• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tablet aranıyoooooooooo

Canm Mrb bende exper bu tablet var görüldüğü gibi ciziksiz doğru düzgün kullanmadik zaten ole köşede duruyor özelliklerini bilmiyorum ama camera ve wifi falan var en azından Esim gelince ayrintili bilgi atabilirim canm istrsen

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1401557853282.jpg
    $1401557853282.jpg
    33,3 KB · Görüntüleme: 53
Merhaba ;
2 gün önce aldığım tableti telefon almak için satıyorum daha 1 aylık değişimi bile devam ediyor. Orjinal samsung kılıfı ile birlikte. beyaz samsung tab 3 düşünürsen?

Sifir fiyati 240 tl on cam kenarinda ufak bi catlak var sorunsuz calisiyor
120 olur

Eklentiler

• $1401967842105.jpg
    $1401967842105.jpg
    80,7 KB · Görüntüleme: 62
ayrıca benden almasan bile ya ipad yada samsung al başka tablet alınmaz

QUOTE=zeynozey;35615917]400 TL diyorum herseyi var 3 gün önce kılıfı ile birlikte 500 TL verdim bu kadar temiz bulamazsın sıfır ile eşdeğer kılıfını da hediye edeceğim[/QUOTE]

Merhaba ;
2 gün önce aldığım tableti telefon almak için satıyorum daha 1 aylık değişimi bile devam ediyor. Orjinal samsung kılıfı ile birlikte. beyaz samsung tab 3 düşünürsen?

Canim :)
Bende tablet ariyordum ve gezinirken senin ilani gördüm demişsinki tableti satıp telefon alicm değişim kartı duruyor neden degistirip telefon almayi denemedin?
Onuda gecttim netten bikac siteye baktim tabletin fiyati 360 380 hatta teknosada 389 tl sifiri sen 400 demissin biraz fazla olmamis mi ;)

Son düzenleme:
Bana uygun eski tip ucuz max 100

Merhaba, bir arkadaş yazmış apple ve samsung'dan başka tablet almayın diye
bu bütçeye göre ve tableti kullanacağınız alana göre değişir
eğer niyetiniz çocuğunuza falan vermekse uygun bütçeli çok da özelliği olmayan bir tablet tercih etmelisiniz tabiki de
ama eğer çalışmak için veya ders notları vs. için bir tablet düşünüyorsanız nispeten kaliteli bir tablet tercih etmelisiniz
ablamlar 4 yaşındaki yeğenime exper tablet aldılar gayet sorunsuz çalışıyor çocuk da oyun falan oynuyor iyi yani
ben de anneme grundig tablet aldım örgü sitelerine, yemek tariflerine falan giriyor whatsapp da yükleyebiliyorsunuz iyi yani işimizi görüyor
öyle çok pahalı bişey almaya gerek yok

Son düzenleme:
arayıp sordum canım değişim yapmadıklarını söylediler. Ayrıca faturası da duruyor. ayrıca sıfırının ne kadar olduğunu bilmiyorum bakmadım da faturası duruyor teknosadan aldığım fiyat kılıf ile birlikte 500 o yüzden bu şekilde yazdım. fazla olduğunu düşünmüyorum.

Canim :)
Bende tablet ariyordum ve gezinirken senin ilani gördüm demişsinki tableti satıp telefon alicm değişim kartı duruyor neden degistirip telefon almayi denemedin?
Onuda gecttim netten bikac siteye baktim tabletin fiyati 360 380 hatta teknosada 389 tl sifiri sen 400 demissin biraz fazla olmamis mi ;)

arayıp sordum canım değişim yapmadıklarını söylediler. Ayrıca faturası da duruyor. ayrıca sıfırının ne kadar olduğunu bilmiyorum bakmadım da faturası duruyor teknosadan aldığım fiyat kılıf ile birlikte 500 o yüzden bu şekilde yazdım. fazla olduğunu düşünmüyorum.

