Szl, Nianl ve Dn Gn banza gelen komik hznl anlar paylaalm. Buyrun

ama cok kırıldım haaaaaaaa......kk da evlı sözlü bır suru bayan var hiçmi basınızdanbır sey gecmedı ılla sızınde olmasa olur..........akrabanın komşunun ..........cok kınıyorum.......

Ortanca ablamın düğünü oldu bitti gelini götürüyolardı artık evine zincirleme kaza yapmıştık :S küçük ablamla benim olduğum araba baya bi dağılmıştı camlar indi tepemize ablamın bacağı sıkıştı boynu zedelendi bana bişey olmamıştı sadece çok korktuğumdan konuşamamıştım kekeliyodum kazanın sebebide gerizekalı 3 5 tane adam gelin aracının önünü kesmişler para alabilmek için onlarda hızlıydı zaten birden durunca araçlar zincirleme girdik iğrenç bi düğündü evlenen ablamda umursamadı hiç bizi kaza yaptığımızı flan onlara bişey olmadığındandır

ben düğün günü regl dim ki en kötüsü bu olsa gerek.Sonracıma bide düğünün ortasında duvağım fırlamazmı yerinden kalakaldım öyle.Birde eşim beni kuaförden almaya dayısının oğluyla gelmişti(dayısının oğlu gelin arabasını süsletip getirdi bizim kuaföre geldiğimiz arabayı alıp gidecekti.)ben gelin arabasına bindim eşimi bekliyordum,1-2 dk. geçtikten sonra camdan bi baktımki eşimle dayısının oğlu diğer arabayı itikliyolar,birde nasıl yağmur yağıyo anlatamam,eşim garibim damatlıklarla sırılsıklam olmuştu.Meğerse arabanın benzini bitmiş.
Az şey gelmiş başıma değilmi?

merhaba
2 hafta önce istemeye geldiler.2 gün öncede damat adayı geldi.o kadar kafam dağınıkki damat adayı su istedi.ben suyu ve alt tabağını alıp mutfağa götüreceğime,götürüp benim yatak odama koymuşum en son odada kendimi bulunca şok geçirdim..sonra sattlerce yüzümden o gülümseme eksik olmadı....

Ablamın düğününde... erkek tarafı ablamı evden alıp düğün salonuna yola çıktılar bizde hemen arkalarından hazırlanıp çıkıcaz. teyzemler dayımlar herkes hazırdı şıkır şıkır tam evden çıktık. Babam çok ilginçtirki arabanın kapısının en köşe ve sivri yerine alnını bir çarpmış her yer kan. durdurmaya durduramıyoruz elimiz ayağımıza dolaştı bi yandan geç kalıyoruz diye bi yandan kan durmuyo diye. neyse kanı durdurup ten rengi bantı yapıştırdık..babamın alnının ortasında koca bant. Babamı görenler hayırlı olsundan önce geçmiş olsun dedi...

yengemi istemeye gittiğimizde ailesi vermemişti daha sonra biz geri dönerken bi baktık kız arabanın önüne herkesten önce oturmuş bizi bekliyor delikafadulden neyse kızı ikna edemedik çıkmadı arabadan bizimle beraber istanbula geldi sırnaşık şey tam düğünleri olduğu zaman da yengem annesinin elini öperken anne söyleniyor kamera da çekiyor "allahın cezası ben seni vermeyecektim ne diye kaçıp gittin" kaydirigubbakcemile3biz bunu sonra ailecek hep beraber kameradan izliyoruz :roflol:

ayyyy bu cok komikmis yaaa :sm_cool:

