• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tabiki aşırı kilolar.

Zeycan55

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2017
78
61
3
34
Arkadaşlar benim bi.problemim var 2 yıllık evliyim artık bebek düşünmeye başladık ama bi 10 kilo fazlalığın var ve en kısa sürede vermek istiyorum diyetisyen e gittim bi.işe yaramıyor bazı ürünler varmış kullanan etmesini gören var mı.ya da hangi yolla zayıflarınız yazarsanız çok sevinirm

Canım bu yollarla 10 kilo verirsin 20 kilo alırsın 10 kg bi şey değil sağlıksız zayıflama ben burada takımlarda kilo veriyorum gel sende 9.takımdayım birbirimize destek oluyoruz 112 kilo ile başladım haziran sonunda şu sn 98 kiloyum bellide 97 gördüm tartım bozuldu :) sağlıksız şeylere yönelme lütfen öyle ürünler çare olsa obezite olmaz, obezite ameliyatları olmaz

Arkadaşlar benim bi.problemim var 2 yıllık evliyim artık bebek düşünmeye başladık ama bi 10 kilo fazlalığın var ve en kısa sürede vermek istiyorum diyetisyen e gittim bi.işe yaramıyor bazı ürünler varmış kullanan etmesini gören var mı.ya da hangi yolla zayıflarınız yazarsanız çok sevinirm

Diyetisyene uydunuz da mı işe yaramadı? Yoksa uymadınız mı?

Diyet listeniz sizin kilo ve yağ durumunua göre hazırlanmadı mı? Haftalık kilo kontrolünde diyetisyeniniz diyeti değiştirmedi mi?

Evet haklısın :( nasıl yapicam peki biz artık çocuk istiyoruz ama ben bu şekild e istemiyorum üzerime yapışıp kalacak yoksa

Evet diyet listesi hazırladı vücudun durumuna göre orana göre.birebir yaptım ama hiçbi işe yaramadı 15 gün oldu bi hafta sonra gidicem kontrole.ama hiç mi fark etmez ya.:(

Canım bu yollarla 10 kilo verirsin 20 kilo alırsın 10 kg bi şey değil sağlıksız zayıflama ben burada takımlarda kilo veriyorum gel sende 9.takımdayım birbirimize destek oluyoruz 112 kilo ile başladım haziran sonunda şu sn 98 kiloyum bellide 97 gördüm tartım bozuldu :) sağlıksız şeylere yönelme lütfen öyle ürünler çare olsa obezite olmaz, obezite ameliyatları olmaz
Ya takimlara nasil giriyoruz. Bende girebilirmiyim o takimlara? Benide alabilirmisiniz? Link felan varsa atabilirmisiniz?

Evet diyet listesi hazırladı vücudun durumuna göre orana göre.birebir yaptım ama hiçbi işe yaramadı 15 gün oldu bi hafta sonra gidicem kontrole.ama hiç mi fark etmez ya.:KK43:

Belki işe yaramıştır ayrıca stres yaparsan işe yaramaz link bırakın gel istersen sende 10 kilo dediğin 2 ayda verirsin en fazla 3 ay

Ben 5 yıl bebek istedim olmadı çünkü 50 kilo fazlam vardı.. Evet 50! Sonra birgün dedim ki ben bu çocuğu istiyosam bu boğazaa bi çüşşş dicem :) hemn diyete başladım 48 kilo verdim 10 ayda ve 6 aydırda koruyodum ki hamile olduğumu öğrendim.. 10 kilo nedir ki? Sadece kararlı ol ve önce beyin de bitir işi sonrası inan çok kolay..

Ben 5 yıl bebek istedim olmadı çünkü 50 kilo fazlam vardı.. Evet 50! Sonra birgün dedim ki ben bu çocuğu istiyosam bu boğazaa bi çüşşş dicem :) hemn diyete başladım 48 kilo verdim 10 ayda ve 6 aydırda koruyodum ki hamile olduğumu öğrendim.. 10 kilo nedir ki? Sadece kararlı ol ve önce beyin de bitir işi sonrası inan çok kolay..
Benim için diyet problem değil yapıyorum diyetisyen e de gidiyorum ama bi işe yaraladı onu üzülüyorum

Öyle düşünme hormonların oturcak yerine herşeyin zamanı var sen elinden geleni yap gerisi Allah'ın takdiri..

Back
X