• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama taaz'lı saçlar hangisi daha iyi kızlar...

en guzelı buuuuuuuuu

attachment.php

Ben BU Resimden cok korktum kusura bakma ama yadelikafaduldenBismillah

Sen sakin bukadar acik bir renk kullanma sana simdiki halin daha hos duruyor,bide lens takmissin korku filminden firlamis gibisin..Seni öyle görünce hemen kalkip aynaya baktim bendedemi böyle duruyor diye..Benim gözlerim kendiliginden renkli ve ben genelde kahve tonlarini kendime cok yakistiriyorum..Siyah gitmiyor gözlerim renkli olunca büyücü cadilara dönüyorum,cok acik renkte tenime gitmiyor...

attachment.php

3 ve sonuncu foto yakışmış tatlım.
Şu taazı iyiki paylaşmışsın çok işime yarıcak.
Sabahtan beri her rengi modeli deniyorum..laelaelaelaelae Gerçeğe çok yakınlar..Paylaşım içinde teşekkür ederiz efenim yerimseniben

3 ve sonuncu foto yakışmış tatlım.
Şu taazı iyiki paylaşmışsın çok işime yarıcak.
Sabahtan beri her rengi modeli deniyorum..laelaelaelaelae Gerçeğe çok yakınlar..Paylaşım içinde teşekkür ederiz efenim yerimseniben

birşey değil canım benim. evet gerçekten de çok gerçekçi bir program...

1-5-6 çok güzel sarışınlık yakışıyor, 2 yi ve 4 ü hiç beğenmedim 3. de güzel ama saç rengine yakın herhalde çok seksi olmuş 4. biraz hafif meşrep havası vermiş :)

canım hepsinde çok güzel çıkmıssın ama ben en çok 1 ve 3 ü beğendim... bunu nasıl yapıyorsunuz hala anlamadım yazarsanız çok sevinirim...

arkadaşlar taaz neden hata weiryor senağlamayarıda kalıyorum

1 resimde tenine bu sari tam gidiyor gibi geldi..birde son resimde rengine bayildim o da hos..

Back