• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tıkalı tüp sonrası ilişki

selvi _bdr

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Mart 2024
443
102
18
26
Merhaba kızlar. Enfeksiyondan iki tüpüm de tıkalıydı anestezi altında açıldı bir hafta oldu operasyonu geçirdim. İlişki sonrası hafif kaşık ağrım oluyor normal mi. Gün içinde ara ara regli sancım gibi ağrı oluyor. İlişkiden sonra biraz yine dışarıya akıyor spermlerin yeni tüpler açıldı oysaki mesela fark etmeden önce eşim boşaldığı gibi dışarı çıkıyordu üç gün boyunca akıntı şeklinde geliyordu öyle fark ettim

Olabilir , normal . Fakat ilişkiden sonra dışarıya akması da gayet olağan

erkeğin sıvısının %90ı zaten gereksiz. yani gereksiz dediğim sizin içinizde bir görevi yok 😂 dışarı çıkan spermler de zaten dölleme yeteneği olmayanlar. yani dışarıya çıkması normal gayet. ama ağrınız hakkında bir şey söyleyemeyeceğim 🥲

erkeğin sıvısının %90ı zaten gereksiz. yani gereksiz dediğim sizin içinizde bir görevi yok 😂 dışarı çıkan spermler de zaten dölleme yeteneği olmayanlar. yani dışarıya çıkması normal gayet. ama ağrınız hakkında bir şey söyleyemeyeceğim 🥲
Evet haklısnız. Bende biraz araştırdım. Doktorumla konuştum ağrımın olmasının sebebi tüplerim açıldığı için sancımın olması normalmiş

Back
X