benid istemey geldikleri gün, erkek kardeşim, babam, annem acayip tripteydiler.daha erken diye istemiyolardı sonra olmasındn yanaydılar.bişey olacağından korkuyodum babamın sağı solu belli olmazz çünkü.neyse Allah emri paygamberin kavliyle istediler.babam dedi vermiyorum, hepsi tutuldu tabi ben dahil olmak üzer.ben eşimin yüzüne bakıyorum ağladım ağlıycam.k.pedwerim nası yani dedi, babam vermiyorum işte falan dedi.inatlaştılar.babam vermem allah vermem diyo.artık kayınpedrim ya sen vermezsen kızını ben vereyim oğlum sana.al senin damadın olsun diye.neyse artık babamı ikna ettk.oturdular yere (bizde yere oturulup istenir) babam hayırlı olsun allah utandırmasın hepimizi dedi.annem hıçkırıkla ağlamaya başladı (bide derdiki kızının yakınınında olacağını bile bile şu ağlayan anneler çok kızıyorum) odaya koşarak gitti peşinden teyzem ardından ben, kuzenim falan.beni içeri gönderiyolar ama gidemiyorum.şok oldum ağlamakla gülmak arası.neyse içtik kahvelerimizi eşime haber geldi.babanesi hastanedeydi ameliyata giriyo ddiye.apar topar kalktılar.değişik ve güzel bi gündü.dillere destandır ailelerde :))

ay ben buna koptum ya delikafadulden :roflol:

aekadaşlar merhaba bende ewden çıkacağım gün aşırı derece duygusaldım babamn yüzüne fln bakamadım hç.kuaöföre gittik kuzenlerim felan eşim aldı bizi:) önce makyaj yapıldı ama surat ifadem felan ben makyajı beenmedim.diemiorumda.snra gelinliği giyindim salak kuzenlerim benm gelinliğimn düğmelerini zor kapadılar onu da geç yanlş düğmelemişler ben odadan çıktım aynaya baktım
çığlık atıorum resmen gelinliğimn bi omuzu dar bi tarafı dier taraftan aşağı dengesizz duruo yaka felan.ben ağla ağla kuaöfrde içimde birikenleri ağladım.meğersem yanlş düğmelemişler.hiç unutmuyorm:)hihoyyyt

Bende aklıma gelenleri anlatayım...
Kuzenimin kınasında herkesi kameraya çekiyoruz tek tek slm veriyolar falan sonunda yengeme geldi yengemde "mutluyuz huzurluyuz koyacaaz" demezmi hepimiz şok olduk kameradan silmeye çalıştık olmadı...Gelinin babasına orayı göstermemek için akla karayı seçmiştik...
Geçen senede başka bir kuzenin düğünü var ve kuaföre gittik...
Kuaförü hiç beğenmedik gelin makyajını falan çok kötü yaptı hele beni maymuna çevirmişlerdi hiç unutmam...Tabi biz istemedik bu makyajları silin dedik silmiyolar, kuzenim bi sinirlendi bağır çağır bi ağladı peşinden hepimiz ağlamaya başladık çok duygusal sahneydi ama...

bizim de düğün de eşim gelinliğime masaya meyve suyu döktü sonra çok üzüldü ne yapacağnı şaşırdı ben çok sakinimdir hemen birilerinden peçete isteyip sildim tam o sırada pasta kesilcekti ama kimse anlamamış sonra anlattım farkın da deiller olayı idare ettik ama eşim nasıl döktün gelinliğine diyip durur o günden beri...

bende bırsey anlatıyım kızlar evımıze buzdolabı alıcaktık nısanlımla begenmıstık zamanın gelmesını beklıyorduk almak ıcın anneler gununde kayınvalıdeme gıttık nısanlımla bırlıkte anneler gunu kutladık ondan öncede kayınvalıdem bıze ablası ıcınde hedıye almamızı soyledı ben parasını verıyım sız alın dıyee nese aldık kayınvalıdem dedıkı bızden gıderkende teyzenıze ugrayın annler gunu kutlayın hedıyesınıde verırsınız dedı bızde tmm dedk gıtttık verdım hedıyesını cok begendı oturuyoruz bende sızın buzdolabınızı aldım ılk taksıdınıde ödedim demezmı ben sok oldum basımdan assa kaynar sular dokuldu nasıl yanı dedım aldım dedı bende dedımkı keske benıde yanında göturseydın dedım bırlıkte begenırdık cok tşk ederız dedım ama bız ondan dusunmuyorduk dedım oda sız bakın farkını sız ödersınız dedı bızde ok dedık kendı begendıgımızı aldık ben grı alcaktım ya ınsanlar bı cıns yaa tabı yıne ıstedıgım aldımmm:)

