Szl, Nianl ve Dn Gn banza gelen komik hznl anlar paylaalm. Buyrun

Merhaba Kızlar,

Ben nişan günü müstakbel nişanlıma sıkı sıkı tembihlemiştim evden çıkarken haber ver diye ama unutmuş.Ben kuafördeyim ve henüz türbanımın yapımına başlanmamış bile,aradı 5-10 dk ya sizdeyiz diye.Ben köpürdüm tabi ve ilk kez nişanlıma bağırdım (5 yıl sonra) Neyse benzinliğe girip 1 saat kadar beklemişler;çünkü evde de durum farklı değilmiş uzaktan gelen akrabalar yemek yiyormuş (Nişan evde olmuştu) Nişan kötü başlamıştı ama çok güzel bitti ve 4 aydır nişanlıyız hemde 0 tartışmayla :))

yok bide uzunmu olucaktın ben kzıım o erkek deseydii bende topuklu nekadra giyersem giyim nişanlımdan kısayım 1.74 boyum var ama geçeiyorum nolmuş laffff
kıskançlıkla sölenmiş bir laf

Bu kadar hıkaye okuyunca bende anlatayım dedım bız eŞımle 7 sene flÖrt dÖnemınden sonra evlendık tabı ama bunu babam dıŞında herkez bılıyo ıstemeye gelıcekler gÜya bırılerı tavsıye ettıde gelıyorlar yanı bız tanımıyoruz neyse geldıler eŞım ve aılesı kapıdan ıÇerı gırer gırmez benım kÜÇÜk kuzenım eŞımın boynuna sarılmazmı hoŞgeldın ıbrahım abı dıye neyse laf karıŞtırıp onu atlattık derken sÖz ıstemeye geldı eŞımın dedesı benım ısmımı sÖylÜceĞıne annemın ısmını sÖylemezmı herkez Şok eŞım dÜrtÜyo benım ısmımı sÖylÜyo yanlıŞ sÖyledın dıye dede ısrarla annemıın adını sÖylÜyo sonra herkezde bı gÜlme unutulmucak bı andı hepımız ıÇın

herkesin ne güzel anıları varmış o günleri yaşadıktan sonra artık bende anlatırım tabi daha çokkk var ama

bende anlatayım arkadaslar :) benmde kuzenimin düğünü vardı düğünü regl günlerine yakındı akşamdan ilaç falan aldı geciksin die sabah oldu kuaföre gidiorduk benden ped almıştı olurum die ama olmayınca al bu pedi ben olmuorum dedi annesi kızdı ynede yanında drsun die kuaföre gttik foto çekimine faln geldiler düğün salonunda dans ettiler oynadılar falan bi baktık bi karmaşa var gelin ve görümceleri ortadan kayboldu :roflol: bizdedioruz gelinmi kaçtı acep :):) bu geldi snra duyduk ki oynarken regl olmus aşağı inip bnm verdiğim pedi takmıs allahtan geri almamışm bide gelinliğe falan çıkmadan haberi olms :roflol:

benimde bi yakınımın düğnü çok olaylı geçmişti. izmirde olcaktı düğün inciraltında. düğün salonuna bi gittik içerde sünnet düğünü var şıkır şıkır oynuyolar. herkez şokta tabi gelin ayılmalar bayılmalar ağlamalarda kıyamam. düğün salonunun sahibiyle kavgaya tutuştu ordakiler içerdekiler çıkmayız diyo tabiki haklı olarak. neyse inciraltı allahtan güzel bi yer dış mekanlarıda var. hemen ordan bi yerden dış mekan ayarlamışlar herkesi oraya aldılar. tabi ışık sistemi kurulması orkestra bulunması falan bir sürü zaman geçti. tam ohhh be neyseki bu kadarla atlattık die düşünülürken elektrikler kesilmesinmi :bbo: yavrum gelinin halini size anlatamam. yani içimen dedim iyiki çöle falan düşmemiş bu kızcağız bu kadar talihsizlik olurmu yaw.

