Tabu XL, Twister, Çantalar, Ayakkabılar Bütün Ürünler 12.-13. sayfalarda TAKASLI

kalanlar devam
IMG_4642.JPG IMG_4648.JPG IMG_4651.JPG IMG_4654.JPG IMG_4657.JPG IMG_4681.JPG IMG_4691.JPG IMG_4735.JPG IMG_20150116_170328.jpg IMG_20150114_204345.jpg

Tabu ve twıster kaç lıra
tabu ve twister ayırtıldı şimdilik
cüzdanlar için fiyat belirlemedim . cüzdanları koyduğum mesajda belirttiğim gibi sadece aynı değerlerde çanta ve cüzdanla takasa açık onlar
yani ben mesela polo cüzdanı 127 tlye aldım sıfır hiç kullanmadım
aynı şekilde başka birinde tommy hilfiger gibi benetton gibi cüzdanlar varsa değiştirmek istiyorum

mrb cnm oriflame fondoten ve s4 şarj aletin varsa almak isterim .başka kozmetik ürünün varsa da bakabilirim.

mrb cnm oriflame fondoten ve s4 şarj aletin varsa almak isterim .başka kozmetik ürünün varsa da bakabilirim.

samsung hiç kullanmadım o yüzden ondan yok canım
oriflamedan elimde giordani gri top farlardan var 1 kere denedim parmak ucuyla sıfır diyebilirim
bir de jane iredale absence oil control makyaj bazı var. ünlü ve kaliteli bir markadır fiyatına bakabilirsiniz
takasla bir arkadaştan amway fondöten alacağım eğer renk uymazsa tenime belki onu koyabilirim

iyi akşamlar adidas sırt çantası orijinal mi ,fiyatı ne,takas olarak ne lazım size

evet orjinal . diğer modellerinden farklı olarak load spring ürünü 180 tllik fiyatı vardı araştırabilirsiniz.sıfır durumda diyebilirim 1-2 kere anca kullanıldı
50tl düşünüyorum
çanta cüzdan bileklikler ihtiyacım bir de visko yastık

konunuzdaki fondoten satıldı sanırım.

sıfır hiç açılmamış amerikan servis mudo conceptten
5 tl

IMAG1286.jpg
IMAG1287.jpg

55 yükseklik 65 cm en ,25 cm genişlik orjinal delsey kilit sistemli büyük boy
2 tekerli
resimde gördüğünüz gibi baza altında durduğu için tozlu, onun dışında hiçbir sorunu yok kırık çatlak yok. içi tertemiz. resimdeki izler tozdan kaynaklı ama dışında tabiki hafif çizikler var
piyasada bu boylar 500 tlden satılıyor

IMAG1294.jpg
IMAG1295.jpg
IMAG1296.jpg

beverly hills polo
orjinal
2 tekerli spor çantası valiz
sorunsuz
sadece resimde gördüğünüz gibi tekerlerin olduğu kısımda hafif lekeler olmuş orası dışında her yeri tertemiz. orta boy 5 günlük giyecek rahat alır uzun askısı da var elde de taşınabiliyor ayrıca çek çek var istediğiniz şekilde kullanabiliyorsunuz
40 tl
IMAG1297.jpg
IMAG1298.jpg

arkadaşım merabalar levıs convers duruyomu en son kaça olur.

X