T&S kılıçın düğününden(26.08.2006)

canım benim çok güzel gelin olmuşsun ve birbirinize çok yakışmışsınız allah yuvanızda sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir ömür geçirmenizi nasip etsin:Saruboceq:

masallah cok guzel bir gelin olmussun a.s.
Allah mutlulugunuzu bozmasin insallah

oglunuz da babasina benzemis :)masallah

Ayy süper görünüyorsunuz yaa o bir birinize bakarken gözlerinizde olan ışıltıyı ömür boyu kaybetmeyin işallah
Sen eskidik yazmışın ama ben senden eskiyim 10 yıllık evliyim saygıya dikkat eger yitirmezsen eşin sana hep öyle ışıltılı bakar kaydirigubbakcemile5

canım çokkkkkkkkkkkkk güzel bi gelin olmuşsun ya hele o gelinlık varya bittim yani süperrr keske daha once yanı 1,5 once gorseydım bu gelınlıgı yaaa sende eşinde çok güzelsininz allah mutlulugunuzu daiiett etsin inşşşşşşşşşş aminnnnnn.... :)

canım allah oğluşunuzla beraber ömür boyu mesut etsin fotolar çok hoş bende temmuz 2006da evlendim yakın olmuş düğünümüzkaydirigubbakcemile5

aaaa komşu sayılırız alkisalkisalkis.
çok çok çok güzelsiiiinnn yaa,allah özene bezene yaratmış.inşallah kaderinde,hayatında,şansında yüzün kadar güzel olur tatlım.allah ömür boyu mutlu kılsın,aillecek hep gülün canım benim.
amasyadan o5,samsuna 55 hala ordaysanız tabii kucak dolusu sevgiler tatlım öpüyorum çookkk .Şeniz

ay çok sagol cnm amasyada görev yapıyordu esım şimdi dogudayız fakat esım ve aılesı samsunlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…