• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Szl, Nianl ve Dn Gn banza gelen komik hznl anlar paylaalm. Buyrun

benim gibi düğünün yarısına kadar gelin odasında unutulan da varmı acaba ....çıkalım diyooruz bekleyin biraz diyorlar sebep masaya çiçek arıyorlarmış.diğerleri de misafirlerle ilgilenirken bizi hepten unutuyor.düğünde sohbet ve ilahi eşliğinde olunca bize gerek duymadılar galibakaydirigubbakcemile3.nikah kıyılacak yeni akıllarına geldik milletin nikahın kıyılabilmesi için bi adet gelin ve bi adet damata ihtiyaç vardı çünküsırnaşık şey..................

BEN NİŞANDA KAYINVALİDEMİN DEDİĞİ KUAFÖRE GİTTİM HALA İÇİM PARÇALANIYO HAYATIMDA GİTTİĞİM EN BERBAT KUAFÖRDÜ DAMAT AŞAĞIDA İKİYE BİR BENİ ARIYOR MİLLET BEKLİYO BENİM SAÇ HALA YAPILAMADI SAÇIMI ÖYLE BİR TOPLADI Kİ KIZLAR İLKOKUL 1. SINIF ÖĞRENCİSİ KENDİ SAÇINI DAHA GÜZEL YAPAR AĞLADIM AĞLAYACAĞIM STÜDYOYA GİTCEZ MAKYAJDA AKAR AĞLAYAMADIM senağlama

DÜĞÜne 3 gÜn kala eŞımın kuzenı vefat ettı benımde kuzenımın eŞı vefat ettı ıkısı aynı gÜn dÜĞÜne gelecek bÜyÜk bır gurup cenaze nedenıyle gelemedı bızde dÜĞÜnÜ ıptal edecektık davetıylere daĞıtıldıĞı ıÇın ıptal edemedık baya buruk ve streslı bır Şekılde dÜĞÜn oldu her ıkı tarafta her yıl dÜĞÜnle beraber veat eden sevdıklerını hatırlayacaklar ve tabı bızde...

amin canımm sanırım bekarsın darısı senin de başına.

vee bu topiği açan duygu cadısının da başınaasırnaşık şey

kahvem benım yırım senı kızım....Şeniz

evlilik nasıl gidiyor bakalım.....darısı başına demısın ....:kedi:...
o dedıgın darı geldi başıma.....:kedi:
bayramın 3. günü sözlendim......yerimseniben
aslında ramazandan önce olucaktı.........ama sözlümün......babannesi vefat etti ertelendi....
derken bayramın 3. günü aşkın kemendini boynuma ......
süzün yüzügünüde parmagıma taktım.....kaydirigubbakcemile2

bende o günü anlatayım........hakan yani sözlüm.......kalabalık olsun istemedik....aile içinde olsun......
dedik......
yemek yendi.....arkasından kahve yaptım....sonra cay ......:kahve:derken yüzük ve pasta kesildi...
güzel geçti.....:teytey:.
komık olan tek şey.....
benım bütün gün aglak olmamdı.........herşeye agladım....herşeyi sorun ettim....senağlama
anneme kızdım......kardeşimle tartıştım......:oklava:
kendi kendime sorun çıkarmaya çalıştım sanki zorla verilmişim gibi....kaydirigubbakcemile3..
ama akşam olupta süslenip......
ayna karşısında kendime bakınca...-tatlicadiarzu-.......hepsi geçti.......
tabi hakanıda görünce......:asigim:.
ellerinde çiceklerle......a.s..
bide içine mektup yazmış........güzel şeyler söylemiş.......:utangac:
kah güldük kah hüzünlendik ........
çok komık şey olmadı.........
sadece akşam yatagıma yattıgımda ..........bütün gün yaptıgım stresi hatırlayıp....:bbo:
kendi kendime güldüm.....:roflol:annemin yanına gidip öptüm yanacıklarından.....
kardeşime sarılıp uyudum sabaha kadar......Şeniz

canım benim....allah herkesin gönlünün muradını versin.....:Saruboceq:

ayrıca kızlar hepinize teşekkürler....paylaştıgınız için anılarınızıa.s.a.s.:enbuyukkk:

Back