• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Syoss'un yeni renklerinden 8.4 karamel kumralı merak edenler buraya :) (resimli)

çok yakışmış cnm ya çok tatlı olmuş =) bnde ıstıyorum bnm sacım karameldı snra syah yaptm boyasam bu renk qıbı olr mu bnada ya :( açıcı kullanıpta mı boyasam kı

çok yakışmış cnm ya çok tatlı olmuş =) bnde ıstıyorum bnm sacım karameldı snra syah yaptm boyasam bu renk qıbı olr mu bnada ya :( açıcı kullanıpta mı boyasam kı

Canımm çok teşekkür ederimm :) Saçın siyahsa açılması lazım ben de koyu renkten açtırıp sonra boyadım :)

canım saçın çok güzel olmuş rengine bayıldım :34: ben daha önce hiç syoss kullanmadım, hep loreal 02 kullanıyorum sarı rengi en iyi yansıtan odur diye düşünüyordum. acaba sarı syoss alsam aynısı olur mu katalogdaki gibi. çünkü senin saç rengin kutu üzerinde ile birebir aynı olmuş maşallah :nazar: syoss renkleri aynen yansıtıyor kutu ile diyorlardı şimdi görünce hakikaten de aynısı.

canım saçın çok güzel olmuş rengine bayıldım :34: ben daha önce hiç syoss kullanmadım, hep loreal 02 kullanıyorum sarı rengi en iyi yansıtan odur diye düşünüyordum. acaba sarı syoss alsam aynısı olur mu katalogdaki gibi. çünkü senin saç rengin kutu üzerinde ile birebir aynı olmuş maşallah :nazar: syoss renkleri aynen yansıtıyor kutu ile diyorlardı şimdi görünce hakikaten de aynısı.

Teşekkür ederim canımm :) Syossun renkleri hep böyle direk kutudaki rengin aynısını çıkarıyor. Ben de daha önce altın kahve aldım o da direk aynısı oldu. Ben tavsiye ederim syossu kesinlikle :)

resmi sildinmi tatlım göremiyorum ben :2:
bende altın karamelini kullanıyorum bu rengi rossman da görmüştüm çok merak ediyodum
bana mesaj atabilirmisin lütfen :2:

resmi sildinmi tatlım göremiyorum ben :2:
bende altın karamelini kullanıyorum bu rengi rossman da görmüştüm çok merak ediyodum
bana mesaj atabilirmisin lütfen :2:
Canım resimler duruyor bi sayfayı yenile istersen. Çok güzel bi renk tavsiye ederim :)

[SUP]canım saç rengin ne renkı üstüne bunu boyadın [/SUP]
Canım saçım kumral tonlarındaydı üstüne bunu boyadım 0.9luk oksidan kullandım rengini de açtı.

bence çok yakışmış canım doğal olmuş güle güle kullan
Teşekkür ederim canım benimm beğenmene sevindim :)

saç rengin çok yakışmış söylemeden geçemicem... ancak bi şey merak ediyorum bu marka saçafazla zarar veriyor mu dökülme kırılma vs ..?

çok yakışmış güle güle kullanın fakat syossun sitesinde 8 açık kumral 4 yansıma ise mavi olarak geçiyor bu beni caydırdı doğrusu mesela 8.7 altın karamel 8 açık kumral 7 ise bakır ve doğru 7 kumral 6 ise altın olarak açıklanmış buda doğru ama 4 nosu mavi boya akdıkça nasıl bir renk oluyor bu mavilik kızıllık önlemek için olsa oda değil hiç anlayamadım bu işi zamanla ne renk oluyor saçınız yazarsanız sevinirim sanırım suan için 7.6 kumral boyayacağım buğday tene giden harika altın sarı tonu veriyo birde doğal görünüyor:34:

Kızlar bende sarı olan saçlarımı büyük bir cesaretle syoss'un yeni rengi olan Acı Kumrala boyadım ve sonuç harika! kutudakiyle birebir renk ve saçım yıpramış olmasına rağmen yanmadı herkese tavsiye ediyorum:)

merhabalr canım saç rengine bayıldım tam istedigm renk birde benim saçım akmış bakır gibi yani bu rengin üstüne tutatrmı sence ?
birde numarayı tam olarak alabilirmiyim ismi ne diye geçiyor ?

$10092012201.jpg saçlarımın şuan ki hali bu(gece sanal ışık altında flashlı hali daha canlı bir renk gün ışında) syoss altın karamel alıcaktım her yeri talan ettim bulamadım bir yerde vardı orda da sadece küllü kumral kalmıştı almadım. En son bakınırken kolestonun karamel kumralı gördüm kutunun üzerindeki renk cezbetti aslında biraz da %9luk oksidasyon aldım acaba düzgün bir renk çıkar mı ortaya:18: boya bu $11092012213.jpg

Yok canım yanlış anlamadım. Syoss'un yeni renkleri bunlar 3 tane çıkarmış (acı kumral, karamel kumral, tatlı kahve) ben karamel kumralı değil acı kumralı denedim. Yeni konu açmıyım buraya yazıyım dedim :)

saçına açık k umral demişsinde kendi rengimiydi altında boya varmıydı
çok beğendim saçının rengini canımm hayorlı olsun

anladım canım kusurabakma ozaman ben yanlış anladım :)) peki illa bronz tenmi gerekir buna ben çok açık beyaz tenli ve renkli gözlüyüm banada olrumuki bu renk ?

Back