Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu eski sistem galiba :26: bunu çok denedim olmadı bende :44: yeni uyarlanmış tablo nasıl yapılır inşallah çabucak öğrenirimAşağıdaki linki inceleyebilirsiniz..
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/426141-tablo-nasil-yapilir.html
evet bendede boş çıktıbu tabloya göre hazırlıyorum ama mesaj boş olarak geliyor , düzenlemeye girdiğimde orada duruyor ama forum mesaj ekranına baktıgımda alan boş bunu deneme bölümünde deniyorum ama sanırım bir yerde hata yapıyorum.
elifim canım boş çıkıyor yaaaaAma boş değilki![]()
valla bende her türlü tablo yapmayı öğrenmek istiyorumboş il mesajı dikkate almayın ben direk ekranda excel gibi görünen tablodan istiyorum bu görünen küçük çıkıyor.
canım yaa banada tarif etsene nasıl yapılıyor :26:tamamdır yaptım ben tablomu ama tek sorun şu sayfadaki ilk yorumumun altına ilave etmek ve sürekli buradan güncellemek istiyorum ancak konu daki ilk mesajımı düzenleyemiyorum
canım yaa banada tarif etsene nasıl yapılıyor :26:![]()
aynı şekilde bende yaptım tatlım ama tek başıma tablo yapmayı öğrenmek istiyorumben başka birisinin tablosunu kopyalayıp kendime göre ilaveler yaptım sende benimkini kopyala sadece bilgileri degiştir![]()
tablo yapmaya çalıştım ama beceremedim. nedenini de çözemedim. denemelerim burada http://www.kadinlarkulubu.com/deneme-tahtasi/568554-tablo-deneme.html#post27056114
excelden tabloyu yapıp buraya aktarmak daha mı kolay olur acaba? onunla da ilgili arama yaptım ama bişe bulamadm![]()
aslında denemelerime bakarsanız verdiğinz linke göre tablo yapmaya çalştığımı görürsünz. o şekilde denedim ama yapamadım,sorun nerede anlayamadım
Haklısınız çıkmıyor.Belki bir sakatlık vardır:)aslında denemelerime bakarsanız verdiğinz linke göre tablo yapmaya çalştığımı görürsünz. o şekilde denedim ama yapamadım,sorun nerede anlayamadım
Merhaba,
Sitedeki tablolarınız vbulletinin yeni sürümü ile birlikte kullanılmaz duruma geldi.
Vbulletin tablolar için yeni Yazı Editorlerine tablo özelliği eklediler. DAha önceleri böyle bir özellik olmadığı için biz kendimize göre bir çözüm bulmuştuk.
4.1.7 Versiyonu ile birlikte bizim tablolar çalışmamaya başladı.
Sonuç olarak eski tabloları yeni tablolara dönüştürmek gerekiyor.
Bunun için izlenecek yol
1- Eski tablo bir text editör yardımı ile CSV formatında kaydedilecek.
2- CSV formatındaki yeni tablo excel ile açılacak(veya open office calc) (size kolonlar arasında hangi karakteri kullanmak istediğiniz sorulacak "|" yazmalısınız. Bu karakteri basmak için Alt Gr ve küçük büyük işaretlerinin olduğu tuşa beraber basıyorsunuz
3- Excel e tabloyu aktardıktan sonra tabloyu seçip COPY (sağ clik veya CTRL+C) yapıyorsunuz.
4- Tablonuzun olduğu sayfayı açıyorsunuz. Düzenle seçneğine basıyorsunuz. GElişmiş düzenle seçeneğinde iken istediğiniz yere yapıştırıyorsunuz.
offf yazarken bile yoruldum sanırım anlatması zor siz bana tablonuzun olduğu linki gönderin ben size çevirik sayfanıza koyarım. En kolayı bu olacak.