T rahim ameliyatı olanlar

Merhabalar herkese.. 2.5 yıllık evliyim arkadaşlar son 1.5 senedir bebek istiyoruz olmadı. Çok doktora gittik bende bir problem olmadığını söylüyordu. Eşimin sperm sayısı 5 milyonun altındaymış. Adana da bir doktora gittik direk tüp bebek dedi. 2 kez denedik 2. Si dondurulmuş embriyoyla gerçekleşti ama sonuç negatif.. doktoruma da güvenmemeye başladım artık ilgisiz samimiyetsiz geliyordu. Biraz ara verip vücudumu dinlendirmek istedim. Yılbaşından önce yine adanada çok araştırmalar yapıp bir doktor daha buldum. Muayneye gittiğimde çok şaşırtıcı bişey öğrendim. Rahmimin T şeklinde olduğunu ve bu şekilde yapılacak olan tüp bebek tedavisinde tutsa dair (ki çok zor bir ihtimal) düşükle sonuçlanacağını yada erken doğum riskini arttırdığını söyledi. Bunun üzerine araştırmalar yaptım doktoruma çok güveniyordum dün histereskopi oldum zaten doktorum tüp bebeksiz çok rahat gebe kalacağımı söyledi sana asla tüp bebek yapmam ben yumurta rezervin baya yüksek herşey çok yolunda eş unsurunu çözücez ama ben sana tüp bebek yapmıyorum dedi. Daha çok güvendim allah razı olsun ondan. Eşim de tedavi görüyor. Bu şekilde ameliyat olup hamile kalan var mı?
Bnde oldum 1 sene yaklaştı halen hamilelik yok ve halen ağrım var ameliyattan çıktım ağrılar ara ara devam ediyor 4 yıllık evliyim 4 aşılama 1 tüp bebek ( hepsi negatifle sonuçlandı ) bu ameliyat öncesi hiç araştırmadım ve beni direk tüp bebek yaptılar Mersin tüp bebek merkezi hakkım helal değildir o kadar param gitti

X