• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

T&S kılıçın düğününden(26.08.2006)

çok güzel bir gelin olmuşsun canım allah mesut etsin düğünün olduğu yeri biliyorum samsun da neco çok güzel bir düğün salonu neco mutluluklar canım

t&s kılıc eskidik deme kızzzzzzz ama cok hoş bir cift olmuşsunuz mutluluklar dilerim hemde ömür boyu allah :nazar: nazarlardan korusun sizi valla gelinliginde cok ama cok hoşmuş umarım bizde böyle sizin gibi mutlu bir yaşam süreriz birde bebişde olmuş sanırım allah analı babalı büyütsün

mutlulgunuz daim olsun canım a.s. :nazar:
ben dugunde şeyi merak edıyorum ? onunuzdekı dugun pastalarnızdan hangisini kestinizz sırnaşık şey
en çok albümdekı pozları beyendım :1rolleyes:

resimlere baktım baktım hiç farketmemişim samsunda düğününün olduğunu son anda neco yazıyorduya halıda ondan tanıdım :roflol:
cok güzel olmuşşun düğününde mutluluklar
benimde 24 eylülde neco'da düğünüm :teytey: :dance:

resimlere baktım baktım hiç farketmemişim samsunda düğününün olduğunu son anda neco yazıyorduya halıda ondan tanıdım :roflol:
cok güzel olmuşşun düğününde mutluluklar
benimde 24 eylülde neco'da düğünüm :teytey: :dance:

sagol cnm neco gercekten çok guzel ben ılk defa dugun gunu gördum esım samsunluydu hatta orda yer bulamadık 7 ay onceden tuttugumuz halde gece doluydu gunduzoldu dugunum

maşallah çok hoş bi gelin olmuşsun Allah mutluluğunuzu daim etsin huzurunuz eksilmesin opuyorumnanaktan

Back