• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte Hızlı Kilo Alımı

62 kiloydum. 6. Aydayım 80 oldum :) çok obez gibi durmuyorum ama karnım baya büyük duruyor. Bacaklarım kalınlasti ödem de var ama . İştahım arttı iyice.

Kızlar bende 4 aylık hamileyim bugün tartıldım 80 kilo olmuşum gerçi 74 kiloyla hamile kalmıştım ama insanın morali bozuluyor çoğu kişi 90 la doğuma gidersin sen diyor :( üzülüyorum karnım da baya büyük gebelik belirtilerimi biraz erken yaşadığımı söyledi doktor bebeğin iriliğinden kaynaklıymış çok korkuyorum sanki bu bir sorunmuş gibi geliyor bana lütfen cevap yazın.

uzun zamandır kimse yazmamis ama belki geri dönen olur. 71 72 ile hamile kaldım çok şükür elbette ilk 3 ay 2.5 kilo aldım 12. haftada demir eksikliği var dedi doktor demir hapı şu pembe haptan ve bir vitamin kompleksine başladım 15. haftam doluyor ve 76 oldum nerdeyse 2 haftada 2 kilodan fazla artış oldu. Çok az yemiyorum ama normal insanlar kadar yiyorum hatta şekerli pasta börek bunlar hiç yok. nasıl olacak sonu nereye varacak ben de merak ediyorum. gerçekten bu demir hapları kilo aldırıyor mu

Ben 72.0 ile kaldım dogumdan bi gun once 106.5 oldum dogumum seszeryan oldu cıktıgım 103tum bebegim susuz kalmıstı ondan almıslardı bebegimi. Zayıflar daha cok alır demıstı doktorum ebe de vitami hapları acmıstır iştahını demişti birde ben yuruyuse cıkamadım 10.haftamda dusuk tehlikesi gecirdim cok ayakta kalıp yorldugum ıcın. O gunden sonra hep yattım sayılır tuvalet ıcın kalktım birde yemek yemek için fazla iş yapmadım korkumdan sonucta oyle oldu :/ Hersey bebeklerımız ıcın kılo almam gerekiyorsa alırım care yok :KK200:

62 kiloydum. 6. Aydayım 80 oldum :) çok obez gibi durmuyorum ama karnım baya büyük duruyor. Bacaklarım kalınlasti ödem de var ama . İştahım arttı iyice.
Merhaba çok uzun zaman olmuş ama nette araştırırken denk geldim, aynı kiloda hamile kalmışız, bende 6. Ayı bitirdim 10 kilo aldım, çok şiştim çık kaba görünüyorum siz Doğumdan sonra zayıfladınız mı

Merhaba çok uzun zaman olmuş ama nette araştırırken denk geldim, aynı kiloda hamile kalmışız, bende 6. Ayı bitirdim 10 kilo aldım, çok şiştim çık kaba görünüyorum siz Doğumdan sonra zayıfladınız mı
Diyetle 70 kiloya indim ama bu aralar pek dikkat etmiyorum

Ayni ben:) her ay iki kilo aldim ilk 6 ay:) yedigimden almadim kiloyu ayrica, hamile kaldigimda kan testi bile yapmadan kilo almaya bsslamistim:) 51 kilo ile hamile kalip 72 kiloyla doguma gittim. Hatta ben dogumun ertesi gunu 76 kiloydum cunku spinal bende cok fena odem yapmisti. Dogumun uzrindrn 1 yil gecti hala 64 kiloyum veremiyorum:)

Ilk hamileliğimi 60 kg kaldım 80 ile doğuma gittim.
Ikıncı hamileligimi 47 kg ile kaldım 75 ile doğuma gittim.
Şuan 57 kg yim
Kiloyu hiç takmayın istikrarlı olup, dikkat edersiniz veriyorsunuz...

Ilk hamileliğimi 60 kg kaldım 80 ile doğuma gittim.
Ikıncı hamileligimi 47 kg ile kaldım 75 ile doğuma gittim.
Şuan 57 kg yim
Kiloyu hiç takmayın istikrarlı olup, dikkat edersiniz veriyorsunuz...
Çok teşekkürler emzirme döneminde dikkat edince sütünüz etkilendi mi acaba

Ayni ben:) her ay iki kilo aldim ilk 6 ay:) yedigimden almadim kiloyu ayrica, hamile kaldigimda kan testi bile yapmadan kilo almaya bsslamistim:) 51 kilo ile hamile kalip 72 kiloyla doguma gittim. Hatta ben dogumun ertesi gunu 76 kiloydum cunku spinal bende cok fena odem yapmisti. Dogumun uzrindrn 1 yil gecti hala 64 kiloyum veremiyorum:)
Neden hızla kilo aldığınızı bulabildiniz mi sonradan,

Neden hızla kilo aldığınızı bulabildiniz mi sonradan,
Bilmiyorum doktorum diyetisyene yonlendirmek istedi ama yediklerimle alakali degildi onu biliyorum, cunku cok fazla yemiyordum hamilelik oncesinden. Yemek duzenim degismemisti yani, metabolizmanin hamilelikte yavaslamasina bagladim ben durumu. Bir de bende son zamanlar cok fazla odem olmustu onun etkisi vardir bilmiyorum. Arkadasim 38 kilo almisti hamilelikte onunla kiyaslayinca kendimi cok iyi hissettigimden prk takilmadim cok sukur bebegimde de sorun yoktu zaten

