- 5 Mart 2015
- 658
- 444
- 53
- 36
- Konu Sahibi Son Edebiyat
-
Teknosa iadeleri yapmıyor, bir ton sorun çıkarıyor. Beyaz kılıf alın tabletinize. En olmadı ikinci el online sitelerde satışa çıkarın. Çok önemli değil rengi sonuçta istiyormuşsunuz.
Aynen, sırf rengi sorunsa bir kılıfa bakar, pembe, fuşya, yesil yapın istiyorsanız.
Benimkinin kılıfı siyah, kendi ne renkti hatırlamam bile vakit aldıı
Değiştirirler mi gerçekten sam..ung servisemi gitmem lazımÇook kafanıza taktıysanız teknik servise götürün orijinal dış kasayı beyazıyla değişsinler Biraz fiyat tutar ama isterseniz tabi
Evet değişirler de teknik servis yüksek fiyat biçebilir öderim diyorsanız gidin benceDeğiştirirler mi gerçekten sam..ung servisemi gitmem lazım
şaka yapıyorsunuz değil mi?
adama surat astınız mı?
ben beyaz istiyordum ama sen siyah ya da her ne renk ise ondan aldın diye...
gerçekten erkek olmaz çoooook zor
bir de adamlara burada odun diyoruz; ne yapsınlar alıp memnuniyetsiz hatunlar ile karşılaşmak yerine almıyorlar
yani tabletin rengine bu kadar takabiliyorsanız ya hayatınız müthiş iyi geçiyor derdiniz yok; ya da çoooooook büyük dertleriniz var; onları kamufle etmek için böyle basit şeyler için kendinize takıntı yapıyorsunuz
maazallah çocuğunuz olsa ben kız istiyordum ama bu erkek geri alın ya da tem tersi ben erkek istiyordum bu kız geri alın mı diyeceksiniz yahut beyaz tenli, esmer vs vs versiyonlar artabilir.
Dediklerinizi yaptım doğru başak burcuyum ben ve çok takıntılıyım bunun için yapabileceğim bişey yok huyum böyle
aman ALLAHIMMMM napıcaksınız şimdi bence hemen boşanın :) nasıl beyaz degılde sıyah alır
peki sonunda yazdığım çocukla ilgili olabilecek soruma cevabın ne
törpüleyin kendinizi; burcum şu ben böyleyim ile önünüzdeki uzunnnn yıllar geçmezz
İyide bu benim elimde olan bişey mi olsa zaten bu huya sahip olmak istemem değil mi çocukkende böyleydim şımarıklık değil bu çocuk konusundada abartıyorsunuz farkındaysanız
Neden yapılabilecek bişey var mı diye konu açmamın neresi saçma kikendinizi eğitmeye çalışın burçların arkasınada saklanmayın .. şımarıklık mı değil mi bilemem ama yersiz olmuş eşinize surat asmanız..
bir tabletin rengini buraya konu açacak kadar dert edebiliyorsanız kendinizi cidden törpülemeye ihtiyacınız var demektir.
ınsanlar nelerle ugrasıyor derdınıze bakın bırakın tabletı evladına bır kat kıyafet alamayanlar var sızde kendınıze dert arıyorsunuzDalga geçmek hoşunuza mı gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?