Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok yakışmış cnm ya çok tatlı olmuş =) bnde ıstıyorum bnm sacım karameldı snra syah yaptm boyasam bu renk qıbı olr mu bnada ya açıcı kullanıpta mı boyasam kı
canım saçın çok güzel olmuş rengine bayıldım ben daha önce hiç syoss kullanmadım, hep loreal 02 kullanıyorum sarı rengi en iyi yansıtan odur diye düşünüyordum. acaba sarı syoss alsam aynısı olur mu katalogdaki gibi. çünkü senin saç rengin kutu üzerinde ile birebir aynı olmuş maşallah syoss renkleri aynen yansıtıyor kutu ile diyorlardı şimdi görünce hakikaten de aynısı.
Canım resimler duruyor bi sayfayı yenile istersen. Çok güzel bi renk tavsiye ederim :)resmi sildinmi tatlım göremiyorum ben :2:
bende altın karamelini kullanıyorum bu rengi rossman da görmüştüm çok merak ediyodum
bana mesaj atabilirmisin lütfen :2:
Canım saçım kumral tonlarındaydı üstüne bunu boyadım 0.9luk oksidan kullandım rengini de açtı.[SUP]canım saç rengin ne renkı üstüne bunu boyadın [/SUP]
Teşekkür ederim canım benimm beğenmene sevindim :)bence çok yakışmış canım doğal olmuş güle güle kullan
syoss acı kumral 6-1 canım.
bakırın üstüne renk daha koyu tutar sanıyorum ama yıkanınca akıyor biraz. :)