Canim değiştirmiyorlarsa buraya neden değişim karti var süresi devam ediyor dedin madem?
Ayrica bende teknosaya baktım yada kisaca.google gir galaxy tab3 yaz teknosada 389 çıkıyor :) 3 günde 500den 389 düşmüş mu oluyor ;)

Canm bn kendime istiyorum butceme gore istiyprum

yükleyebiliyorsunuz iyi yani
öyle çok pahalı bişey almaya gerek yok[/SIZE][/B][/COLOR][/QUOTE]

değişim kartından kasıt 1 ayda herhangi bir sorun olduğunda değiştirilen durumdur. Çok pardon anlaşılmadığını düşünemedim.ayrıca almak zorunda değilsin böyle düşündüm böyle yazdım. yanlış bişey yaptığımı düşünmüyorum. Ayrıca her alan zaten kılıfını da alacak onu da ekleyip 500 olarak yazdım. sorun yaratmana gerek yok. gidersin 389 olandan alırsın:)

Canim değiştirmiyorlarsa buraya neden değişim karti var süresi devam ediyor dedin madem?
Ayrica bende teknosaya baktım yada kisaca.google gir galaxy tab3 yaz teknosada 389 çıkıyor :) 3 günde 500den 389 düşmüş mu oluyor ;)

değişim kartından kasıt 1 ayda herhangi bir sorun olduğunda değiştirilen durumdur. Çok pardon anlaşılmadığını düşünemedim.ayrıca almak zorunda değilsin böyle düşündüm böyle yazdım. yanlış bişey yaptığımı düşünmüyorum. Ayrıca her alan zaten kılıfını da alacak onu da ekleyip 500 olarak yazdım. sorun yaratmana gerek yok. gidersin 389 olandan alırsın:)

Ben.sana.saygisiz bi kelime.kullanmadim seninde kullanmaya hakkin olduğunu düşünmüyorum.
Tabikide almak zorunda degilim kimse değil.
Ben sadce.seni uyardim elbetteki tablet vs ne olrsa
OOlsun almayi düşünen her insan.girip fiyatını arastiracaktir ki.hakkimiz bu.
Sifiri 389 olan bi ürünün ikinci eline 400 ayriyetten 25 30 kargo ücreti vermek nekadr mantkli sizce?
Ayrica ben size güzelce yazmama rağmen alma gider ordan alirsin gbi cümlelerle haksız bi insan gbi lafla bastirmaya çalıştığın icin ;) kim.hakli belli oldu :) iiyi satışlar hanfendi

Ayrıca daha önce başıma geldi Teknosada hatta değişim süresi vardir her üründe ama.benim bildigim ariza degil vazgeçip baska ürün almak istersin diye biliyorum.
Daha önce s3 alicakdim Teknosadan esim gtmisti ben gidememistim yanlislikla s3 mini almis ve calistigini test etmek icin hat takip orada denemisler ve eve geldi yanlis olduğu icin degistirmeye gttik hat taktigimz icin ikinci ele düştüğünü geri almicaklarini söylediler 900 tl vermistik oda mecbur.tekrar ozman 1600 verip yeniden s3 aldik ve mini elimizde kaldi bunu bizzat yaşadığım için sadece size belirtim ama siz nedense ters tepki yapip gidin ordan alin diye savunmaya geçiniz ;)
Sonucta almayi düşünüyosak. Fiyatini arastricaz ve ben.arastrdm.gordugumu size söyledim :)
Bukadar sorun.yaptgmda yok anlamis oldugunuzu düşünüyorum ii gunler

Son düzenleme:
Canm Mrb bende exper bu tablet var görüldüğü gibi ciziksiz doğru düzgün kullanmadik zaten ole köşede duruyor özelliklerini bilmiyorum ama camera ve wifi falan var en azından Esim gelince ayrintili bilgi atabilirim canm istrsen

Cnm bn max yuz tl olursa iyi plurmaddi durumdan dolayi uygun fiyat olarak yardimci olursan bnm ilk tabletm olacak

Cnm resim gozukmyyor resmini atarmsn tabletin

Cnm resim gozukmyyor resmini atarmsn tabletin

Canim modeli ve özellikleride yazan ekrani çektim sende bi arastirirsin yine

Eklentiler

• $1402157672930.jpg
    $1402157672930.jpg
    33,8 KB · Görüntüleme: 58
  • $1402157702595.jpg
    $1402157702595.jpg
    33,3 KB · Görüntüleme: 75
  • $1402157737075.jpg
    $1402157737075.jpg
    77 KB · Görüntüleme: 54
Back