Tablo Sorunu yaşayanlar için

• Konu Sahibi Konu Sahibi Curly
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu tabloya göre hazırlıyorum ama mesaj boş olarak geliyor , düzenlemeye girdiğimde orada duruyor ama forum mesaj ekranına baktıgımda alan boş bunu deneme bölümünde deniyorum ama sanırım bir yerde hata yapıyorum.

bu eski sistem galiba :26: bunu çok denedim olmadı bende :44: yeni uyarlanmış tablo nasıl yapılır inşallah çabucak öğrenirim

evet bendede boş çıktı

Ama boş değilki
elifim canım boş çıkıyor yaaaa

boş il mesajı dikkate almayın ben direk ekranda excel gibi görünen tablodan istiyorum bu görünen küçük çıkıyor.
valla bende her türlü tablo yapmayı öğrenmek istiyorum

tamamdır yaptım ben tablomu ama tek sorun şu sayfadaki ilk yorumumun altına ilave etmek ve sürekli buradan güncellemek istiyorum ancak konu daki ilk mesajımı düzenleyemiyorum

tamamdır yaptım ben tablomu ama tek sorun şu sayfadaki ilk yorumumun altına ilave etmek ve sürekli buradan güncellemek istiyorum ancak konu daki ilk mesajımı düzenleyemiyorum
canım yaa banada tarif etsene nasıl yapılıyor :26:

ben başka birisinin tablosunu kopyalayıp kendime göre ilaveler yaptım sende benimkini kopyala sadece bilgileri degiştir
aynı şekilde bende yaptım tatlım ama tek başıma tablo yapmayı öğrenmek istiyorum teşekkürler ilgin için ama ilk hangimiz öğrenirsek birbirimize yol gösterelimm :13:

aslında denemelerime bakarsanız verdiğinz linke göre tablo yapmaya çalştığımı görürsünz. o şekilde denedim ama yapamadım,sorun nerede anlayamadım
Haklısınız çıkmıyor.Belki bir sakatlık vardır:)

tabloyu ilk sayfaya eklemek için ne yapmalıyız ve sonrasında güncellemek için tabi...
açıklayabilir misiniz?

merhaba açtığım topik için bir liste oluşturmak istiyoruz.ancak excelden kopyalayıp yapıştıramadım.sizden yardım rica ediyorum.
topigimin linki http://www.kadinlarkulubu.com/asila...donemindeasilama-yaptiracaklar-buradayiz.html
bu arada listede İSİM,YAŞ,NE ZAMANDIR BEBİŞ İSTİYOR?,TEST TARİHİ,SONUÇ başlıkları olursa sevinirim.çok teşekkür ederim arkadaşların adına da...4 gözle listemiz bekleniyor.

Merhaba ben yeni üyeyim.
Acaba nasıl kilo verme cetveli yapabilirim. Bİri bana yardımcı olursa çok sevinirim .

Teşekkürler şimdiden.

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD]Egzersiz Aşaması[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serap41[/TD]
[TD]7 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gncemr[/TD]
[TD]6 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Dİğer kızlardan da bekliyorum durumlarını

mrb bende beceremedim yaaa lütfen yardımcı olur musunuzzz sitemin link (gebelik/610558-gelsin-yavrularimiz-gariiiiii.htmli ) bunun başlıkları yani bölümleri (üye memleket bat hamiş? ) olursa sevinirim arkadaşlarla sabırsızlıkla beklyoruz tşk şimdidenn

[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]boy k[/td]
[td]kilo[/td]
[td]çocuk[/td]
[td]giden[/td]
[td]gelen[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]nazlm
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…