tablom ve aynam

bence tablon salona pek uymaz gibi geldi renk bakımından.ama yatak başına süper olur yatağın mobilyaların ve halınla uyumlu olur.aynayı da masanın oraya koyabilirsin.ama tablo yatak odasının hakkı bence

Ben duvara nazarlıklı süpürge ve otantik elişi bir çanta astım. Bir duvarda da milyoncularda satılan küçük tablolardan var.

Kaşıklı mutfak saatleri var. Güzel bir ayna saat ya da mutfak saati hoş olabilir duvarda.

canım yinede sen bilirsin ama aynalar misafir odana hoş durur. tabloyu senin odan kaldırmayacak gibi geliyor. çünkü çok hoş bir misafir odan var ve bu tablo o odaya ağır gelir gibi geliyor bana. antrende yani dolabında zaten ayna var. çok ayna evi büyük gösterir derler ama senin evin küçük değil zaten. bence antreye tabloyu koymalısın. eğer odana illa tablo almak istiyorsan renkleri daha pastel renklerde olmalı canım. içine nasıl sinerse öyle yap canım. canım yerleşmiş halini çok merak ediyorum. lütfen fotosunu koy bitanem. sana kolay gelsin öptüm.

bence tablon salona pek uymaz gibi geldi renk bakımından.ama yatak başına süper olur yatağın mobilyaların ve halınla uyumlu olur.aynayı da masanın oraya koyabilirsin.ama tablo yatak odasının hakkı bence

cok teşekkür ederim yorumlarınz için karar verip astırınca resımlerı paylaşıcam yine ...mutfak için bişiyler arıyorum sımdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…