ben de abimin düğününde o kadar asaletimlee büyülediktenn sonraaa -tatlicadiarzu- bizim gelin salondan çıkarken babamın gelinliğin kuyruğunu tutmamı istemesiyle her şey son buldu tabii lülülülülülü
tam eğiliyorum kuyruğu tutacağım gelin gidiyor ben yerde sonra bi adım daha atıyorum bu sefer tutacağım diye yine hüsraan zaten boy topukluyu da giyince upuzun oldu çocuk gibi yerde kuyruk tutmaca oynadıkk naniknanik

bende geçen ay evlendim. nikah kıyılcak gelinlik çok kaba otramıorum eşimde yardım etmez müzisyen alkışlayoruz dio tam oturcam olmuo evet tekrar alkışlıoruz dio bu sefer kameraman öbür sandalyeye dio kalkıom öbürüne oturcam alkışlar susmasın dio ay sinir olmuştum. dans ettik gine dans edicekmişiz ortaya geldik herkez bze bakıo eşim alini ver dio ben yok bu dans müziği değil diom banane herkezs bize bakıo dio hadi. olmaz dedim müzik tuhaf çiftelli gibi eşim dayanamadıo müzisyene bağırarak abi dans müziğimi dans edelimmi dedi hala cd de izlerken gülüoz. inatçıyımdır biraz.

düğünümüz salonda oldu.tabi bende hiç dans etmedim hayatımda ,gelin odasında görümceme sorduk elleri tarif etti.neyse dans ettik düğün bitti.düğün videosunu seyrederken görümcem kahkaha attı oysaki elleri yanlış yapmışız benim elim eşimin elinin içinde olacağına onunki benim elimin içinde:))bütün danslarda aynı şekilde yapmışız farkedenler olmuştur eminim onlarda görmüştür.seyrederken utanıyorum hep..

allah kimsenin evliliğini bozmasınn hep mutlu etsin herkesii binlerce kere mutluluğunu katlatsın

Son düzenleme:
bende gelin arabasında ayakkabımı çıkarmıştım ayağım rahatlasın diye. sonra salona yaklaşırken giydim. araba durdu, damat indi beni almak için, giriş müziği başladı, volkanlar yandı. ama o da ne ? ben salak ayakkabımı ters giymişim. :1shok: sonra eşime dedim kapıyı kapat ayakkabımı ters giymişim diye millet kahkaha atıyo falan. neyse düzelttim girdik içeri. ama o da ne? duvağımı kapatmayı unutmuşuz. eşime duvak duvak dedim, insanların ortasında duvağımı kapattı, piste gelince tekrar açtı alnımı öptü. yaa nasıl şaşkın bi gelindim yaa. ama çok eğlendik süper bi düğündü.

Son düzenleme:
izmirlim yaa gözlerim doldu bak. bende kardeşimden çok zor ayrıldım. düğün salonundan çıkarken bi göz göze geldik o anı hiç unutamıyorum. tek bi bakış yaa. canımın içi sabaha kadar ağlamış. :çok üzgünüm:

hikayeniz gerçekten çok güzel inş. allah çook mutlu eder sevginizii mutluluğunuzu sağlığınızı aşkınızı nazarlardan saklasın allah
herkesin

benim anım sözümden...
kayınvalidemler ankaradan geldiler ben tekirdaglıyım. eşimin takımın elbisesini bagaja koymuşlar gelirken.bagaj kapağını kapatınca ceketin kolu sıkışmış ve delinmiş. bize gelmelerine 2 saat var. eşim beni arıyor terzi nerde diye. bende ona terzi tarif ederken yeni aldıgım keten takımın pantolonunu ütülemek için ütü masasını çıkarıyorum. telefonu kapattım. ütü ısınmış ama ayarını yapmamısım. bir bastım ütüyü... cossss... başladım ağlamaya napçam diye. cünkü baska giyecek bir şeyim yok evde (ben kayseride yasıyorum) ona gore ayarlamısız işte :sinifsinif: yengem geldi. dert ettiğin şeye bak dedi. aldı pantolonun yanan kısmını kesti capri yaptıda oylece yırtttık :dance:
ama çok üzülmüştüm ama insan sonradan diyoki neden o kadar üzülmüşüm diye. oda işin heyacanından olsa gerek kaydirigubbakcemile3

benimde bir sürü anım var evlenirken.
nişanım ilkten evde olucaktı aile arasında sene 99.ben sade bir takım almıştım
sonradan büyük nişana döndü.ben salonda sade bir takımla nişanlandım.
gelen mısafırler daha şıktı benden
nikahım olucak nikah salonuna zaten geç kalmıştık tam salonun önune geldık minübüse arkadan çarptık.arabayı orda arkadaşa teslim ederek biz koşa koşa nikah salonuna gittik bir kaç dakika kala yetişmiştik hele şükür.
Düğünümdede en kötüsü, 99 gölcük depremi oldu.
düğünümden 4 gün önce herkes dışarılarda yatarken biz kına geceme hazırlık yapıyorduk işte.
BİR SÜRÜ MACERA......
ama EŞİMİ HALA ÇOK SEVİYORUM..Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…