• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Taç mı korkmaz mı ? :)

MorbidAngell

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2015
489
274
33
29
Merhaba arkadaşlar :KK28: buraya yeni üye oldum ve hemen kararsız kaldığım konuyu size de sormak istedim
kısmetse bu yaz nişanım var ve ben çeyiz hazırlığına yavaş yavaş girişmek üzereyim şimdi sorum şu taç mı yoksa tefalin ürünlerini mi almalıyım aslında ben ta.tan yanayım ama annem korkmaz diyor sizce hangisi iyi şimdiden cevap verdiğiniz için teşekkür ederim :KK39:

kesinlikle korkmaz. hatta korkmazdan belki daha kaliteli olan hisar markası var... ama çelik tencere takımı alacağım diyorsanız mutlaka ya hisar, ya da korkmaz markasını tercih etmenizi öneririm.

Merhaba arkadaşlar :KK28: buraya yeni üye oldum ve hemen kararsız kaldığım konuyu size de sormak istedim
kısmetse bu yaz nişanım var ve ben çeyiz hazırlığına yavaş yavaş girişmek üzereyim şimdi sorum şu taç mı yoksa tefalin ürünlerini mi almalıyım aslında ben ta.tan yanayım ama annem korkmaz diyor sizce hangisi iyi şimdiden cevap verdiğiniz için teşekkür ederim :KK39:
Hoşgeldin :)
Taç çelik markası değil, sofra ürünleri ne kadar kalite olabilir, madem yeni başlıyorsun hazırlıklara, bu tür şeylere dikkat etmeni öneririm canım :)
Korkmaz hem jumbo gibi uçuk değildir hemde gayet kalitelidir, 3 tabanlı tencereleri 300 tl civarındayken daha kalın tabanlılar 500 tl civarındadır :)
Hisarda iyidir ama sanki şimdiki zamanlarda eskisi gibi değil gibi, ürün çeşitliliğinide yetersiz buluyorum, tabiki gez hepsine bak hangisi gönlüne yatarsa onu al :) ufacık bişi daha söylicem, 2-3 takım tencere alma canım çok kalabalık oluyo, benim tercihim 1 takım çelik tencere (korkmaz) , 2-3 tava, bir et tenceresi ( silit silargan) , bir pilav tenceresi (tefal by arda), ve düdüklü tencere fissler :) sanıyorum fazla fazla yeter :)
Bol keyifli alışverişler :))):KK3:

Öncelikle hoşbulduk canım çok saol verdiğin bilgiler için çook teşekkür ederm ben daha acemiym açıkçsı pek anlamıyorum ama nedenini bilmesmde taç aşığım tabi seviyorm dye de pişman olacağm bi ürün almak istemem :) bende fazla tencere tarftarı değilm evmde var ama kullanmıyor annem işine lazm olan tencreleri fix kullanır :) alışverş yaparken bu önerini dikkate alacağım :KK5:

merhaba hayırlı olsun şimdiden
öncelikle şunu belirteyim taçında iyi olduğu alanlar var korkmazında misal günlük teflon tencere alıcaksan taç diyebilirim ama diğer geri kalan bütün mutfak ürünlerinde ben şahsen korkmazı tercih ederim

merhaba hayırlı olsun şimdiden
öncelikle şunu belirteyim taçında iyi olduğu alanlar var korkmazında misal günlük teflon tencere alıcaksan taç diyebilirim ama diğer geri kalan bütün mutfak ürünlerinde ben şahsen korkmazı tercih ederim
Saol balım :) herkes korkmazı öneriyor bende korkmaz almaya karar verdm sadece granit tencere almada kararsızım

kesinlikle korkmaz ya da hisar almalısın. ben tüm çelikleri (tencere ve çatal bıcak takımları) hisardan aldım. çok memnunum. tabak modellerini beğenseydim hepsini korkmazdan alacaktım. tabak hisardan beğendiğim için tüm setleri hisardan aldım:) Hisar ve korkmaz ın kalitesi tartışılmaz.
Düğünden sonra 1 tane Taç marka tencere hediye geldi. daha 6 ay bile olmadan tabanında küflenme oldu. sakın alma derim...

kesinlikle korkmaz ya da hisar almalısın. ben tüm çelikleri (tencere ve çatal bıcak takımları) hisardan aldım. çok memnunum. tabak modellerini beğenseydim hepsini korkmazdan alacaktım. tabak hisardan beğendiğim için tüm setleri hisardan aldım:) Hisar ve korkmaz ın kalitesi tartışılmaz.
Düğünden sonra 1 tane Taç marka tencere hediye geldi. daha 6 ay bile olmadan tabanında küflenme oldu. sakın alma derim...
Öncelikle hayırlı olsun Allah güle gile kullanmayı nasip etsin bende korkmaz almaya karar verdim

tencere seti falan alıcaksan kesinlikle korkmaz tencere almalısın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back