisar almalısın. ben tüm çelikleri (tencere ve çatal bıcak takımları) hisardan aldım. çok memnunum. tabak modellerini beğenseydim hepsini korkmazdan alacaktım. tabak hisardan beğendiğim için tüm setleri hisardan aldım:) Hisar ve korkmaz ın kalitesi tartışılmaz.Merhaba arkadaşlarburaya yeni üye oldum ve hemen kararsız kaldığım konuyu size de sormak istedim
Öncelikle hayırlı olsun Allah güle gile kullanmayı nasip etsin bende korkmaz almaya karar verdimkesinlikle korkmaz ya da hisar almalısın. ben tüm çelikleri (tencere ve çatal bıcak takımları) hisardan aldım. çok memnunum. tabak modellerini beğenseydim hepsini korkmazdan alacaktım. tabak hisardan beğendiğim için tüm setleri hisardan aldım:) Hisar ve korkmaz ın kalitesi tartışılmaz.
Düğünden sonra 1 tane Taç marka tencere hediye geldi. daha 6 ay bile olmadan tabanında küflenme oldu. sakın alma derim...
sağol canım. teşekkür ederim. allah sana da güle güle kullanmayı nasip etsin. hayırlı olsun şimdidenÖncelikle hayırlı olsun Allah güle gile kullanmayı nasip etsin bende korkmaz almaya karar verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?