Hellypolgfgf Yeni Üye Kayıtlı Üye 24 Ocak 2024 13 7 19 25 Ocak 2024 Konu Sahibi Hellypolgfgf #1 Burger king ten çıktım ve 3 ay geçti tekrar arbys girmek için görüşmeye gittim bütün belgeleri hazırladım götürdüm imza attım baya 20 sayfa falan müdür tab gıdaya email gönderdi onay beklicez dedi 3 gün geçti akşam haber veririm demişti
Burger king ten çıktım ve 3 ay geçti tekrar arbys girmek için görüşmeye gittim bütün belgeleri hazırladım götürdüm imza attım baya 20 sayfa falan müdür tab gıdaya email gönderdi onay beklicez dedi 3 gün geçti akşam haber veririm demişti
SayYouLoveMe Hursit sen bir kahramansin,onden gidersin cocugum Kayıtlı Üye 1 Mayıs 2021 6.702 31.339 25 Ocak 2024 Konu Sahibi Hellypolgfgf #2 E ara sor.. Nereden bilecek ki insanlar. Hafta sonuna denk mi geldi acaba 2 günlük gecikme diyerek bir şansımı deniyeyim bende
E ara sor.. Nereden bilecek ki insanlar. Hafta sonuna denk mi geldi acaba 2 günlük gecikme diyerek bir şansımı deniyeyim bende
Hellypolgfgf Yeni Üye Kayıtlı Üye 24 Ocak 2024 13 7 19 25 Ocak 2024 Konu Sahibi Hellypolgfgf #3 SayYouLoveMe .!.: E ara sor.. Nereden bilecek ki insanlar. Hafta sonuna denk mi geldi acaba 2 günlük gecikme diyerek bir şansımı deniyeyim bende Genişletmek için tıkla... Toplam 3 kere çağırdılar ya unuttuklarım sanmıyorum
SayYouLoveMe .!.: E ara sor.. Nereden bilecek ki insanlar. Hafta sonuna denk mi geldi acaba 2 günlük gecikme diyerek bir şansımı deniyeyim bende Genişletmek için tıkla... Toplam 3 kere çağırdılar ya unuttuklarım sanmıyorum