• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tablet değiştirilmez mi

Tam siyah değil
Ben bayıldım rengine, çok farklı bir renk ve insana premium havası veriyor. Bence beyaz olsa çok sıradan ve çiğ duracaktı. Bu her yerde bulunan bir renk değil ve çok havalı duruyor bence. Gerçekten beğenmediyseniz bana yollayın ne diyeyim? :D

Önemli olan rengi değil, işlevi. Kaliteli güzel tablettir bu, bilgisayara ihtiyaç duymazsınız bu tabletle. Renk yüzünden kendinizi üzmeye değmez. Ha bakın altın rengi falan olsaydı o zaman ben de sevmezdim rengi ama bu çok hoş. Bulunan bir renk değil.

İyide bu benim elimde olan bişey mi olsa zaten bu huya sahip olmak istemem değil mi çocukkende böyleydim şımarıklık değil bu çocuk konusundada abartıyorsunuz farkındaysanız

abartıyorum değil mi

işte siz de tablet beyaz değil diye yaptığınız tüm davranışlarda böyle abartıyorsunuz

eşiniz de şu an hem şaşkın hem kızgın hem de kırgın

ve başını hangi duvarlara vursam diye düşünüyor

ınsanlar nelerle ugrasıyor derdınıze bakın bırakın tabletı evladına bır kat kıyafet alamayanlar var sızde kendınıze dert arıyorsunuz
Ona bakarsanız burada ne basit konular açılıyor herkesin derdi kendine ben de üzülürüm elbette büyük dertleri olanlara ama büyük derdim yok diye konu açmıycam demek olmuyor bu hoşynuza gitmediyse küçümsediyseniz derdimi yazmayabilirsiniz hani neden böyle konu açtın demeye hiç birimizin hakkı yok değil mi buraya sadece dert değil fikir almak için de konu açılabilir örn bir arkadaş düğüne nasıl hazırlanmalıyım diye konu açmıştı burası herkesin özgürce kendini ifade edebileceği bir platformdur

Ben bayıldım rengine, çok farklı bir renk ve insana premium havası veriyor. Bence beyaz olsa çok sıradan ve çiğ duracaktı. Bu her yerde bulunan bir renk değil ve çok havalı duruyor bence. Gerçekten beğenmediyseniz bana yollayın ne diyeyim? :KK70:

Önemli olan rengi değil, işlevi. Kaliteli güzel tablettir bu, bilgisayara ihtiyaç duymazsınız bu tabletle. Renk yüzünden kendinizi üzmeye değmez. Ha bakın altın rengi falan olsaydı o zaman ben de sevmezdim rengi ama bu çok hoş. Bulunan bir renk değil.

Canınız sağolsun yollarım tabi sizden kıymetli mi dediğiniz gibi değişik bir rengi var beyaz çiğ durduğu doğrudur ama ferah geliyor bana dokunmatiklerine baktım 170 lira bilmiyorum gözden çıkarsam mı önü beyaz arka böylede garip duracak ama

abartıyorum değil mi

işte siz de tablet beyaz değil diye yaptığınız tüm davranışlarda böyle abartıyorsunuz

eşiniz de şu an hem şaşkın hem kızgın hem de kırgın

ve başını hangi duvarlara vursam diye düşünüyor
Evet üzmüş olabilirim eşimi e onada nazım geçmiycekse kime geçsin sizin beğenmediğiniz değiştirmek istediğiniz içinize sinmeyen bir ürün olmadı hiç galiba

Eklentiler

• 125043655_1.webp
    125043655_1.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 47
Samsung'u küfür gibi s...ung diye yazıp teknosa yı açık açık yazmanıza gülümsedim vallahi :) ben rengini çok beğendim şahsen. Kılıflar var alır takarsınız. Ama nazım geçsin diye diye kocanızı böyle bir şeyden üzmeyin bence. Kırıldıysa gönlünü alın.

Ben bayıldım rengine, çok farklı bir renk ve insana premium havası veriyor. Bence beyaz olsa çok sıradan ve çiğ duracaktı. Bu her yerde bulunan bir renk değil ve çok havalı duruyor bence. Gerçekten beğenmediyseniz bana yollayın ne diyeyim? :KK70:

Premium havası ne kız ahahahahah. Bunu kullanırım ben artık :D

Teknosada iade ettim ben aldığım ürünü. Ama kutusunu bile açmamıştım.

İade hakkınız ya da değişim hakkınız var mı iyice araştırın.

Samsung'u küfür gibi s...ung diye yazıp teknosa yı açık açık yazmanıza gülümsedim vallahi :) ben rengini çok beğendim şahsen. Kılıflar var alır takarsınız. Ama nazım geçsin diye diye kocanızı böyle bir şeyden üzmeyin bence. Kırıldıysa gönlünü alın.

Samsung ürün markası bu yüzden yazmadım teknosa bir mağazanın ismi marka değil bu yüzden açıkca yazdım

Ya zaten kutuyu açmadan ürünü nasıl görüpde memnun kalmayıp iade edicem anlamış değilim

İstediğin ürün olmadığını farkettiğin zaman değişim yapmak ya da iade etmek isteyebilirsin , o yüzden söyledim.
Zaten kullandığın , açtığın ürünü , bir ayıp yoksa değiştirmezsin . Öyle olsaydı herkes herşeyi birkaç gün kullanıp değiştirirdi.

