- 28 Ekim 2011
- 1.826
- 347
- 333
- Konu Sahibi Cicegiimmbe
uygıun fıyata tablet arıyorum yardımcı olyrsanz sevınırım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kadar diyposun cnmfiyataMerhaba ;
2 gün önce aldığım tableti telefon almak için satıyorum daha 1 aylık değişimi bile devam ediyor. Orjinal samsung kılıfı ile birlikte. beyaz samsung tab 3 düşünürsen?
Ne kadar diyposun cnmfiyata
uygıun fıyata tablet arıyorum yardımcı olyrsanz sevınırım
Bana uygun eski tip ucuz max 100merhaba canım düşündüğün max. fiyat ne kadar tablet için ona göre ekleme yapalım
Merhaba ;
2 gün önce aldığım tableti telefon almak için satıyorum daha 1 aylık değişimi bile devam ediyor. Orjinal samsung kılıfı ile birlikte. beyaz samsung tab 3 düşünürsen?
Bana uygun eski tip ucuz max 100
Canim :)
Bende tablet ariyordum ve gezinirken senin ilani gördüm demişsinki tableti satıp telefon alicm değişim kartı duruyor neden degistirip telefon almayi denemedin?
Onuda gecttim netten bikac siteye baktim tabletin fiyati 360 380 hatta teknosada 389 tl sifiri sen 400 demissin biraz fazla olmamis mi![]()
arayıp sordum canım değişim yapmadıklarını söylediler. Ayrıca faturası da duruyor. ayrıca sıfırının ne kadar olduğunu bilmiyorum bakmadım da faturası duruyor teknosadan aldığım fiyat kılıf ile birlikte 500 o yüzden bu şekilde yazdım. fazla olduğunu düşünmüyorum.
Canim değiştirmiyorlarsa buraya neden değişim karti var süresi devam ediyor dedin madem?
Ayrica bende teknosaya baktım yada kisaca.google gir galaxy tab3 yaz teknosada 389 çıkıyor :) 3 günde 500den 389 düşmüş mu oluyor![]()
değişim kartından kasıt 1 ayda herhangi bir sorun olduğunda değiştirilen durumdur. Çok pardon anlaşılmadığını düşünemedim.ayrıca almak zorunda değilsin böyle düşündüm böyle yazdım. yanlış bişey yaptığımı düşünmüyorum. Ayrıca her alan zaten kılıfını da alacak onu da ekleyip 500 olarak yazdım. sorun yaratmana gerek yok. gidersin 389 olandan alırsın:)
değişim kartından kasıt 1 ayda herhangi bir sorun olduğunda değiştirilen durumdur. Çok pardon anlaşılmadığını düşünemedim.ayrıca almak zorunda değilsin böyle düşündüm böyle yazdım. yanlış bişey yaptığımı düşünmüyorum. Ayrıca her alan zaten kılıfını da alacak onu da ekleyip 500 olarak yazdım. sorun yaratmana gerek yok. gidersin 389 olandan alırsın:)
Cnm bn max yuz tl olursa iyi plurmaddi durumdan dolayi uygun fiyat olarak yardimci olursan bnm ilk tabletm olacakCanm Mrb bende exper bu tablet var görüldüğü gibi ciziksiz doğru düzgün kullanmadik zaten ole köşede duruyor özelliklerini bilmiyorum ama camera ve wifi falan var en azından Esim gelince ayrintili bilgi atabilirim canm istrsen
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canm Mrb bende exper bu tablet var görüldüğü gibi ciziksiz doğru düzgün kullanmadik zaten ole köşede duruyor özelliklerini bilmiyorum ama camera ve wifi falan var en azından Esim gelince ayrintili bilgi atabilirim canm istrsen
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cnm resim gozukmyyor resmini atarmsn tabletin