• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

T.Muggler Alien /Angel/ organza / samsara / midnight Rain

Moonlight25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2012
214
0
46
Almanya
Arkadaslar 4-5 yeni Parfüm deneyip almayi düsünüyorum. iki günde 3 parfümeri dolastim ve sonuc olarak alabilicegim iki Parfüm buldum. Biri .T mugglerden Alien agir ciceksi odunsu bir koku. diyerlerinden farkli. Diyeri narciso rodigez. Aslinda bu parfümü birkez daha denemeyi düsünüyorum aklimda soru isaretleri birakti.

.T mugglerden Alien etkileyici bir koku ben sahsen cok begendim.Farkli dikkat cekici bir Parfüm ariyanlara önerebilirim.
.T mugglerden angel hakkinda da cok güzel yorumlar okudum ama deneme firsatim olmadi. Buda erkeklerin cok sevdigi bir parfümüs.
.Givenchyden organzayi cok merak ediyorum ve malesef deneme firsatimda yok cünkü douglas ve karstadtdan kalkmis sadece internet üzerinden siparis verebiliyorsunuz.
samsara buda oryantal bir koku ve merak ettigim deneme firsati bulamadigim parfümlerden
.Midnight Raine forumda rastladim sisesi cok etkiledi hemen arastirdim. uyuyarak gecirmeyi düsünmediginiz geceler icin :) böyle tanimlanmis douglasin zayfasinda. Oldukca seksi bir kokuya benziyor. Sisesi siyah oldugundan oldukca agir bir parfümdür herhalde.

Biliyorum bu parfümlerin hepsi agir kokular. Aslinda ben her kategoriden bir parfüm istiyorum.
Ve her kategoriye görede ayri bir topic acmayi düsünüyorum bu kokular oryantal agir kislik kokular iclerinden deneyipde olumlu tepki aldiginiz varsa paylasirsaniz sevinirim. Yarin vaktim olursa yine bir kac pafüm denemeyi düsünüyorum eger yetistirisem sonuclari bildiririm. Simdiden tskler

Alien da Angel da bizzat tarafımdan orijinalleri kullanılmış ve onaylanmış kokulardır. Yalnız burada bir düzeltme yapmalıyım ki Alien ASLA ağır bir koku değildir bilakis çiçeksi ve çok çok hafifte kimi burunlar için meyvemsi olarak adlandırılabilecek çok net, aydınlık ve bol ışık saçan bir kokudur. amber ağacı,zencefil ve frezya müthiş uyumludur.

Angel ise hali hazırda çikolatalı karamelli ve vanilyalı kokuları sevenler için -ki bu dünyadaki pek çok kadının da tercihi ( belki de sebebi kadın-erkek hepimizi bu kokuların birleşimiyle çocukluğumuza götürmesindendir) olan bir kokudur.. Denenmeli ..

Ve ilk defa adını burda gördüğüm La Prairie Midnight Rain i de en kısa sürede denemeyi düşünüyorum.. Araştırlamalrım sonucunda baya hoş bir koku olduğu kanaatine vardım. Maalesef ki konya'da sevil yok o sebeple en yakın Antalya , izmir , Ankara yolculuğunda Midnight rain peşine düşüp denemesini yapacağım.. Fiyat olarak 50ml si 240 lira. Fiyat çok uçuk gelse de güzelse değer diye düşünmeden de edemedim.. Çok meraklandım.. C.Dior Addict'ime kardeş olabilir mi acaba göreceğim:)

Ve kış gelse de Addict'imi kullanamaya başlayabilsem :/

Alien da Angel da bizzat tarafımdan orijinalleri kullanılmış ve onaylanmış kokulardır. Yalnız burada bir düzeltme yapmalıyım ki Alien ASLA ağır bir koku değildir bilakis çiçeksi ve çok çok hafifte kimi burunlar için meyvemsi olarak adlandırılabilecek çok net, aydınlık ve bol ışık saçan bir kokudur. amber ağacı,zencefil ve frezya müthiş uyumludur.

Angel ise hali hazırda çikolatalı karamelli ve vanilyalı kokuları sevenler için -ki bu dünyadaki pek çok kadının da tercihi ( belki de sebebi kadın-erkek hepimizi bu kokuların birleşimiyle çocukluğumuza götürmesindendir) olan bir kokudur.. Denenmeli ..

canim acaba ayni Ailendenmi bahsediyoruz ? alienin mor sisedeki versiyonu kesinlikle öyle cok hafif bir parfüm degil. cicek ve agac notalarini barindiran oryantal bir parfüm. Meyve notasi barindirmiyor. Kalici dikkat cekici güzel bir parfüm. Ben parfümeride ilk denedigim de görevli eger insanlarla birlikte calisiyorsaniz dikkatli kullaninin diye uyarmisti. Ben parfümü ne hafif nede cok agir buldum tam kivaminda. Kendini hissetirmesi beni mutlu etti. Adi gibi farkli ve kesinlikle rahatsiz edici degil.

Acaba sen sari sisedekindenmi bahsediyorsun ? onu deneme firsatim olmadi

Bu arada bende dior addictle poisen arasinda gidip geliyorum. Daha karar veremedim ama görevli addicti önermisti. Poiseni her üc kiisiden biri kullaniyormus.
sen hangisini önderirsin ? :)

Thierry Mugler Alien Sunessence Edition Saphir Soleil benim bahsettiği ve, Mugler'in Alien serisindeki hafif parfümü. Pembe greyfurtla perdeleri açan Alien yaza uygun bir koku..