yakın arkadaşımın düğünü olacaktı.ben 2 gün önceden kınasına da gittim.düğün günü midemi ve bağırsaklarımı bozdum.neyse zar zor toparlandım gittim düğüne meğerse gelinde dahil bütün konuklarda aynı hastalık varmış.o zamanlar sudan mikrop kapmış herkes. canım arkadaşım serumlarla ayakta kaldı kimsede kalkıp eğlenemedi.

arkadaşım hala der düğün günüm en kötü günümdü diye:1no2:

beni istemeye geldiklerinde nişanlımla babam tam karşı karşıya oturdu garibim hiç kafasını kaldıramadı sarmayı cok begenmiş istemeyemiş hala anneme bana söler öle sarma bi daha yapmadınız diye birde daha nişanlımın yanlız bize ilk gelişi yoldan gelidği için yemek hazırladık annem biraz bol kepcedir bi tabak yedi sonra bi tabak daha doldurdu ama yiyemiyo ben anladım kıvranıyo babamda saka olsun diye bizim evde tabakta yemek kalmaz dedi kıvrana kıvrana yedi cok şekerdi ama yaaa

birde şey geldi aklıma nişanımız acık havada oldu 4ekim 08de bi kac gün önce nasıl yagmur yagdı anlatamam hep hava kontrolu yapıoruz nişandan bi gece önce artık nasıl dolduysam nişanlıma yagmur yagacak diye bagırdım telde sonra agladım agladım garibimde beni teselli etmeye calıştı ne kadar sabırlı benim canım yaa

arkadaşlar çok şükür düğünümde de diğerlerinde de öyle aman aman bişey olmadı
ama kardeşiminkini anlatayım . düğün günü sabahtan babam abimle alışverişe çıkıyor neyse gez gez akşamı ediyolar sonra abimle ayrılıyorlar arkadaşlarını görüyor ve çay içeyim diyor oturuyor sohbet ederlerken büyük amcam arıyor nerdesin sen diye meğerse sevgili babacığım düğünü unutmuş:1shok:
apar topar kalkıp eve geldi o sırada erkek tarafı gelmişti gelin çıkarmak için abim kuşağını bağlarken içerden sesleniyordu kemerim nerde diye :roflol:
bide neyse düğün konvoyu çıktı otobanda gidiyoruz öndeki kamyondan yolun ortasına çekyat düşmezmi herkes son sürat çok büyük kaza atlatmıştık Allah korudu

benim bir tek bir anım oldu denilebilir 2 olayı unutamıyorum ..
1 . cisi sözümdede düğünümdede aynıydı kuafördeydik .. gelinliğimi giydim fln ..
eşimin ailesi fln geldi beni almaya 15 dk sonra evdeler ben hala kuafördeyim çıkamadım ..
apar topar taksi çagırdık taksiye binemiom ki sıgamıom gelinlikten öyle oturuyom olmuo böyle oturuom olmuo .. eve gittik 5 dk sonra geldiler beni almyaa ..

2 . ci ise kardeşimide bizimle aldık gelirken .. bursadan istanbula gelin geldim ben ..
8 yaşında kardeşim .. biz tabi kızı yedirdik içirdik boyna ..
içim geçti yolda kardeşimde kolumda yatıo bi ara bu kıpırdandı bende baktım buna abla midem bulanıo dedi ..
ben ne midesi demeye kalmadan bir çıkardı :umursamaz:
benim üstüme ön taraftakileree
beynim döndüüüüüü ...
yol kenarında durduk gelnliğimi temizledik mafoldumben

ne günlerdi beee

ben en gıcık oldugum seyı yazayım...nısan gunum erkek tarafı gıttıkten sonra bızım burda ayse hoca adında bı patavatsız bı karı var..bana ne dese begnırsınz onca kalabalıgın ıcınde "mawro o kadar topuklu gıyındın ama damattan kısaydın"...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…