Rüya Yorumları tabir-i beyyine

mrb beyyine; ben de rüyamda yeşil tarlaların üzerinden uçuyordum çok güzeldi daha sonra kiraz ağacından olmuş kiraz yedim yorumlarsan çok sevinirim.
şimdi okudum ara vermişsin galiba

Rüyamda çocukluk arkadaşımla bir evde bir yere gitmek için hazırlanıyoruz süsleniyoruz güya.Ben yeşil göz kalemi sürüyorum gözüme.Bir masadada tabaklar bardaklar falan var üst üste koyup kenara alıyorum onları...

Rüyamda bir sevgilim varmış. Gerçekte yok. Kendi aşık olduğum kişiyi görüyorum arkadaşları ile açık havada yarım daire şeklinde bir bankta oturuyorlar. orda olduğunu duyunca yanına gidiyorum. Birbirimize bakıyoruz. Oda sanki benim sevgilimin olduğunu öğrenmiş uzaklaşıyor benden, bende peşinden gidiyorum. Ya onda ya da benim ayağımda terlik var gibi hatırlıyorum....

iyi günler opuyorumnanaktan
bende rüyamda altın yüzük gördüm
saatimi düşürmüşüm onu arıyorum
bahçede düşürmüşüm saatimi
yerde yaprakların arasına bakarken birsürü altın yüzük buluyorum
yorumlayabilirseniz çok sevinirimopuyorumnanaktan

benim rüyamı arada atlamışsın mafoldumben mafoldumben

Beyyine geri dönüşünü bekliyor olucaz. Şimdiye kadar yaptığın bütün yorumlar için teşekkürler opuyorumnanaktan

günaydin

rüyamda bir arkadasimdayim,evi yeniymis ,ufak misafir odasini geciyoruz ,koltugu felan cok süslü nakisli felan rengarenk o an cok hosuma gidiyor bildigimiz koltuklardan degil masa felan oluyormus ,orda kalmisiz ailecek o ise gitmis bende evini topluyordum bos bir bebek yatagi varmis oglum orda yatmis güya ama ici bosdu onu dolapin yanina cekiyorum ortaligi düzenleypi topluyordum sonra o geliyor isde olanlari heycanli heycanli anlatiyor,o rüyadan sonra kocaman bir fabrikanin deposunu ve calisanlarini gördüm.

Beyyine yazma demiş siz hala boş yere yazıyorsunuz. Bir okuyun isterseniz sayfada neler yazıyor ne olup bitiyor.

Beyyine son bir haftadır neredeyse aynı rüyayı görüyorum rüyam şu:hep bi okulda sınava giriyorum.ama sonuçları almadan uyanıyorum bugün mesela girdim bi sınıfta büyüktü sınıf herkesin belli bi yeri varmış benim sıra 8892.nolu sıra yani rakamı bile net, çok tekrarladım bu noyukaydirigubbakcemile3ama numaramı bulmakta zorlandım bi hocadan yardım aldım öyle buldum.oturdum yaptım soruları ama gerisi yok.ve sınavlar öss gibi büyük sınavlar yorumlarsan sevinirim.

mrb. ben geçenlerde bir rüya gördüm anlamını merak ettim çok karışık bir rüyaydı bir arkadaşım var erkek ama normal arkadaşım onu gördüm rüyamda bir ev var kilise yada şato gibi gece kapkaranlık her taraf bir anda o evin içinde buluyorumkendimi simsiyah bir şey görüyorum çok korkuyorum başından ışıklar çıkıyor o şeyin sonra arkadaşım yanımda beliriyor birşey yok korkma diyor söylüyorum anlatıyorum simsiyah bir şey var die ama o halen yok birşey diyor şimdiden tşk ederim beyyine :kedi: yorumunu bekliyorum

kıslar ya çok garip bi rüya gördüm.gündüz niyetine olsun.
eski nişanlımla evlenmişiz,6 yada 7 aylık hamileyim.ogün hiç yemek yememişim kilo alıyorum diye ve çok sigara içmişim.tam bişeyler yemek için kalkıyorum acayip bi sancı giriyo karnıma o an çocuğumu düşürüyorum.bi bakıyorum yerde bebeğim yatıyo.gür saçları olduğunu hatırlıyorum.öldü diyolar..karnım olduğu gibi inmiş.
nedemek bu sizce hiç kan görmedim bebek kızmı erkekmi hatırlamıyorum.nasıl bi anlamı olabilirki?
beyyine nolur gel artıkk..

bugün kendimi hastahanede gördüm. ameliyata hazirliyorlar beni. yawas yawas uyusturuyorlar. sersemim. anneme su istedigimi sölüyorum, o da kendi icirmiyor ya elime veriyor fakat ilaclardan dolayi gücüm yok sersemim elimde tutamiyorum ve bir bardak dolusu suyu elimde tutamiyorum döküyorum.(su cok berrakti ve bardak iyice doluydu). yatagim islandi evyah diye bakiniyorum fakat bi islaklik göremiyorum. sonra bir igne daha veriyorlar kolumda serum ve ben yawas yawas uyuyorum. rüyamda uyudugum an uyandim rüyadandelikafadulden

X