canim cok guzel olmus sac rengine bayildim ben de bu renkte boyamak istiyorum sacimi;hangi rengin uzerine boyayarak elde ettin bu tonu?
Evet canım saçım kumrald ama dipten 2 cm kadar uzamıştı. Ona rağmen yani diplerim koyu kestane olmasına rağmen açtı. Senin saçında koyu kestane boya mı var yoksa kendi rengi mi kestane?saç dibi rengin( koyu kestane demiştin sanırım) siyaha yakın olmasına rağmen açtı yani.çok merak ettim risk alıp bosayam mı benim saçlar da koyu kestane
Teşekkür ederim canımmm :) Koyu kahve saçının kendı rengi mi yoksa boya mı tatlım?saç rengin muhtesem olmuş canım.ben de kumral yapmak istiyordum kesinlikle bunu deniycem.saçım suan koyu kahve tutar mı acaba boyasam
çok abuk subuk olur mu bilmem ama syossun boyaları açıyor baya sanki saçı.. ama sanırım koyu kahvede diplerin çok açılır, uçlar koyu kalır...boya canım .kızıl vardı saçımda onu lapatmak için koyu kahveye boyamıstım.açıldı ama 2 ay oldu
boya canım .kızıl vardı saçımda onu lapatmak için koyu kahveye boyamıstım.açıldı ama 2 ay oldu
çok abuk subuk olur mu bilmem ama syossun boyaları açıyor baya sanki saçı.. ama sanırım koyu kahvede diplerin çok açılır, uçlar koyu kalır...
Canım çok teşekkür ederim. Saçların koyu sarısysa önce pigmentasyon uygula saçına bence. Zemin açık olunca boya kolay akıyor ya bu işlem boyanın saçta kalmasını artırıyor. Boyanın içinde 0.9luk oksidan var bence saçın öyle açık falan olmaz zaten kumral üstüne karamel gibi duruyor hafif de bakırlık var işte :)harika olmuş gerçekten ya güle güle kullan cnm da benim bi sorum olucak saçlarım koyu sarı benm bu boyayı alsam 9 luk oksidanla çok mu açık olur bana yoksa böyle mi olur acaba bi fikrin var mı
Renk tam istediğim renk.. :) çok çok çok beğendim.. saçınızın kesimine de güzel gitmiş ama.. güle güle kullanın..
Canım çok teşekkür ederim. Saçların koyu sarısysa önce pigmentasyon uygula saçına bence. Zemin açık olunca boya kolay akıyor ya bu işlem boyanın saçta kalmasını artırıyor. Boyanın içinde 0.9luk oksidan var bence saçın öyle açık falan olmaz zaten kumral üstüne karamel gibi duruyor hafif de bakırlık var işte :)
canım ya pigmentasyonu pek becerebileceğimi sanmıyorumnasıl yapılıyor kii
çokkkkkk güzel olmuş çokta yakışmış güle güle kullanın paylaştığınız içinde çokkkkkkkkkk teşekkürler2012 podyum trendlerinden ilham alınarak yaratılan SYOSS Stylists’ Selection göz alıcı 3 yeni rengi Karamel Kumral, Acı Kumral ve Tatlı Kahve ile trend sahibi kadınlara en son saç modellerini kendi evlerinde kolayca uygulama fırsatı veriyor. Podyumların dikkat çekici renklerini profesyonel kalitede sunan SYOSS Stylists’ Selection ile fark edilmemek mümkün değil!
Açıklama bu şekilde. Yeni 3 renk çıkarmış syoss 2012'nin moda renkleri olarak :) Denememek olmazdı. Saçlarımı her ne kadar yıprandığından dolayı kısacık kestirsem de bu zamana kadar gördüğüm en güzel renk. Kolay kolay vazgeçmem :)
Daha önce benim kuaförde boyattığım karamel bakırın aynısı. Saçlarımla karamel bakır olan çıtçıtlarımı yanyana koydum resmen aynı renk :) O kadar da uğraşmıştım bu rengi elde etmek. O halim de işte burda. Yani saçınız uzunsa ve zemin uygunda direk şu rengin aynısı olucak. ben garantisini veriyorum :)
Ben teşekkür ederim güzel yorumunuzaa :)çokkkkkk güzel olmuş çokta yakışmış güle güle kullanın paylaştığınız içinde çokkkkkkkkkk teşekkürler
April bakıra daha dönük renk. Yani bakır yoğunluğu birazcık daha fazlarenk çok güzel görünüyor fotoğraflarda ama turunculuğu-bakırlığı nasıl? karamele mi daha dönük bakıra mı?
