ay çıldırıciğim beyaz tene yakışmazmı bu renk bide akmış bakırın üsütne tutarmıki?
Benim tenim beyaz bu tonları kullanıyorum insanlar yolda durdurup rengi soruyorlar.altın karamel'i sarıyla karıştırıp kullanmıştım o biraz soluk göstermişti ama bu renk daha koyu ve daha canlı durur sanıyorum.benim de şu an akmış bakır tonlarında boyayı aldım kullanacağım bakalım ne olacak :)
Aslında alt zemini koyu sarıya falan boyayıp sonra bu boyayı üstüne kullansak renk daha iyi ortaya cıkar gibi geliyor bana
hadi ya karemel kumrlmı kullanıosun sende canım ?benimde aklmış bakır tonlarında çok merak ediyorum ne renk çıkıcak diye eger boyasran payşlaşırmısın resmini fln :)Birde anladıgım kadarıyla saçımızı koyu sarıya boyayamızaa gerek yokmuş o boyanın içinde zaten açıcı fln varmış ya tutar gibime geliyor :)
evet cnm karamel kumral aldım.ilk defa kullanıyorum.
sarı karıştırmadım olduğu gibi boyadım.eski halini(taban rengini görmeniz açısından) ve boyandıktan sonraki halini koyuyorum.Boyandıktan sonraki olan fotoğraf biraz açık çıkmış az biraz daha koyu duruyor.tabi henüz boyandı bir kaç yıkama sonrası çıkıyor hep gerçek renk.
Eki Görüntüle 510933 Eki Görüntüle 510937
Canım kırılma ama saçların çok yanık duruyor fotoğrafta :/
Bakım falan yapmayı düşünüyor musun?
Bilirim bu durumları ama bakım sart :)evet baya yıprandı saçlarım,aslında kestirmek isterdim ama zaten kısa iyice kısalır diye kestiremiyorum.bakım konusunda da cahilim biraz
Bilirim bu durumları ama bakım sart :)
Ben seni o zaman saç bakım topiklerine yollayayım aramadığın kadar bakım formülleri var
ya da en basitinden saç için faydalı olan yağları bul içine de bemiks,evigen ampul falan koy karıştır hoop saça sür :)
evet cnm karamel kumral aldım.ilk defa kullanıyorum.
sarı karıştırmadım olduğu gibi boyadım.eski halini(taban rengini görmeniz açısından) ve boyandıktan sonraki halini koyuyorum.Boyandıktan sonraki olan fotoğraf biraz açık çıkmış az biraz daha koyu duruyor.tabi henüz boyandı bir kaç yıkama sonrası çıkıyor hep gerçek renk.
eczanede mi satılır onlar?bakayım o topiklere.Kuaförün biri saçını ıslat nemliyken boya böyle yıpratırsın demişti.Ayrıca evde kullandığınız boyaların içeriği daha ağır daha zarar verici demişti de ticari kaygılarla mı söylemişti bilemedim.
2012 podyum trendlerinden ilham alınarak yaratılan SYOSS Stylists Selection göz alıcı 3 yeni rengi Karamel Kumral, Acı Kumral ve Tatlı Kahve ile trend sahibi kadınlara en son saç modellerini kendi evlerinde kolayca uygulama fırsatı veriyor. Podyumların dikkat çekici renklerini profesyonel kalitede sunan SYOSS Stylists Selection ile fark edilmemek mümkün değil!
Açıklama bu şekilde. Yeni 3 renk çıkarmış syoss 2012'nin moda renkleri olarak :) Denememek olmazdı. Saçlarımı her ne kadar yıprandığından dolayı kısacık kestirsem de bu zamana kadar gördüğüm en güzel renk. Kolay kolay vazgeçmem :)
Daha önce benim kuaförde boyattığım karamel bakırın aynısı. Saçlarımla karamel bakır olan çıtçıtlarımı yanyana koydum resmen aynı renk :) O kadar da uğraşmıştım bu rengi elde etmek. O halim de işte burda. Yani saçınız uzunsa ve zemin uygunda direk şu rengin aynısı olucak. ben garantisini veriyorum :)
cok hoş olmuşşş
2012 podyum trendlerinden ilham alınarak yaratılan SYOSS Stylists Selection göz alıcı 3 yeni rengi Karamel Kumral, Acı Kumral ve Tatlı Kahve ile trend sahibi kadınlara en son saç modellerini kendi evlerinde kolayca uygulama fırsatı veriyor. Podyumların dikkat çekici renklerini profesyonel kalitede sunan SYOSS Stylists Selection ile fark edilmemek mümkün değil!
Açıklama bu şekilde. Yeni 3 renk çıkarmış syoss 2012'nin moda renkleri olarak :) Denememek olmazdı. Saçlarımı her ne kadar yıprandığından dolayı kısacık kestirsem de bu zamana kadar gördüğüm en güzel renk. Kolay kolay vazgeçmem :)
Daha önce benim kuaförde boyattığım karamel bakırın aynısı. Saçlarımla karamel bakır olan çıtçıtlarımı yanyana koydum resmen aynı renk :) O kadar da uğraşmıştım bu rengi elde etmek. O halim de işte burda. Yani saçınız uzunsa ve zemin uygunda direk şu rengin aynısı olucak. ben garantisini veriyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?