Gebeliğe Hazırlık T rahim ve hamilelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben geçen hafta ofis histereskopi oldum kamerayla baktılar T rahim yokmuş bende alan gayet geniş dedi isterseniz bide ofis histereskopi yaptırın

Ben geçen hafta ofis histereskopi oldum kamerayla baktılar T rahim yokmuş bende alan gayet geniş dedi isterseniz bide ofis histereskopi yaptırın
Bana da rahim filmine ek olarak ofis histeroskopi yaptılar. Daha detaylı bakabilmek için dediler. Aynı şeyi yapmışlar yani ki okuduğum kadarıyla böyle iki yöntemle bakmak (film ve kamera) daha doğruymuş.. Sizin adınıza sevindim. Ama benim ofis histeroskopide de T rahim dendi, darlık varmış maalesef.

Anladım o zaman kesinleşmiş size rahim filmimin görüntüsünü attım kıyaslamanız için

Merhaba ben dün histereskopi operasyonunu oldum. Hiç ağrım sızım yok çon şükür. Sizin sadece görüntüleme mi yapıldı yoksa genişletme de yapıldı mı?

Merhaba ben dün histereskopi operasyonunu oldum. Hiç ağrım sızım yok çon şükür. Sizin sadece görüntüleme mi yapıldı yoksa genişletme de yapıldı mı?
Bana görüntülüme yapıldı. Rahim filmindeki T görüntü ve darlık var mı daha net anlamak için. Ağrım benim de olmadı. Size genişletme yapıldı mı?

Bana görüntülüme yapıldı. Rahim filmindeki T görüntü ve darlık var mı daha net anlamak için. Ağrım benim de olmadı. Size genişletme yapıldı mı?
Evet evet yapıldı aradan çıktı. Sizin de hazır girmişken yapıverselerdi keşke. Cidden yumurta toplamadan bile daha ağrısız ve rahat bi işlemmiş

Sevindim o zaman, geçmiş olsun, inşallah olumlu sonuçlar alırsınız... Biz kararsızlıktan mahvolduk vallahi, zihnimiz rahatlamadı bir türlü. Neyse Ocak ayı başında randevum var, o sırada tekrar konuşacağım. Sağolun bilgi için.

Anladım o zaman kesinleşmiş size rahim filmimin görüntüsünü attım kıyaslamanız için
merhaba hanımlar
bende ofis işlemi hakkında araştırma yaparken burayı buldum
ben bugün Ankara'daki etlik Zübeyde da tup bebek için gittim dr bana ofis işlemi randevu verdi, dr rahim kamera la filmi çekileccek dedi.
fakat ben bu işlem hakkında hiç bilgim yok
nasıl yapılır? acıyor mu? antisizi gerkiyor mu? hemşire dedi tok karin saat 8,30 burda ol dedi, sizden daha önce yaptıran var mi bana bilgi verir misiniz?

Merhaba canım ben yaptırdım anestesisiz yapıldı biraz ağrı oluyor oda adet sancısı gibi dayanılmayacak şekilde değil korkulacak bişey yok ben tüp bebek için görüşmeye gittiğimde bi anda yaptılar çok ciddi bi operasyon değil yani ve kısa sürüyor şimdiden geçmiş olsun

Selamlar ben ofis his oldum rahim genişletme için. Anestezi altında yapıldı sabah aç karnına gittim. Uyudum uyandım bir şey anlamadım yani. Ama anestezi alındığı için o günü dinlenmeyle geçirdim hastaneden aynı gün taburcu oldum. Basit bir işlem hele ki sadece görüntüleme için yapılacaksa. Bu arada bence size de aç gelin demişlerdir anestezi olmadan mı yapacaklar acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…