• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Syoss'un yeni renklerinden 8.4 karamel kumralı merak edenler buraya :) (resimli)

Ebrusuyum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2012
158
5
96
Kocaeli
2012 podyum trendlerinden ilham alınarak yaratılan SYOSS Stylists’ Selection göz alıcı 3 yeni rengi Karamel Kumral, Acı Kumral ve Tatlı Kahve ile trend sahibi kadınlara en son saç modellerini kendi evlerinde kolayca uygulama fırsatı veriyor. Podyumların dikkat çekici renklerini profesyonel kalitede sunan SYOSS Stylists’ Selection ile fark edilmemek mümkün değil!

Açıklama bu şekilde. Yeni 3 renk çıkarmış syoss 2012'nin moda renkleri olarak :) Denememek olmazdı. Saçlarımı her ne kadar yıprandığından dolayı kısacık kestirsem de bu zamana kadar gördüğüm en güzel renk. Kolay kolay vazgeçmem :)

Daha önce benim kuaförde boyattığım karamel bakırın aynısı. Saçlarımla karamel bakır olan çıtçıtlarımı yanyana koydum resmen aynı renk :) O kadar da uğraşmıştım bu rengi elde etmek. O halim de işte burda. Yani saçınız uzunsa ve zemin uygunda direk şu rengin aynısı olucak. ben garantisini veriyorum :)

Son düzenleme:
Saçlarını çok güzel olmuşşş...bayıldımm:)
Zemininiz ve saçınızın ana rengi nedir acaba:14:

bugün ben de aldım bu renkten.. sana çok yakışmış canım.. reyonda resmen büyüsüne kapıldım aldım.. umarım yakışır bana da.... :32:
bu arada çok açık ve çok bakırlı bi ton mu acaba yakından?

Son düzenleme:
bende bu tonlarda istiyorum fakat saçım tutmaz sanırım :( zemin ne renkti senin bide zemindeki rengin boyamı yoksa ilk defamı boyadın?

2012 podyum trendlerinden ilham alınarak yaratılan SYOSS Stylists’ Selection göz alıcı 3 yeni rengi Karamel Kumral, Acı Kumral ve Tatlı Kahve ile trend sahibi kadınlara en son saç modellerini kendi evlerinde kolayca uygulama fırsatı veriyor. Podyumların dikkat çekici renklerini profesyonel kalitede sunan SYOSS Stylists’ Selection ile fark edilmemek mümkün değil!

Açıklama bu şekilde. Yeni 3 renk çıkarmış syoss 2012'nin moda renkleri olarak :) Denememek olmazdı. Saçlarımı her ne kadar yıprandığından dolayı kısacık kestirsem de bu zamana kadar gördüğüm en güzel renk. Kolay kolay vazgeçmem :)

Daha önce benim kuaförde boyattığım karamel bakırın aynısı. Saçlarımla karamel bakır olan çıtçıtlarımı yanyana koydum resmen aynı renk :) O kadar da uğraşmıştım bu rengi elde etmek. O halim de işte burda. Yani saçınız uzunsa ve zemin uygunda direk şu rengin aynısı olucak. ben garantisini veriyorum :)

kardeş iyi akşamlar saç rengin yakışmış bu boya saçında dökme yaptımı bide koyu kahve tonları varmı

tam kutudaki renk olmuş harika !! acaba sarı tonlarında da olur mu!!?????????