Canım korkmana gerek yok çok kolay :) bak bu şekilde. Kesinlikle yapmanı öneririm hem boya daha iyi tutuyor hem de kolay kolay akmıyor :)
* Pigmentasyon İşlemi Nedir,Nasıl Yapılır?
Konularda çok bahsettiğim işlemlerden biri pigmentasyon,binbir güçlükle açtığımız saçlarımızı boyadıktan sonra istenilen rengin tutmadığından ya da çabuk aktığından,yeşerdiğinden kızıllaştığından bahsediyoruz bunların nedeni saçı açtıktan sonra pigmentasyon yapmamamız
Saç açma işlemi saçtaki (doğal saçsa doğal,boyalı saçsa doğal+suni) pigmentleri silme,yok etme işlemidir
O yüzden tekrar boyanmak istendiğinde boyalardaki suni pigmentler uygulanacak saçta hiç pigment olmadığı için tutunamaz ve çabuk akar
Pigmentsiz saça tekrar pigment yüklemesi yapma işlemi de pigmentasyon işlemidir
Pigmentasyonu nasıl yaparız,açılmış saç hangi tona boyanmak isteniyorsa (örneğin 8 tonlarında bir sarı istiyoruz) o boya 1/1 oranında suyla karıştırılarak nemli saçlara sürülür
Bu 20-30 dk kadar bir süre bekletilir bu bekletme sırasında saça ısı vermek daha iyi olur
Saçtaki boya yıkanmaz saçtan sadece fazlası alınarak yine aynı tondaki,bu sefer normal şekilde hazırlanan (oksidan+boya) boya saça uygulanır,30 dk kadar bekletilip yıkanır
Böylece uygulanan boya saçta daha uzun süre kalıcı olur,istenmeyen renklerin oluşumu engellenir ya da azaltılır
canım teşekkür ederim aynen öyle tam kutudaki renk tuttu syoss hep böyle oluyor zaten :)yanlz çok ilginç ya tam kutudaki renk tutmuş saçındaöle kolay değldr hep kutudaki rengi tutturmak bilirsiniz siz de kızlar, renge gelince güzelmiş canım
peki cnm boya su oranı 1/1 ya miktarları nasıl oluyor tüp boyanın ne kadarını suyla karıştırıp sürüyorum
canım teşekkür ederim aynen öyle tam kutudaki renk tuttu syoss hep böyle oluyor zaten :)
Canım mesela 1 boya 50 ml ya, 50 ml suyla karıştırıp sürüyosun saçına. 20 dakika bekliyosun. Sonra diğer tüpü normal oksidanla karıştırıp öyle sürüyosun. yani 2 tüp boya gidiyo kuzum
Çok güzel olmuş gerçekteen :)
2012 podyum trendlerinden ilham alınarak yaratılan SYOSS Stylists’ Selection göz alıcı 3 yeni rengi Karamel Kumral, Acı Kumral ve Tatlı Kahve ile trend sahibi kadınlara en son saç modellerini kendi evlerinde kolayca uygulama fırsatı veriyor. Podyumların dikkat çekici renklerini profesyonel kalitede sunan SYOSS Stylists’ Selection ile fark edilmemek mümkün değil!
Açıklama bu şekilde. Yeni 3 renk çıkarmış syoss 2012'nin moda renkleri olarak :) Denememek olmazdı. Saçlarımı her ne kadar yıprandığından dolayı kısacık kestirsem de bu zamana kadar gördüğüm en güzel renk. Kolay kolay vazgeçmem :)
Daha önce benim kuaförde boyattığım karamel bakırın aynısı. Saçlarımla karamel bakır olan çıtçıtlarımı yanyana koydum resmen aynı renk :) O kadar da uğraşmıştım bu rengi elde etmek. O halim de işte burda. Yani saçınız uzunsa ve zemin uygunda direk şu rengin aynısı olucak. ben garantisini veriyorum :)
Rica ederim canım benimmmm :)sğl cnm benm ya çok makbule geçti
canm çok hoş olmuş karakteristik bir renk..arada derede kalmışlar gibi duurmuyor..güle güle kullan ama bir de gün ışıgında fotonu ekleyebilirmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?