Haklısın benim bahsettiğim sarımsı turuncumsu şişede olan.. ÖZür dilerim yanlışlık için :/

Dior Addict (lacivert şişe) kesinlikle ağır bir koku tam bir kış kokusu. Orijinali kullanıyorum ve 1 pıss tüm gün götürüyor ve herkese de bu ne diye sordurtuyor. Şayet buğdaydan esmere dönükseniz tercih sebebiniz olabilecek güçlü baharatlı,durdukça vanilyası oturan ve saatler içinde daha hafif bir hal alan süren kişiye sofistike bir duruş veren anlamlı bi koku.. Koku kesinlikle yeni yetme bir genç kız için uygun değil, 25ler üstüne güzel gider hatta orta yaşta daha bile güzel bence..
Duş alıyorsun hala kokuyorsun öyle değişik bir aroma yani...

Ya hu bana Addict i sormayın roman yazarım hakkında..

Yani diyeceğim Addict'i hiç bir koku ile kıyaslamam kıyaslayamam.. En güzeli sizin kendi teninizde deneyip kararı vermenizdir..Çünkü misal benim üzerimde kokuyu beğenip alıp da sonrasında kokunun aynı durmadığını gören ve kokuyu geri vermeye çalışan(ve veremeyen pahalı da olduğu için içi yanan) çok insan tanıdım o sebeple kendi tecrübeniz en güzeli.. Bana sorarsanız güzel ama sonucu bir de sizden dinlemek isterim :)

İyi forumlar.

Thierry Mugler Alien Sunessence Edition Saphir Soleil benim bahsettiği ve, Mugler'in Alien serisindeki hafif parfümü. Pembe greyfurtla perdeleri açan Alien yaza uygun bir koku..

Haklısın benim bahsettiğim sarımsı turuncumsu şişede olan.. ÖZür dilerim yanlışlık için :/

Dior Addict (lacivert şişe) kesinlikle ağır bir koku tam bir kış kokusu. Orijinali kullanıyorum ve 1 pıss tüm gün götürüyor ve herkese de bu ne diye sordurtuyor. Şayet buğdaydan esmere dönükseniz tercih sebebiniz olabilecek güçlü baharatlı,durdukça vanilyası oturan ve saatler içinde daha hafif bir hal alan süren kişiye sofistike bir duruş veren anlamlı bi koku.. Koku kesinlikle yeni yetme bir genç kız için uygun değil, 25ler üstüne güzel gider hatta orta yaşta daha bile güzel bence..

Yani diyeceğim Addict'i hiç bir koku ile kıyaslamam kıyaslayamam.. En güzeli sizin kendi teninizde deneyip kararı vermenizdir..Çünkü misal benim üzerimde kokuyu beğenip alıp da sonrasında kokunun aynı durmadığını gören ve kokuyu geri vermeye çalışan(ve veremeyen pahalı da olduğu için içi yanan) çok insan tanıdım o sebeple kendi tecrübeniz en güzeli.. Bana sorarsanız güzel ama sonucu bir de sizden dinlemek isterim :)

İyi forumlar.

olurmu öyle sey ne özürü bende sari sisede olani denememistim sayende koku hakkinda bir fikrim olmus oldu. Dedigim gibi bende Addictle poisen arasinda gidip geliyorum. Ikiside agir kislik kokular. Addict ‘Gecenin Kraliçesi’ çiçeğini barindiriyormus notalarinda. Bu cicek actiktan bir kac saat sonra soluyormus ve vanilya kokuyormus. Iki parfümüde parfümeride denedim ve ikisinide begendim. Ama dedigin gibi önce insanin teninde denemesi gerekiyor.

İyi forumlar.
bu aradan ilginden dolayi tskler :)

Ne demek:)

Sonuçlarınızı bekleyeceğim eğer Poisen de karar kılarsanız da onun hakkında da yorumlarınızı takip ediyor olacağım.. Fakat şu an adını ilk defa sizden duyduğum La priarie Midnight Rain'de aklım, ilk denemem o olacak.. Bakalım;)

Ne demek:)

Sonuçlarınızı bekleyeceğim eğer Poisen de karar kılarsanız da onun hakkında da yorumlarınızı takip ediyor olacağım.. Fakat şu an adını ilk defa sizden duyduğum La priarie Midnight Rain'de aklım, ilk denemem o olacak.. Bakalım;)

La priarie Midnight Rain'i bende ilk bu forumda duymustum daha dogrusu sisesini gördüm hemen ilgimi cekti biraz arastirdim ama henüz deneme firsati bulmadim.Biraz pahali bir parfüm :)
Benim ara ara böyle parfüm manyakligim tutuyor. Taktimi takiyorum. Arastiriyorum sorusturuyorum parfümeri parfümeri gibip yeni kesfettigim parfümleri kokluyorum ve acikca söylemek gerekirse karar vermekte zorlaniyorum. Eskiden hic düsünmezdim önemeli olan kokuyu begenmemdi. Ama artik simdi acaba alicagim bu parfüm benim kisiligime tarzima uyuyormu diye düsünüyorum. mesela sende addicti yeni yetme bir genc kizin tasiyabilicegini düsünmedigini söylemissin. Eskiden bende bu olgu yoktu.Parfüm parfümdü.Ama artik seciciyim önce kokuyu begenmeliyim, tenime yakismali tasiyabilicegim bir parfüm olmali.
Bence parfüm cok özel ve dikkat edilmesi gereken birsey. sonucta cevrede olumlu tepkiler birakicagi gibi insanlari rahatsizda edebiliyor.Hem mutlu edebiliyor ayni zamanda migde bulandirip basda agritabiliyor.
ne diyim insallah bize yakisan parfümü veya parfümleri buluruz canim.

Back