Bilmiyorum doktorum diyetisyene yonlendirmek istedi ama yediklerimle alakali degildi onu biliyorum, cunku cok fazla yemiyordum hamilelik oncesinden. Yemek duzenim degismemisti yani, metabolizmanin hamilelikte yavaslamasina bagladim ben durumu. Bir de bende son zamanlar cok fazla odem olmustu onun etkisi vardir bilmiyorum. Arkadasim 38 kilo almisti hamilelikte onunla kiyaslayinca kendimi cok iyi hissettigimden prk takilmadim cok sukur bebegimde de sorun yoktu zaten
Allah sağlık versin ikinize de. Doğru diyorsunuz sağlıklı olalım da kilo alınıp veriliyor napalım yani, çok yemediğime bende Eminim, alıyorsam da bebeğimi bu kadar strese sokuyor olmama kzdım şu an :(

Allah sağlık versin ikinize de. Doğru diyorsunuz sağlıklı olalım da kilo alınıp veriliyor napalım yani, çok yemediğime bende Eminim, alıyorsam da bebeğimi bu kadar strese sokuyor olmama kzdım şu an :KK43:
Acikcasi ben bu kadar hamilelik kilolarina takik olmayi anlamiyorum, unluler 30 kilo aliyor hamileliklerinde ama bizler alinca suc islemis gibi oluyoruz. Bence eger sizde ve bebeginizde bir problem yoksa hamileligin tadini cikartin, hayatinizin gonlunuze gore yiyip icebileceginiz tek zaman dilimi:)

Acikcasi ben bu kadar hamilelik kilolarina takik olmayi anlamiyorum, unluler 30 kilo aliyor hamileliklerinde ama bizler alinca suc islemis gibi oluyoruz. Bence eger sizde ve bebeginizde bir problem yoksa hamileligin tadini cikartin, hayatinizin gonlunuze gore yiyip icebileceginiz tek zaman dilimi:)
Ben de takık değildim ama çevremdeki insanlar aaaa şimdiden böyle olmussan 40 haftayı düşünemiyorum falan diyip hamile kadını strese sokuyorlar

Ben de takık değildim ama çevremdeki insanlar aaaa şimdiden böyle olmussan 40 haftayı düşünemiyorum falan diyip hamile kadını strese sokuyorlar
Bosverin yahu:) cok duydum bende benzer laflari hatta ve hatta sadece cevredekiler degil, aile hekimi gittigimde senin cocugunda sorun mu var neden bu kadar sistin diye bir saat beni sorguya cekti, son haftalarda erken dogum riskiyle haftada 5 gun acile gidiyodum acilde hergun farkli doktora denk geliyordum ultasona sokmadan daha doktorlar tipime bakip ikiz gebe olmadigim ogrenince o halde bebeginde bisey mi var sen bu kadar neden sistin diye benim enerjimi dusuruyorlardi.

Merhaba ilk hamileliğimde yaklaşık 30 kilo almıştım. 55 hamile kalıp 84 doğuma gitmiştim 34+3te. Bir de 40 hafta olsa ben 90 nı rahat bulurdum. Doğumda 10 kilo gitmişti sonra da emzirirken kalan hepsini fazla fazla verdim.
Şimdi 2.ye hamileyim yine 55 hamile kaldım şimdi 36. Haftam ve 20 kilo aldım. Ama korkmuyorum emzirirken gidiyor.
Ben normalde yesemde kilo almayan birisiyim ve çok yerim. Hamile kalınca normalden az yememe rağmen aşırı kilo alıyorum. Doğum yapınca da kendiliğinden gidiyor. Sanırım hamilelik hormonları bazılarına yaramıyor. Birde dediğiniz gibi ilaçlar da aldırıyor olabilir. Çünkü iki hamileliğimde de düşük riski yüzünden hep ilaç kullandım ve yattım.
Neyse Doğumdan sonra yazarım bakalım gidecek mi bu sefer

Bosverin yahu:) cok duydum bende benzer laflari hatta ve hatta sadece cevredekiler degil, aile hekimi gittigimde senin cocugunda sorun mu var neden bu kadar sistin diye bir saat beni sorguya cekti, son haftalarda erken dogum riskiyle haftada 5 gun acile gidiyodum acilde hergun farkli doktora denk geliyordum ultasona sokmadan daha doktorlar tipime bakip ikiz gebe olmadigim ogrenince o halde bebeginde bisey mi var sen bu kadar neden sistin diye benim enerjimi dusuruyorlardi.
Evet onu unuttum , doktorum her gidişimde beni azarlıyor, son gittiğimde sordu 9 kilo aldım dedim 4 hakkın kaldı dedi 15 haftam kalmış o ise 4 kilo hakkın diyor moralimi bozuyor

Evet onu unuttum , doktorum her gidişimde beni azarlıyor, son gittiğimde sordu 9 kilo aldım dedim 4 hakkın kaldı dedi 15 haftam kalmış o ise 4 kilo hakkın diyor moralimi bozuyor
Ay ben doktoruma evde ben tartilirim burda sagliklinolmaz ustum basimdan dedim eski doktorumdu zaten tamam dedi, adama hep yalan soyledim10 kilo aldiysam 5 kilo dedim:) doguma 2 hafta kalmisti 18 kilo aldim dedim gozleri patladi naptin sen diye:) odem hocam odem onlar dedim ama benim sansim gobegim o kadar cok cikmisti ki kilolu durmuyodum bile dogumdan sonra kilolar ortaya cikti

Back