- Konu Sahibi yesil elma
B
Benimde içimden geçen düşük ihtimalinin bir tık daha fazla olması inanın. Gerçekten dünyaya geleceği varsa bir şekilde geliyor o ayrı konuda yine önlem bizden takdir allahtan deip ameliyat olsam mı olmasam mı aşırı kafam karışık benimde.
Benimde T ama ilaç tüplerden geçip karın boşluğumu deniyor ne deniyor ise orda toplandı. T rahimin tüplerden geçişe engel olduğunu ilk defa duyuyorum.Anladım tabii kii değerlerinizde düşüklük varsa etkileyebilir.. evet benim de rahim t imiş. Ben tüplerimin kapalı olduğunu sanıyordum alakası yokmuş rahim filmi çektirmiştim t şeklinden dolayı tüplere ulaşamıyormuş ilaç bunu gittiğim doktorların hiç biri farkedemedi yumurta rezervelerim de herhangi bir sıkıntı yok yaş ile de alakalı olabilir 24 yaşındayım henüz. Kontrole gittiğimde benimle aynı sebepten bir kadın daha ordaydı 14 haftalık hamileydi ameliyattan sonra 4. Ayda kendiliğinden gebe kalmış bana umut oldu açıkcası 2 düşüğü varmış ameliyat olmadan önce. Tüp bebekle çok yıpranmıştım çok kilo almıştım psikolojik olarak çok kötüydüm kiloları bi şekilde veriyorsun ama bir sürü masraf ümit kaybettik zaman kaybettik ne bileyim.. umarım hepimizin kalbine göre versin Allah
Benimde içimden geçen düşük ihtimalinin bir tık daha fazla olması inanın. Gerçekten dünyaya geleceği varsa bir şekilde geliyor o ayrı konuda yine önlem bizden takdir allahtan deip ameliyat olsam mı olmasam mı aşırı kafam karışık benimde.