Canımm syoss çok güzel bi boya, kutudaki renk ne ise direk o çıkıyor. ben daha önce altın kahve kullandım o da direk aynısı oldu. Kesinlikle tavsiye ederim:)

Saçlarını çok güzel olmuşşş...bayıldımm:)
Zemininiz ve saçınızın ana rengi nedir acaba:14:
Teşekkür ederimm :) Zeminim kumraldı baya bi açtı boya saçımı sağolsun :) Ana rengim de koyu kestane nerdeyse siyah yani. Diplerim çıkmasına rağmen hiç acımadı açtı hemen :)

bugün ben de aldım bu renkten.. sana çok yakışmış canım.. reyonda resmen büyüsüne kapıldım aldım.. umarım yakışır bana da.... :32:
bu arada çok açık ve çok bakırlı bi ton mu acaba yakından?
Canım çok teşekkür ederim :) Sana da yakışır eminim. Benim bu zamana kadar en beğendiğim renk oldu. Çok açık değil ama bakırlık var tabi ki görüldüğü gibi canım

bende bu tonlarda istiyorum fakat saçım tutmaz sanırım :( zemin ne renkti senin bide zemindeki rengin boyamı yoksa ilk defamı boyadın?
Canım saçın ne renk. Benim kumraldı. o da boyaydı ama 0.9luk oksıdan oldugu ıcın boya da direk aynısı tuttu rengin

kardeş iyi akşamlar saç rengin yakışmış bu boya saçında dökme yaptımı bide koyu kahve tonları varmı
evet canım bakarsan internetten bir sürü rengi var. Boya benım bu zamana kadar kullandıgım en iyi boya dökme de olmadı kesinlikle tavsiye ederim :)

Son düzenleme:
saçımı boyayacaktım iyiki sohpetinizi farkettim bu markadan boyayım o zaman saçı bazı boyalar döküyor bu dökmüyrsa bundan alıcam carrefurda görmüştüm bi bakıyımda renklerine koyu renklerden seçip alıyım fiyatı ne kadar ayıp olmazsa

saçımı boyayacaktım iyiki sohpetinizi farkettim bu markadan boyayım o zaman saçı bazı boyalar döküyor bu dökmüyrsa bundan alıcam carrefurda görmüştüm bi bakıyımda renklerine koyu renklerden seçip alıyım fiyatı ne kadar ayıp olmazsa
ben 8.90 tlye aldım..

ben 8.90 tlye aldım..

Ben kesinlikle öneriyorum hem bazı boyalar gibi akmıyor baya bi kalıcılığı var. Ben bi kozmetikçiden 9.90'a aldım ama daha uygun fiyata da bulabilirsin canım bak Aurroras 8.90'a almış :)

fiyatı hesaplıymış eğer rengi ve kıvamı iyiyse gayet güzel bide kutu üzereindeki rengi yaklaşık olarak veriyorsa bende alırım 15 liraya alıyodum koleston bide iki kutu olunca pahalıya geliyodu tüp boyalarda da bakım kremi filan yok tercih etmiyorum bunda varmı

fiyatı hesaplıymış eğer rengi ve kıvamı iyiyse gayet güzel bide kutu üzereindeki rengi yaklaşık olarak veriyorsa bende alırım 15 liraya alıyodum koleston bide iki kutu olunca pahalıya geliyodu tüp boyalarda da bakım kremi filan yok tercih etmiyorum bunda varmı
bakım kremi var canım..

ben antalyada cosmetica diye bi kozemtikçiden aldım.. indirimli oldu o yüzden..alışveriş merkezlerinde daha pahalı boyalar...

Son düzenleme:
bakım kremi var canım..

ben antalyada cosmetica diye bi kozemtikçiden aldım.. indirimli oldu o yüzden..alışveriş merkezlerinde dada pahalı boyalar...

tamam ozaman bende bu boyadan alıyım önerileriniz için sağolun bana gene pahalıya mal olucaktı bende bu markadan alıp saçımı boyayım

canim cok guzel olmus sac rengine bayildim ben de bu renkte boyamak istiyorum sacimi;hangi rengin uzerine boyayarak elde ettin bu tonu?

saç dibi rengin( koyu kestane demiştin sanırım) siyaha yakın olmasına rağmen açtı yani.çok merak ettim risk alıp bosayam mı benim saçlar da koyu kestane

saç rengin muhtesem olmuş canım.ben de kumral yapmak istiyordum kesinlikle bunu deniycem.saçım suan koyu kahve tutar mı acaba boyasam

Back