- 23 Nisan 2021
- 677
- 721
-
- Konu Sahibi Sakura1533
Merhaba gebeliğiniz nasıl sağlıklı mı ?Hiç kimse yok mu
Merhaba,Merhaba gebeliğiniz nasıl sağlıklı mı ?
Ben de iki gün önce t rahim için ameliyat oldum bu ay tüp bebek tedavisine başlayacağım ,üç ay sonra transfer gerçekleşecek. Tebrik ederim sizi sağlıkla kucağınıza alın inşallahMerhaba,
Elhamdülillah 13+4 olduk. Bi sıkıntı olmadı şimdiye kadar. Geçen haftaya kadar duphaston ve progetan kullanıyordum önlem amaçlı. Geçen hafta ikili test yapıldı ilaçları bıraktım rahim ağzı ölçüldü 40 mm civarı şu an için erken doğum tehdidi yok gibi
Çok geçmiş olsun, amin, darısı başınıza inşallahBen de iki gün önce t rahim için ameliyat oldum bu ay tüp bebek tedavisine başlayacağım ,üç ay sonra transfer gerçekleşecek. Tebrik ederim sizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Zaten transfer olmuş bebek büyümüş. Şu dakikadan sonra ne önemi var Sormayın kimseye ne yasadıgını bence. Benim basıma olumsuz şeyler geldi anlatmiyim. Moraliniz bozulmasn korkmayın. Doktorunuz madem öyle yapmış güvenin. Sağlıkla kucağınıza alın inşallahArkadaşlar rahmim t şeklinde. Doktorum düşüğüm olmadığı için ameliyata yanaşmadı zaten doktorlar genel olarak bu konuda ikiye ayrılmış durumda.
Tüp bebekle gebe kaldım yani t şekli düzeltilmeden transfer oldum çok şükür tutundu şimdilik bi sıkıntı yok ama düşük ve erken doğum riskinin bi tık yüksek olduğunu biliyorum
T rahimle gebe kalan varsa bu konuda bilgi almak istiyorum süreçle alakalı
Merhaba , konu geçmiş ama benle sizle aynı durumdayım T Rahime sahibim doktor , daha önce bir düşüğüm olmadığı için ameliyat yapmak istemiyorArkadaşlar rahmim t şeklinde. Doktorum düşüğüm olmadığı için ameliyata yanaşmadı zaten doktorlar genel olarak bu konuda ikiye ayrılmış durumda.
Tüp bebekle gebe kaldım yani t şekli düzeltilmeden transfer oldum çok şükür tutundu şimdilik bi sıkıntı yok ama düşük ve erken doğum riskinin bi tık yüksek olduğunu biliyorum
T rahimle gebe kalan varsa bu konuda bilgi almak istiyorum süreçle alakalı
Merhaba, 25.haftamızın içindeyiz elhamdülillah şimdiye kadar bi sıkıntı yaşamadımMerhaba , konu geçmiş ama benle sizle aynı durumdayım T Rahime sahibim doktor , daha önce bir düşüğüm olmadığı için ameliyat yapmak istemiyorbu şekilde 2 3 hafta sonra transfer edilecek , çift embriyo transferi olacağım , ama korkuyorum , sizin nasıl geçti ? Nelere dikkat ettiniz ? Hamilelikte bir sorun yaşadınız mı , cevap verirseniz çok mutlu olurum
Aslında sizin dediğiniz gibi doktor risk diyor bizde garanti olsun diye 1 tutmaz ise 1 i inşallah tutar belki diye düşünüyoruz , doktoruma sordum kaç kere ameliyat yapalım mı T Rahime diye hayır diyor içeride alan var diyor, ama ben korkuyorum işteMerhaba, 25.haftamızın içindeyiz elhamdülillah şimdiye kadar bi sıkıntı yaşamadımumarım bundan sonra da yaşamayız
Çift embriyo bizim durumumuz için ekstra riskli değil mi? Çünkü normal bir rahim bile ikiz gebelikleri taşımakta zorlanırken t rahim için bu ekstra ekstra erken doğum riski demek. Doktorunuzla birlikte mi verdiniz bu kararı
5.gün tek embriyoydu bizimkiAslında sizin dediğiniz gibi doktor risk diyor bizde garanti olsun diye 1 tutmaz ise 1 i inşallah tutar belki diye düşünüyoruz , doktoruma sordum kaç kere ameliyat yapalım mı T Rahime diye hayır diyor içeride alan var diyor, ama ben korkuyorum iştesizin kaçıncı gün embriyosuydu? Birde benim sol yumurtada 2,5 cm çikolata kisti var ama ona da küçük olduğu için sorun yok diyor , bu arada sizin adınıza çok sevindim sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Merhaba. Sonucunuz nasıl oldu acaba? İkiz gebelik olursa ikizler zaten erken doğum oluyor genelde ya t rahimle daha da erken mi oluyor merak ediyorum?Merhaba , konu geçmiş ama benle sizle aynı durumdayım T Rahime sahibim doktor , daha önce bir düşüğüm olmadığı için ameliyat yapmak istemiyorbu şekilde 2 3 hafta sonra transfer edilecek , çift embriyo transferi olacağım , ama korkuyorum , sizin nasıl geçti ? Nelere dikkat ettiniz ? Hamilelikte bir sorun yaşadınız mı , cevap verirseniz çok mutlu olurum