- Konu Sahibi Moonlight25
-
Alien da Angel da bizzat tarafımdan orijinalleri kullanılmış ve onaylanmış kokulardır. Yalnız burada bir düzeltme yapmalıyım ki Alien ASLA ağır bir koku değildir bilakis çiçeksi ve çok çok hafifte kimi burunlar için meyvemsi olarak adlandırılabilecek çok net, aydınlık ve bol ışık saçan bir kokudur. amber ağacı,zencefil ve frezya müthiş uyumludur.
Angel ise hali hazırda çikolatalı karamelli ve vanilyalı kokuları sevenler için -ki bu dünyadaki pek çok kadının da tercihi ( belki de sebebi kadın-erkek hepimizi bu kokuların birleşimiyle çocukluğumuza götürmesindendir) olan bir kokudur.. Denenmeli ..
Thierry Mugler Alien Sunessence Edition Saphir Soleil benim bahsettiği ve, Mugler'in Alien serisindeki hafif parfümü. Pembe greyfurtla perdeleri açan Alien yaza uygun bir koku..
Haklısın benim bahsettiğim sarımsı turuncumsu şişede olan.. ÖZür dilerim yanlışlık için :/
Dior Addict (lacivert şişe) kesinlikle ağır bir koku tam bir kış kokusu. Orijinali kullanıyorum ve 1 pıss tüm gün götürüyor ve herkese de bu ne diye sordurtuyor. Şayet buğdaydan esmere dönükseniz tercih sebebiniz olabilecek güçlü baharatlı,durdukça vanilyası oturan ve saatler içinde daha hafif bir hal alan süren kişiye sofistike bir duruş veren anlamlı bi koku.. Koku kesinlikle yeni yetme bir genç kız için uygun değil, 25ler üstüne güzel gider hatta orta yaşta daha bile güzel bence..
Duş alıyorsun hala kokuyorsun öyle değişik bir aroma yani...
Ya hu bana Addict i sormayın roman yazarım hakkında..
Yani diyeceğim Addict'i hiç bir koku ile kıyaslamam kıyaslayamam.. En güzeli sizin kendi teninizde deneyip kararı vermenizdir..Çünkü misal benim üzerimde kokuyu beğenip alıp da sonrasında kokunun aynı durmadığını gören ve kokuyu geri vermeye çalışan(ve veremeyen pahalı da olduğu için içi yanan) çok insan tanıdım o sebeple kendi tecrübeniz en güzeli.. Bana sorarsanız güzel ama sonucu bir de sizden dinlemek isterim :)
İyi forumlar.
bu aradan ilginden dolayi tskler :)Thierry Mugler Alien Sunessence Edition Saphir Soleil benim bahsettiği ve, Mugler'in Alien serisindeki hafif parfümü. Pembe greyfurtla perdeleri açan Alien yaza uygun bir koku..
Haklısın benim bahsettiğim sarımsı turuncumsu şişede olan.. ÖZür dilerim yanlışlık için :/
Dior Addict (lacivert şişe) kesinlikle ağır bir koku tam bir kış kokusu. Orijinali kullanıyorum ve 1 pıss tüm gün götürüyor ve herkese de bu ne diye sordurtuyor. Şayet buğdaydan esmere dönükseniz tercih sebebiniz olabilecek güçlü baharatlı,durdukça vanilyası oturan ve saatler içinde daha hafif bir hal alan süren kişiye sofistike bir duruş veren anlamlı bi koku.. Koku kesinlikle yeni yetme bir genç kız için uygun değil, 25ler üstüne güzel gider hatta orta yaşta daha bile güzel bence..
Duş alıyorsun hala kokuyorsun öyle değişik bir aroma yani...
Ya hu bana Addict i sormayın roman yazarım hakkında..
Yani diyeceğim Addict'i hiç bir koku ile kıyaslamam kıyaslayamam.. En güzeli sizin kendi teninizde deneyip kararı vermenizdir..Çünkü misal benim üzerimde kokuyu beğenip alıp da sonrasında kokunun aynı durmadığını gören ve kokuyu geri vermeye çalışan(ve veremeyen pahalı da olduğu için içi yanan) çok insan tanıdım o sebeple kendi tecrübeniz en güzeli.. Bana sorarsanız güzel ama sonucu bir de sizden dinlemek isterim :)
İyi forumlar.
Ne demek:)
Sonuçlarınızı bekleyeceğim eğer Poisen de karar kılarsanız da onun hakkında da yorumlarınızı takip ediyor olacağım.. Fakat şu an adını ilk defa sizden duyduğum La priarie Midnight Rain'de aklım, ilk denemem o olacak.. Bakalım
samsarayla alıen çok kötu kokuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?