T&S kılıçın düğününden(26.08.2006)

kız ne güzel oldu iyi ki koymuşsun resimleri özlem giderdim valla dügünü hatırladım hatta baktım belki bizde varızdır die diger arkadaşları görünce........

sibelcim masal prensesleri gibi olmuşsun canım yaa [gelinliğine zaten lafım yok muhteşem dilerim daha çoookkkk uzun seneler sağlıkla vede mutlulukla aynı yaşamı paylaşırsınız....mutluluğunuz daim olsun canımm /B]

kız ne güzel oldu iyi ki koymuşsun resimleri özlem giderdim valla dügünü hatırladım hatta baktım belki bizde varızdır die diger arkadaşları görünce........

kız ben hıç farketmedım hatta elıfı görunce şimdi şaşırdım sıleuyım dedım.senı aradım ama yok foto sadece ertan var halay cekerken onu koyayım ıstersen..dedıgım gıbı resımlerın çogu yok efe sılmış hep yuklencek

yok canım koyma da öle merak ettim ya ama iyi oldu herkesi gördüm resimler sayesinde.......özlem gidermiş oldum hatta ertana söledim bak turgayların dügün resimleri die oda baktı..döndügünü söledim turgayın bugun arayacak uyansında uyuyo şimdi...

Çok güzel bir gelin olmuşsun..
Birbirinize nasılda bakmışsınız öyle..
Allahım mutlu sağlıklı huzurlu yaşamayı nasip etsin a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…