Premium havası ne kız ahahahahah. Bunu kullanırım ben artık :KK70:
Ya hani böyle çok para verip alınan ürünler için söylerler öyle, snob etkisi mi deniyordu neydi, herkes alamaz ben satın alabilirim, ben herkeste olan şeyi kullanmam falan kafası işte. :) Teknolojik ürün incelerken sık sık öyle diyorlar ürün premium ürün havası veriyor falan diye. :D

İstediğin ürün olmadığını farkettiğin zaman değişim yapmak ya da iade etmek isteyebilirsin , o yüzden söyledim.
Zaten kullandığın , açtığın ürünü , bir ayıp yoksa değiştirmezsin . Öyle olsaydı herkes herşeyi birkaç gün kullanıp değiştirirdi.
Evet. Mesela alırsın, kutuyu açarsın, ürünü bi çıkarırsın, "aaaaaaaa! Bu rengi beğenmedim!" dersin ve ürünü başlatmadan, hiç kullanmadan "hemen" götürüp faturasıyla birlikte değişim falan istersin, yaparlar ama kullandığın ürüne yapılmaz. Ayıplı değilse yapılmaz. İnternetten alındığı zaman falan 7 gün içinde koşulsuz şartsız cayma olayı var ama bir sürü de ayrıntısı var, değişim kolay değil yani. Şikayetvar sitesinde çok var öyle, "ürünü aldım, 3 gün kullandım ve sonra iade etmek istedim ama firma sorun çıkarıyor, hani 7 gün içinde iade etme hakkım vardı" diye yazıyorlar.

Bence kırılmıştır, erkekler kırılıyorlar öyle, ben babamdan yeteri kadar tecrübe ettim. Babam hediye almayı hiç beceremezdi, aldığı zaman da saçma sapan bişeyi olurdu mutlaka. Ya rengi kötü olurdu, ya başka bişeyi annemin hoşuna gitmezdi. Sonra kırılırdı adamcağız. Zaten erkekler öyle her şeyi beceremiyorlar. Sonuçta hediye yani, sipariş üzerine alınan bişey değil ki. Beğenmese bile insan söylemez öyle beğenmedim falan diye, ayıp. Hele renk için tableti de, kocanın gönlünü de harcamaya değmez. Vallahi çok hoş renk ya.

Bence kırılmıştır, erkekler kırılıyorlar öyle, ben babamdan yeteri kadar tecrübe ettim. Babam hediye almayı hiç beceremezdi, aldığı zaman da saçma sapan bişeyi olurdu mutlaka. Ya rengi kötü olurdu, ya başka bişeyi annemin hoşuna gitmezdi. Sonra kırılırdı adamcağız. Zaten erkekler öyle her şeyi beceremiyorlar. Sonuçta hediye yani, sipariş üzerine alınan bişey değil ki. Beğenmese bile insan söylemez öyle beğenmedim falan diye, ayıp. Hele renk için tableti de, kocanın gönlünü de harcamaya değmez. Vallahi çok hoş renk ya.

Demek ki konu sahibiyle eşinin muhabbeti böyle. Bizim evde asla böyle bir tavır sergilenemez mesela. Hele pahalı bir hediyede ay ben beyaz istemiştim dersem ya da bana bu denirse buz gibi soğurum. Premium renkler tercihimdir. :D

Demek ki konu sahibiyle eşinin muhabbeti böyle. Bizim evde asla böyle bir tavır sergilenemez mesela. Hele pahalı bir hediyede ay ben beyaz istemiştim dersem ya da bana bu denirse buz gibi soğurum. Premium renkler tercihimdir. :KK70:
Evli değilim ama eşim bana böyle bir hediye alsa kesinlikle sorun çıkarmam çünkü akıl var mantık var, alınan hediye teknik bir cihaz ve önemli olan cihazın düzgün çalışıp çalışmadığı yani rengi falan değil, bunda renkle alakalı bişey yok, bunda üzülecek bişey de yok. Gösteriş yapmak için alınmıyor, iş görsün diye alınıyor ve iyi de bişey almış adam yani herkes tablete 1000 tl para vermez yani, hediye mediye, vermeyen vermez. Hiçbir hediyede sorun çıkarmamak lazım bence, ayıp.

Evli değilim ama eşim bana böyle bir hediye alsa kesinlikle sorun çıkarmam çünkü akıl var mantık var, alınan hediye teknik bir cihaz ve önemli olan cihazın düzgün çalışıp çalışmadığı yani rengi falan değil, bunda renkle alakalı bişey yok, bunda üzülecek bişey de yok. Gösteriş yapmak için alınmıyor, iş görsün diye alınıyor ve iyi de bişey almış adam yani herkes tablete 1000 tl para vermez yani, hediye mediye, vermeyen vermez. Hiçbir hediyede sorun çıkarmamak lazım bence, ayıp.

İşlevi kadar şık olması görüntüsüde önemlidir bence

Benim eşim öyle değildir her ayrıntıya dikkat eder detaycıdır o yüzden belkide sitem ettim sanki kendisine almış gibi koyu renk tercih etmiş

Back