T rahim ameliyatı olanlar

B
Benimde T ama ilaç tüplerden geçip karın boşluğumu deniyor ne deniyor ise orda toplandı. T rahimin tüplerden geçişe engel olduğunu ilk defa duyuyorum.

Benimde içimden geçen düşük ihtimalinin bir tık daha fazla olması inanın. Gerçekten dünyaya geleceği varsa bir şekilde geliyor o ayrı konuda yine önlem bizden takdir allahtan deip ameliyat olsam mı olmasam mı aşırı kafam karışık benimde.

Benim bir arkadaşımda 8 cm kadar kist var ve kendisine ameliyat önerilmiş öncesin de de yumurta toplayacağız denmiş.
Biz öncesinde neden yumurta toplayıp tüp bebeğe zorunlu bırakıyor belki doğal yollardan ameliyat sonrası olacak filan diye düşünüyorduk. Meğerse ameliyat esnasında tüplerde sorun yaşanırsa önceden toplanan yumurtaları transfer edebilmek içinmiş sizin ilettiklerinizde bununla örtüştü şimdi prosedür öyle dediniz oturdu kafamda herşey

İlk 2 tüp bebek denemem t rahim şekli ve rahimde perde ile yapıldı ama olmadı olmayınca H/S ile düzeltildi 3 tedavim yine olumsuzdu ilk defa 4. Denemede oldu ama malesef düşükle kaybettim benım düşüncem tüp bebeğe başlamadan bütün olumsuzlukların ortadan kaldırılması

Tüp bebekle zaman kaybettiğinizi niye düşündünüz T rahim hamile kalmaya engel olan bişey değil hamile kaldıktan sonra düşük olma ihtimalini arttıran bi durum

Bana da bu T rahim nedeniyle tüplerin kapalı görünme ihtimali çok mantıklı geldi. Daha önce hiç duymamıştım. Paylaşım için teşekkürler...

Aynen prosedür bize de mantıklı geliyor. Başka topiclerde okuduğum kadarıyla çikolata kisti olan kişilere bu prosedür uygulanmadığında tüp bebekte başarı oranı düşüyormuş.

Çok çok geçmiş olsun. Söylediğinizde çok haklısınız. Doktorlar ikiye bölününce biz de böyle kararsız kalıyoruz işte : / Sizde hem perde hem T şekli mi vardı..

Çok çol geçmiş olsun.. T rahim bende de mevcut. İşlemde kararsızdım.ama 2 ay bekleme süresi diyor şimdi iyice kararsız kaldım... Yas 40 çünki

Aynı kafa karışıklığı bende de var. Allahım bize yol göstersin. Hayırla kolaylıkla evlat nasip etsin Anadolu yakasında doktor arıyorum bir yandan bir yandan direk tüğ bebek mi yapsam diyorum

Geçmiş olsun aynı durumdayız. T rahimde neden tutmaz dedi nasıl Bi açıklama yapta sana... Amh testin neydi canım sakıncası yoksa.. Histeroskopi işlemini ve sonrasını anlatırmısın. Rabbim şifa versin

Geçmiş olsun aynı durumdayız. T rahimde neden tutmaz dedi nasıl Bi açıklama yapta sana... Amh testin neydi canım sakıncası yoksa.. Histeroskopi işlemini ve sonrasını anlatırmısın. Rabbim şifa versin
Aslında tam olarak tutmaz demedii üzücü bir sonuçla karşılaşabileceğimi söyledi. Amh sonucumu hatırlamıyorum şimdi sonuçlarıma baktım bulamadım maalesef ama yumurta rezervimin iyi olduğunu biliyorum. Bugün tam 1 ay oldu ameliyat olalı adet düzenleyici ilaç kullandım (rahmi toparlamak için) 14 gün felan adet gördüm hiç bitmeyecek sandım ve hiç bir ağrı duymadım normalde acıdan acillik olurum. Hiç işlem görmüş gibi hissetmiyorum ama önerim bu ameliyatı olun derim çevremde olanlar var şuan hamile veya bebeğine kavuşmuş.. bidaha ki adetten sonra gidicem bakalım o zamana kadar korunmamız gerektiğini söyledi bekliyorum.. aynı zamanda bir ilaç kullanıyorum impryl diye araştırın mutlaka biraz pahalı ama linki bırakıyorum araştırın.. IMPRYL® Nedir? Ne İçin Kullanılır? Faydaları Nelerdir?

Çok çol geçmiş olsun.. T rahim bende de mevcut. İşlemde kararsızdım.ama 2 ay bekleme süresi diyor şimdi iyice kararsız kaldım... Yas 40 çünki
Umarım herşey istediğiniz gibi olur 40 yaş umutsuz bir vaka değil bu ameliyatı olun beslenmenize dikkat edin.. eğer kafanızda şüpheler varsa tüp bebek yapmak için önce yumurtalarınızı dondurun sonra bu ameliyatı olun derim. Birde sizin için link bırakmıştım o ilacı iyicie araştırın(ilaç değil gerçi takviye) yumura toplaması olmadan önce gücünüz varsa doktora sorup mutlaka kullanın

Çok geçmiş olsun canım. İnşaAllah bebekle müjde verir. Kim yaptı ameliyatı? Hangi doktorda tüp bebek tedavisi uygulanacak? Benim film kalitesi kötü oldıgu için sonomed de tekrar çekildim anlıyacagın t değilmiş

İnşallah bitanem. Veren rabbim. Ol der olur o ayrı. Onu daha önce görsem alırdım. Şuan natures supreme Women multivitamin, omega 3 ve Koenzim aldım onları kullanıyorum canım

Öyle olmadığına okadar sevindiim ki tüp bebek olmayacak benim eş unsuru hallolursa kendiliğinden olabilirmişim Allahın izniyle

Yaşınızı o kadar kafaya takmayın , ben 42 yaşındayım yumurta rezervım yaşıma göre iyi, hsG sonucu tüpler acık ama t şeklinde rahim, operasyon gecirirsem doktor normal yolla bile olabilir bebek dedi

Yaşınızı o kadar kafaya takmayın , ben 42 yaşındayım yumurta rezervım yaşıma göre iyi, hsG sonucu tüpler acık ama t şeklinde rahim, operasyon gecirirsem doktor normal yolla bile olabilir bebek dedi
Canım röntgen tekrar çekindim. Rahim normalmiş. İlk teşhis yanlış. Ona göre neredeyse ameliyata sokacsklardı beni. Tüp bebek yaptık. Sonuç negatif. Senin amh kaç

Canım röntgen tekrar çekindim. Rahim normalmiş. İlk teşhis yanlış. Ona göre neredeyse ameliyata sokacsklardı beni. Tüp bebek yaptık. Sonuç negatif. Senin amh kaç
Amh gecen yaz yaptırmıştım 9 civarı idi, yeni doktor bu muayenede yumurta rezervim iyi olduğu ıcın hormon testlerine hiç gerek yok sadece HSG cekelim dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…