Tabu XL, Twister, Çantalar, Ayakkabılar Bütün Ürünler 12.-13. sayfalarda TAKASLI

Eklentiler

• IMG_20150126_225239.jpg
    IMG_20150126_225239.jpg
    175,3 KB · Görüntüleme: 75
kip marka ata yaka gömlek ve m bedene uygun yelek mendil kravat takım
sadece 1 kere giyildi
sadece gömlek 100 küsür bir rakama alındı . kuru temizlemesi yaptırıldı
hepsi birlikte 30tl

index.php

index.php

index.php

index.php

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

file şal simli sıfır 3 tl

index.php

index.php

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

sıfır aker marka eşarp gri renk kenarları füme renk biyeli
iğne izi vs yok hiç kullanılmadı
%100 ipek
100tl üzerine satılıyor bu ürün

30tl

index.php

index.php

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

120cm kare örtü
uçları taşlı
hiç kullanılmadı 3 tl

index.php

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

24 ayar altın kaplamalı japon tabak ve kasesi 2 parça birlikte
40tl kutusuyla hiç kullanılmadı

index.php

index.php

index.php

beli 30-32 cm

likranı genişleyebilen bir kumaşı var dekolteli
asimetrik kesim etek

300küsürlü bir rakama alındı ve hiç giyilmedi

60tl

index.php

index.php

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ispanyadan aldığım çanta
1 kere kullanıldı sıfırdan farksız 10tl

index.php

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

kardanadam peluş tertemiz büyük boy 10 tl

index.php

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

sıfır oriflame fondöten kumrallara uygun 4 tl
oriflame çanta sıfır 5 tl
oriflame tırnak bantları hazır ojeli 2 tl

index.php

30tl sıfır gibi 1-2 kere kullanıldı
orjinal

index.php

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
yapıştırılmış çerçeveye hazır 500 parça puzzle
5 tl

index.php

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
havlu terlik madamme coco
sıfır hiç kullanılmadı
5 tl

index.php

hepsi bu kadar şimdilik sanırım ekleyeceğim ürün yok

5 tl sıfır hiç açılmamış amerikan servis mudo conceptten
index.php

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
55 yükseklik 65 cm en ,25 cm genişlik orjinal delsey kilit sistemli büyük boy
2 tekerli
resimde gördüğünüz gibi baza altında durduğu için tozlu, onun dışında hiçbir sorunu yok kırık çatlak yok. içi tertemiz.
resimdeki izler tozdan kaynaklı ama dışında tabiki hafif çizikler var
piyasada bu boylar 500 tlden satılıyor

index.php

index.php

index.php

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
beverly hills polo
orjinal
2 tekerli spor çantası valiz
sorunsuz
sadece resimde gördüğünüz gibi tekerlerin olduğu kısımda hafif lekeler olmuş orası dışında her yeri tertemiz. orta boy 5 günlük giyecek rahat alır uzun askısı da var elde de taşınabiliyor ayrıca çek çek var istediğiniz şekilde kullanabiliyorsunuz
40 tl

index.php

index.php

38 numara
sadece 1 kere giyildi

index.php

index.php

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

açık gri renkte. resimde mavimsi çıkmış perde yansımış . üstündeki renk dalgalanmaları ışıktan kaynaklı leke değil
orjinal nike 100tlye alındı
hiçbir sorunu yok temiz sorunsuz. ayarlanabilir askılı.
60tl

index.php

index.php

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
grili olan ingiltereden alındı 1-2 kere kullanıldı
diğeri colins marka 1 kere kullanıldı
tanesi 3 tl

index.php

index.php

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

tiffany & co marka
gümüş
damgalı ve kutulu
üstündeki jelatini bile açmadım hiç kullanılmadı
1025 tl gibi bir rakama alınmış

400 tl düşünüyorum
markayı araştırıp bakabilirsiniz

index.php

index.php

index.php

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

deichmanndan 50tl ye aldım hiç kullanmadım sıfır hiçbir sorunu yok 40tl takas fiyatım

index.php

index.php

söfft marka çok pahalı markalardan biridir internetten araştırabilirsiniz 150$ satış fiyatı var
çok çok rahat , topuklu değilmiş gibi
38 numara
1 kere giyildi

60 tl

index.php

index.php

avon yarıdan fazlası duruyor 10tl erkek parfüm
index.php

madrid den aldığım etiketi üstünde işlemeli şal

15 tl

index.php

index.php

sıfır hiç kullanılmamış 3 tl
taşlı siyah tül eşarp

index.php

index.php

37 numara terlik birkaç kere giyildi sorunsuz 5 tl

index.php

index.php

dantela marka
tek kişilik ama resimde göründüğü gibi tek kişilik olanı bütün bazayı bile kaplayacak kadar büyük olduğundan
iki kişilik yatağa bile uyuyor yatağın kenarlarına kadar örtecek kadar büyük. resimdekinin aynısı hem model hem renk olarak
hiç kullanmadım paketiyle duruyor
109tl ye almıştım

60tl düşünüyorum
dantela_pul_islemeli_kapitoneli_tek_kisilik_yatak_ortusu_baloon_gul_kurusu.jpg

jenga
düzeltici destek kartonu içinde var
sadece 3 adet tahtası eksik yani 1 sırası
oynamaya engel olacak bir durum değil

unnamed (2).jpg

pazartesi kargo günüm
haydi takas da yapıyorum bütün ürünlerim 20. sayfada tek tek sayfa dolaşmanıza gerek yok

pazartesi kargom var kızlar
artık son kargolar pek ilgilenemiyorum forumla
varsa beğendikleriniz hem takas için hazırım hem toplu alımda bir kısım indirim yapıyorum

X