Saç Rengi ve Saç Boyama Syoss'un yeni renklerinden 8.4 karamel kumralı merak edenler buraya :) (resimli)

ay çıldırıciğim beyaz tene yakışmazmı bu renk bide akmış bakırın üsütne tutarmıki?

Benim tenim beyaz bu tonları kullanıyorum insanlar yolda durdurup rengi soruyorlar.altın karamel'i sarıyla karıştırıp kullanmıştım o biraz soluk göstermişti ama bu renk daha koyu ve daha canlı durur sanıyorum.benim de şu an akmış bakır tonlarında boyayı aldım kullanacağım bakalım ne olacak :)
Aslında alt zemini koyu sarıya falan boyayıp sonra bu boyayı üstüne kullansak renk daha iyi ortaya cıkar gibi geliyor bana

hadi ya karemel kumrlmı kullanıosun sende canım ?benimde aklmış bakır tonlarında çok merak ediyorum ne renk çıkıcak diye eger boyasran payşlaşırmısın resmini fln :)Birde anladıgım kadarıyla saçımızı koyu sarıya boyayamızaa gerek yokmuş o boyanın içinde zaten açıcı fln varmış ya tutar gibime geliyor :)

renk çok güzelmiş ve sana da çokkk yakışmış.

ben de bayıldım renge. sanki profesyonel elinden çıkmış gibi.paylaştığın için tşkler canım

evet cnm karamel kumral aldım.ilk defa kullanıyorum.
sarı karıştırmadım olduğu gibi boyadım.eski halini(taban rengini görmeniz açısından) ve boyandıktan sonraki halini koyuyorum.Boyandıktan sonraki olan fotoğraf biraz açık çıkmış az biraz daha koyu duruyor.tabi henüz boyandı bir kaç yıkama sonrası çıkıyor hep gerçek renk.

Eklentiler

• $Fotoğraf0482.jpg
    73,9 KB · Görüntüleme: 188
  • $Fotoğraf0488.jpg
    62,2 KB · Görüntüleme: 210
Son düzenleme:

Canım kırılma ama saçların çok yanık duruyor fotoğrafta :/
Bakım falan yapmayı düşünüyor musun?

evet baya yıprandı saçlarım,aslında kestirmek isterdim ama zaten kısa iyice kısalır diye kestiremiyorum.bakım konusunda da cahilim biraz
Bilirim bu durumları ama bakım sart :)
Ben seni o zaman saç bakım topiklerine yollayayım aramadığın kadar bakım formülleri var
ya da en basitinden saç için faydalı olan yağları bul içine de bemiks,evigen ampul falan koy karıştır hoop saça sür :)

Son düzenleme:

eczanede mi satılır onlar?bakayım o topiklere.Kuaförün biri saçını ıslat nemliyken boya böyle yıpratırsın demişti.Ayrıca evde kullandığınız boyaların içeriği daha ağır daha zarar verici demişti de ticari kaygılarla mı söylemişti bilemedim.

çok güzel olmuş canım bence bide sanki rengini baya baya bi açmış nasıl boyadan ve renkten memnun kaldınmı en önemlisi ? :))
bide sanırım benim saçlar daha bakır seninkinden önceki boyadıgın saç renginden nası olucak bilmiyorum şuanda :))
Bide saçlarını üsten gelişi güzel topladın diye bakımsız duruyor bence fön çekmiş yada yapılı saçlarını koysan rengin daha çok ortaya çıkacagını düşünüyorum ben begendim güle güle kullan tatlım :)) bende yakında bu boyadan alırım kullanırım :)çeker koyarım resmini hehe

Evet canım bemiks ve evigen eczane de satılıyor fiyatı da 4 tl.
Nemliyken saç boyama ben de duymuştum bunu ama hiç denemedim, sen denediysen nasıl fark etti mi ? Yıpranma oldu mu saçlarında ?
Eğer evdeki boyalar daha çok zarar veriyorsa neden bunca insan kuaför saçlarımı yaktı diye dolaşıyor :26: oryal kullanmadan bide :26:
Ama ben artık kendimi tutucam ve boyamıycam saçlarımı, diplerden 3 cm kadar çıktı zaten kendi rengime dönücem yavaş yavaşş :))

cok hoş olmuşşş

cok hoş olmuşşş

ben altın kramelle karamel kumral arasında kaldım altın kramel daha acık duruyo kutuda ama boyayanlarda koyu olmuş
seninde kutudakine göre acık olmuş
ben acık bir ton istiyorum altın kramel renginde syoossun sarı katsam yakalarmıyım bu rengi şu anda acık bi bakır tabi kızıllıkta var pempe olurum diede korkuyorumm yardım edermisiniz fikir verirmisiz

Son düzenleme:
Altın karameli geçen seneden beri kullanıyorum.ilk kullanıma başladığımda kızıl olursa korkusuyla kumral hani bildiğimiz 7.0 ile bir miktar karıştırarak 3/1 oranında kullandım.çok hoş ve farklı bir ton yakalamış oldum.tavsiye ederim.birkaç aydır bu tondan sıkıldığım için altın karamele direk boyadım.sarılı,karemelli matlaşınca ve akmaya başlayınca da kızıllı bir renk oluyor ki ben bu rengide çok sevdim.unutmadan saçıma balyaj 7.3 tonunda attırdım ki çok iddialı oldu ama benim de gözüm 8.4 kaldı.ayrıca saçları sarı renkte olan bi arkadaşım altın karamele boyadı ama o daha kızıl oldu.unutmadan saçım uzun zamandır karameldi.veee merak ettiğim bu renk zamanla bakıra mı dönüyor yoksa karamelliği baki mi?????

Saçlarının rengi çok hoş olmuş bayıldım :) Bu boyadan önce saçında kumral boya olduğunu yazmışssın. Peki bu kumral boya kaç tonlarndaydı, yani 7 mi 8 mi mesela ? Neden soruyorum , çünkü benim saçımda palette altın karamel boya var ve kutudakinden daha koyu tuttu bende nedense.. Orjinal saçım da küllü kumral. Bende de seninki gibi güzel tutar mı diye merak ediyorum, koyu olmasını istemiyorum da o yüzden :) Ama çok beğendim gerçekten çok tatlı durmuş, güle güle kullan

çok yakışmış güle güle kullan

yaa tamda bu rengi istiyorum ama saçlarım koyu kumral yani 6-7 tonları heralde aynı renk tutar mı bende acaba hemen yarın alıp boyamayı düşünüyorumm .)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…